Do kdy jste dítěti dávali UM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
616
14.9.11 13:45

My jsme právě na ty mlékomaty přišli kvůli financím, přece jenom litr UM denně se už prodraží a máme to kousek MHD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
14.9.11 13:51

tak u nás se UM pije ještě teď :mrgreen: (viz metřík) a opravdu myslím toho staršího :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
14.9.11 13:58

Mělo by se dávat do tří let, my jsme na UM pořád :palec: a až nebude UM, tak bude M, čili mléko normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
14.9.11 14:07

UM jsem starší dávala do tří let, pak přešla na kravské. U mladšího to plánuji taky tak.

Jenom malinko nechápu, v čem vidíš problém… Mléko Ti pije, tak proč bys mu ho měla odnaučovat a nahrazovat čajem? U nás se taky pije mléko ráno i večer (někdy i během dne k svačině), obě děti to mají rády (já i muž ostatně taky). Pořád lepší než třeba šťávy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8432
14.9.11 14:12

Můj nejstarší syn pil sunar do 5 let ráno a večer a k tomu i normální mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
14.9.11 14:13

Natálce už 3 roky byli a taky si UM před spaním ještě dá :-) A vůbec mi to nevadí, nevidím na tom nic špatného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
14.9.11 14:28

Ahoj, my jsme též ,,mlíčňáci". :lol:
Oba kluci mi pili UM ve dvou letech ráno a večer z hrnku a oba bohužel i v noci- z lahve :roll: - tu jsme po 2.narozeninách konečně odbourali a do 3.let pili UM z hrnku.
Doporučila mi to dětská Dr.- starší syn je drobek, mladší zas atopik, astmatik… a navíc je u nás na vesnici špatná dostupnost čerstvého mléka, takže jsem raději volila UM, než krabicové. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
14.9.11 14:29

já synovi kupovala něco málo přes dva roky nutrilon,kdyby nebyl tak drahý asi by jej pil ještě dýl. Kakao miluje mohl kakao i 5× denně flašku. Ale nutrilon měl ráno a večer jinak kravské. Občas plnotučné občas polo. Jsem ráda,že má mlíčko rád. Natálka je zatím kojena umělémlíko mi nechce pít- nechce láhve. Ale z um. mléka dělám kaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
14.9.11 14:31
kleofas píše:
Ahojky,do kdy jse dávali Vašemu dítku UM.Mám strach že se to neodnaučíme,malý má 14 měsíců.A flašku máme ráno tak 150ml a chléba, a pak večer to vypije i 250ml.
Nevím jestli v tom mám ještě pokračovat,nebo to pomalu zrušit,ale co mu místo toho dát,jen čaj na zapití?No hlavně to bude sranda,hlavně ta večerní.

To asi moc nechápu :nevim: našemu je 17m, vypije před poledním spánkem 250ml a ráno také 250ml, pokud je nemocný pije ho i v noci :oops: . Jsem hrozně ráda, že ho pije, protože po roce ho odmítal. Takhle dodržuje i pitný režim a má v tom potřebné vitamíny a minerály :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
14.9.11 14:32

Anička pije UM ráno a večer ještě teď - nevidím na tom nic špatného, kravské mléko nechce.
Já bych ho nerušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.9.11 14:48

Do 3,5 let. Kamarádi to měli u dětí podobně, končili s UM mezi 3. a 4. rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.9.11 20:35

Um

Já ho nechci úplně vyrušit jsem ráda že mu šmakuje,jen mě prostě zajímalo,jak to funguje u ostatních.Děkuji Vám za Vaše odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
14.9.11 21:42

Pokud Ti nejde o peníze, tak klidně až do 3 let, proč ne! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
14.9.11 22:26

Moje dcerka(2,5) ho pije ještě ted ráno a večer 270 ml z kojenecké flašky :mrgreen: .Savička má průměr že jí lehce prostrčím ukazováček :lol: .Ale chutná jí,tak proč to měnit.Večer to má jako rituál, koupání,flaška, pohádka a spinkat. Mlíčko, jediný než UM ochutnala, bylo také z mlíkomatu a nějak se na to netvářila…Tak uvidíme…Doufám, že nebude v 10 letech sedět u telky a cucat z Aventek Nutrilon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
15.9.11 06:46

To už bych ale dávala v hrnečku 2 a půl roku a flaša 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie