Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@janicce píše:
@momi33 Budu mu to dávat, dokud mu to bude chutnat. Navic si myslím, že to až takový ranec peněz nestojí. Máme tak cca krabici (600g) na mesíc.
A často ho mívaji v Rossmanovi v akci 1+1.
Jakou máte spotřebu Vy?
malej už ho nepije, přestal, jak šel loni do školky. Měli jsme rituál, když jsem byla na mateřské, že při odpoledním spaní si vzal lahvičku do postele, a vypil jí-myslím tak 150ml.Ale jinak jsme měli tu velkou pikslu na měsíc. Ale koukala jsem, že dost podražilo.
Klidně dávej, já si myslím, že uškodit nemůže. Lepší než sladkosti ![]()
@1024 Já bych mu to mlíčko, pokud jej stále chce, nebrala. Pokud chceš trošku ušetřit, tak zkus, jak píšou holky, ten vanilkový Sunar. Popř. pokud jezdíte, nebo někdo z blízkých, do Německa, tak si nechc přivézt z tama. Ceny jsou uplně nekde jinde
.
Teď jsem koukala, že začali dělat i N č.5,ten je od 3 let, ale není ochucený.
Právě jsme měli i pítka Avent, ale ty buď tečou a nebo má problém jej v polospánku přijmout
A co je na tom spatneho ze ho pije? Je tam hodne vitaminu. Navic mu doplnujes pitny rezim. Pochybuji ze by ti potom vypil stejne mnozstvi stavy, tak jako mlicka. Ja na tom nevidim nic spatneho.
@janicce Zkusím ho koupit, tu vanilku. Uvidím, jaká bude reakce.
Kakao nechce. Zatím mu ho brát nebudu, ale až půjde do školky, tak ho snad mít už nebude
@1024 Nebo se poptej kamarádek, jestli jej doma nemají. Třeba Ti věnuji vzorek na vyzkoušení. Kdyby mu to nechutnalo, tak at nemusis vyhodit celou krabici
.
@Janichka Vypije denně 330ml, má to takhle naplánované
+ normální čajík nebo šťávu a polívku. Zase málo jí, takže i vitamíny a potřebné živiny z toho asi čerpá dost
.
@janicce píše:
@1024 Nebo se poptej kamarádek, jestli jej doma nemají. Třeba Ti věnuji vzorek na vyzkoušení. Kdyby mu to nechutnalo, tak at nemusis vyhodit celou krabici.
myslím, že o ty vzorky by se dalo i napsat, ne? ![]()
@momi33 Nejsem si uplně jistá, jestli se vzorky těchto sunarů dělají.. ![]()
Pamatuji si, že když jsem shánela vzorečky já (chteli jsme přejít na jinou značku), tak byly jen neochucené a ještě navíc číslo 1 ![]()
@janicce píše:
@momi33 Nejsem si uplně jistá, jestli se vzorky těchto sunarů dělají..
Pamatuji si, že když jsem shánela vzorečky já (chteli jsme přejít na jinou značku), tak byly jen neochucené a ještě navíc číslo 1
zkus napsat výrobci, mají svoje stránky ![]()
@1024
u nás se vypije ke snídani 180 ml (spolu s pečivem, buchtou…) a někdy k večeři dalších 150 ml (opět spolu s něčím - samozřejmě když má polívku nebo něco, k čemu se mléko nehodí, tak ho nedostane
)
A dávaš mu to mléko samotné nebo s něčím? Jakože na zapití?
@1024 nechci děsit, ale já pila UM před spaním z flašky do 7 let. Přestala jsem díky škole v přírodě. A to jsem běžně přes den pila mlíko, kakao…
@janicce Ráno má taky 180 a večer max.150. Oboje je bez ničeho, večer na usnutí-rituál, ráno ještě se zalepenýma očima kolem 6-té, pak usne na další 1,5hod.
Pokud ti to nevadí, tak dávej, uškodit to nemůže. ale pokud tě to štve, ať už z finančních důvodů, nebo z jiných, tak mu ho normálně přestaň dávat, jogurty stačí, občas pudink, bramborová nebo krupicová kaše, a pohoda