Do školy v srpnu, prázdniny červen - červenec

2513
28.8.17 08:47

do skoly v srpnu, prazdniny cerven-cervene

https://zpravy.aktualne.cz/…02590604f2e/?…

co na to rikate, byly byste pro ci ne a proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26248
28.8.17 08:50
@PAN66 píše:
https://zpravy.aktualne.cz/…02590604f2e/?…co na to rikate, byly byste pro ci ne a proc?

je to úplně jedno. Argumentace levnější cizinou by vzala rychle za své, cestovky i poskytovatel se umí přizpůsobit rychleji než školstcí. Navíc horký srpen ve školních lavicích by byl pošušňáníčko pro všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
28.8.17 08:51

@PAN66 Tak to fakt ne. Byl by v tom hrozný bordel, už takhle je bordel v jarních prázdninách. Aby jakože bylo volno na horách :lol: Ve skutečnosti se pořádně nesejdou ani kamarádi z Prahy, protože každá část má „prázdniny“ jinak :nevim: Natož příbuzní z různých částí republiky. Zrušila bych i klouzavé jarní prázdniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
28.8.17 08:52

Mimochodem, zrovna koncem srpna bývají nejlepší akce na letenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
28.8.17 08:53

@Imamother souhlasím, jarňáky bych dala všude stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
28.8.17 08:55

Jinak já bych to nechala jak to je. Vloni jsme letěli do ciziny k příbuzným od poloviny do konce srpna a letenky vyšli na pár korun při objednávce v dubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
28.8.17 08:56

Velka vyhoda by bylo posunuti pololeti. O Vanocich by byl klid. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
28.8.17 08:56

Ne, nejsem pro zadnou zmenu. Tady jsou uvedene duvody pro, duvodu proti se najde mnhoem vic. Nerusme, co funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
28.8.17 09:04

@ejhle Proč myslíš, že není klid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
28.8.17 09:09

Ne, asi jsem konzerva, ale neumim si to představit, chodit do školy v srpnu by mki přišlo prostě divný. Bez ohledu na počasí, ceny letenek, prázniny v Německu a nevim co ještě. Navíc pololetí o Vánocích - no děkuju pěkně, Vánoce maj být svátky klidu, stačí, že my ženský často vyšilujeme s úklidem, pčečním a dárkama, ještě aby děti vyšilovaly se známkama. Navíc by se to pololetí muselo uzavírat sakra brzo, když vánoční prázdniny kolikrát začínaj už kolem 20. Zkrátka za mě blbost a překvapujou mě výsledky tý ankety pod článkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
28.8.17 09:11

Ne, nejsem pro. A srpen je skvělý měsíc na dovolenou - třeba na hory je srpen ideální. Ne každý se povaluje u moře nebo jezdí tam, kde je jen vedro. Cestovky nejsou blbé, už teď mají mnohé sezonu dovolenkovou od června.
Dcera má v červnu třeba ještě dost důležité závody a každý den trénink, takhle by „zabila“ půlku prázdnin, nikam by nemohla jet - a my s ní samozřejmě. Za tu dřinu má ty prázdniny pak červenec-srpen zasloužené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
28.8.17 09:11

No, já bych byla i pro červen a červenec. ;)
Ale klouzavé letní prázdniny? S tím nesouhlasím, stačí ty jarní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
28.8.17 09:12

To podle pana „profesora“ celá republika vyjíždí ze země na dovolenou a hlídají ceny letenek?
Funguje to x let, proč do toho šťourat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
28.8.17 09:16

@Patricia89 Ono bývá horko k padnutí klidně už v květnu. Kolikrát si pamatuji na víc horký květen nebo červen než srpen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
28.8.17 09:26
@luloinka píše:
@Imamother souhlasím, jarňáky bych dala všude stejně

i já, je v tom hrozný zmatek, kdy kdo kde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin