Do porodnice - zavinovačku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
4.10.13 13:27

V zavinovačce mi malýho nosili, ale jak jsem dostala ho k sobě, vyklopili ho ze všeho erárního a už to bylo na mně. Zavinovačku (rychlozavinovačku) jsem vzala, protože jsem se bála, že ho nebudu umět nosit a upadne mu hlava :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25190
4.10.13 13:27
@Jitkax píše:
A jak máte/jste měly velké tašky, chtěla jsem si vzít malou sportovní tašku, ale jak to tak balím, tak mam pocit, že si budu muset vzít normální klasickou sportovní tašku, ale to tedy nevyhovím jejich přání - nebrat si velká zavazadla :D

Měla jsem menší cestovku. Ale dá se zabalit to nejnutnější do menší tašky, další do další tašky a nechat si dovézt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.10.13 13:28

Návštěvy, kdyby si chtěl někdo pochovat, jako mamka, sestra, bude určitě v zavinovačce myslím mimčo fixovanější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924

@Jitkax
Já měla 2 velké cestovní tašky- jednu pro sebe a druhou pro mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25190
@Jitkax píše:
A dávali jste si do své tašky rovnou věci pro odjezd, nebo to přivezl partner v den odjezdu?

Přivezl, až si pro nás jel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
4.10.13 13:29

U nás v porodnici měli erární zavinovačky a věci pro odjezd mi přivezli :)

Příspěvek upraven 04.10.13 v 13:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25190
4.10.13 13:29
@Jitkax píše:
Návštěvy, kdyby si chtěl někdo pochovat, jako mamka, sestra, bude určitě v zavinovačce myslím mimčo fixovanější :)

Tak to bude v erární. Hele, fakt jsem ještě neslyšela, že by někde měli miminka jinak, jak v zavinkách. Miminko v porodnici nespí jen tak. Ale třeba mě někdo ještě poučí. jinak ty jejich byly stejně nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.10.13 13:31

Oki, díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
4.10.13 13:31

Zavinky a všehcny oblečky na mimi byly erární, věci pro miminko na odjezd dovezl tatínek, měla jsem svých věcí až až :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.10.13 13:32

Nebrala jsem, meli vlastni. doma jsem nepouzivala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
4.10.13 13:33

Čauves tak záleži jakou ale jaková ta rychlo je k prdu v porodnici maj ty klasický a řekla bych že jsou fajn ja si tu rychlo nabalila a nadavala jsem páč nebyla kam dát takže s první návštěvou putovala domu :-D a pak jsem taky koupila klasiku páč ta rychlo nezavine ttak jak je třeba :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12658
4.10.13 13:49

V benesove kde som rodila uz dva krat maju takove moc hezke, takze budem aj teraz vyuzivat erarnu, dokonca to ide podla fotiek co sa davaju na emimino pekne odhadnut kto tam rodil :-DD svoju by som brala iba ak by tie erarne boli v danej porodnici nejake osklive :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
4.10.13 13:51

Ahojky, u nás ve Vsetíně měli erární závinky i oblečky pro mimi, miminkovské věci pro odjezd z nemocnice mi pak dovezl manžel až si pro nás přijel.

Holky jestli můžu, ráda bych se vás zeptala na jiný dotaz, uvažuju, že si vemu do porodky kojo polštář ( u Tobíka jsem si ho nepořizovala ) tak teď bych chtěla se zacvičit ohledně kojení i s tím polštářem ( ale je docela dost velký ) tak snad nebudou nadávat ;) Bral jste si taky někdo kojo polštář do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
4.10.13 14:04

Snad ti odpovím na všechno:zavinovačku jsem nebrala, ani mě to vlastně nenapadlo, myslím že všude ti mimčo do něčeho zabalí. jinak sebou jsem si brala plínky, mastičku na zadeček(to je fakt všechno co jsem potřebovala pro mimčo) a pro sebe hlavně vložky, jednorázové kalhotky(prvně jsem se divila co je to výmysl ale moc jsem je ocenila), propisku na zapisování kojení, osobní hygienu, ručník, a pokud budeš mít spací mimčo tak třeba i nějakej časopis :)

v květnu si doufám pojedem pro další mimčo a já už se normálně těším do porodnice :mrgreen:
jinak byla jsem u milosrdných v Brně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malinada
4.10.13 14:06

Já měla v porodce v listopadu merino zavinovačku. Sice nějakou rychlozavinku dali, ale do té nejde dítě zamotat dostatečně pevně. Nakonec byl u mě v posteli, zavinutý v merinov a rychlozavinka skončila jako polstrování na zábranu :jazyk:
Takže já bych určitě brala svoji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková