Dobrá školka Brno - sever

Napsat příspěvek
Velikost písma:
415
19.1.12 17:40
šnatka píše:
Já bych teda zas dítě do montessori nedala,mám na čojce známou a ta nad tím jen kroutí hlavou,když si děti hrají tak si musí hrát,když děti jedí(třeba i rukama)a to nemluvím o tom,že je třeba nechají sníst jen brambory a oni si řeknou,ted maso nechci,tak ho jíst nebudu a takové věci tam jsou,byla tam několik dní,takže mi vše popsala co je toto za výchovu a vedení dětí.My jsme všichni vyrůstali v normálních školkách a nikdo se s náma nemazlil a nějaký hýčkaný přístup se mi též nezdá,pak na dítě někdo hukne ve škole a to se počůrá strachy.A je z toho hned šikana a nevím co ještě.To je jen můj názor na jinou školku než normální státní.A to nemluvím zas a opět o penězích,ta určitě není za nějakých 5 až 6 stovek měsíčně.To si radši dám pozor na výběr a klidně si i zaplatím nějakou lepší školu.

To co popisuješ, jsem v monte neviděla.
A moje zkušenost - myslím tu vlastní - ze školkou, je tak strašná, že mě i tehdy, za časů, kdy to nebylo zvykem, rodiče ze školky vzali, a to nebyli rozhodně útlocitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.1.12 20:06

Já měla spíš na mysli tu státní na Šrámkové, s tou máte někdo zkušenosti? Jakou školku na Lesné byste doporučili? A ještě, vzali Vám i tříleté dítky? Budu na rodičáku s mladší dcerou a syn bude mít tři teprve v červenci, tak mám obavy, že ho stejně nikam nevezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
24.1.12 20:16
Peerla píše:
ještě jsem slyšela chválu na malou školku při ZŠ Zemědělská. Jen mě zaráží, že nemají žádnou zahradu. neznáte někoho, kdo tam chodil?

Ahoj zahradu maji cca o 100m dal za jednim jakoby rodinnym domem. V nem je i skolni druzina. Skolka je dobra ale jestli mas triletaka tak asi bude problem se dostat.Jsou tam jen dve tridy loni myslim nebrali jedine trilete dite :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
25.1.12 10:35
proska píše:
Já měla spíš na mysli tu státní na Šrámkové, s tou máte někdo zkušenosti? Jakou školku na Lesné byste doporučili? A ještě, vzali Vám i tříleté dítky? Budu na rodičáku s mladší dcerou a syn bude mít tři teprve v červenci, tak mám obavy, že ho stejně nikam nevezmou.

Nevím, jaká je tam situace teď, ale před třemi lety mojí známé, nevzali dítě, které mělo v době nástupu do školky tři a půl (a ještě byla s dalším na mateřské). Takže rok chodili někam nahoře na Lesné do soukromé školky a až další rok pak na Šrámkovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
16.2.12 16:37

A můžu se zeptat na tu Tišnovskou, jaké konkrétní reference jste na ni slyšely? Budeme to mít kousek, je toteda obr školka. Na Zemědělskou jsem taky lyšela chválu, ale s našimi 3,5 roky nás tam určitě nevezmou. Černopolní, tam chodí syn známé a ok, akorát se tam s nimi baví, jen když he potřeba něco řešit, ta Zemědělsiá je víc akční. Další jsou na Merhautove a taky prý spokojenost. Kdo byste měl další reference na školky v Černých polích, sem s nimi, prosím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
16.2.12 18:08
jajinka80 píše:
A můžu se zeptat na tu Tišnovskou, jaké konkrétní reference jste na ni slyšely? Budeme to mít kousek, je toteda obr školka. Na Zemědělskou jsem taky lyšela chválu, ale s našimi 3,5 roky nás tam určitě nevezmou. Černopolní, tam chodí syn známé a ok, akorát se tam s nimi baví, jen když he potřeba něco řešit, ta Zemědělsiá je víc akční. Další jsou na Merhautove a taky prý spokojenost. Kdo byste měl další reference na školky v Černých polích, sem s nimi, prosím:-)

Ahoj, me na te Tisnovske pred 2,5 rokem vzali dite, cerstve trilete, byla jsem na informativni schuzce a v podstate pani reditelka nemluvila o nicem jinem nez sponzorskych darech a vubec penezich. Byla jsem celkem otravena, jelikoz jsem tou dobou byla jiz tehotna tak jsem misto pustila a dite si nechala doma. Ted chodi jinam a je to uplne o necem jinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
16.2.12 21:24

Jo a pozor Merhautova=Vranovska. Nevim jestli to maji u zapisu rozdelene ale je to jedna skola. Ja osobne bych dite na Vranovskou nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
17.2.12 08:54
Ainy píše:
Jo a pozor Merhautova=Vranovska. Nevim jestli to maji u zapisu rozdelene ale je to jedna skola. Ja osobne bych dite na Vranovskou nedala.

Díky za info. Jo mají to rozdělené, na Vranovskou jsem chodila jako dítě, ale svoje prcky bych tam taky nedala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
17.2.12 12:23

Já bych jen měla obavu aby případné volné kapacity na Vranovské nechtěli „zaplácnout“ přebytky z Merhautky. Jinak si myslím že s tříapůlletým nebudeš mít problém v nějaké větší školce. Když se podíváš na ty stránky el. zápisu tak zdaleka to tady není taková katastrofa v porovnání s jinýma MČ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
23.2.12 10:12

Tišnovská nebývala špatná, bohužel je to hlavně o nynější paní ředitelce, vede školku od 10ti k 5ti. Mamka ji zná docela dobře,kdysi s ní pracovala a bohužel je to kariéristka, které nejde o blaho školky a dětí, ale jen a jen o sebe. Jinak loni jsme dávali přihlášku na SNP a na Jugoslávskou a měli jsme z obou školek moc dobrý pocit, jak z ředitelek, tak i učitelky byli vstřícné, no bohužel nás nevzali, malej měl loni 3 roky. Letos budem dávat přihlášku v židenicích, bydlíme tu, Černý pole jsme zkoušeli, protože tam bydlí moje rodiče, tak že by prcka vyzvedávali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
23.2.12 15:34

katy: díky za info, my budeme bydlet na Tišnovské, tak tohle je dobré vědět:-) Blízko máme ještě Merhautku, jinak Jugoslávská a Zemědělská jsou favoritky,ale tam nás určo nevezmou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Koniklec
12.3.12 00:20

Ahoj,
chtěla jsem se, prosím, zeptat, má vlastní zkušenost s mš Zemědělská? pokud syna vezmou, uvažuji nad touto školkou, ale moc by mi pomohly nějaké reference. Právě jsme se do černých polí přistěhovali a bohužel nevím o školkách nic.
Díky moc !!

• Citovat
  • Upravit
Koniklec
12.3.12 00:21

příspěvek směřoval na Ainy, omlouvám se, příspívám na emimino poprvé :)

• Citovat
  • Upravit
3380
12.3.12 12:54

A vzali vás? Ono každý má jiné nároky na školku, nevím co konkrétně tě zajímá :nevim: Tak 1× za měsíc dva jdou do divadla, každý den na zahradu (pokud neprší) učitelky jsou moc fajn, předškoláci mají zdarma anglinu. Za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
12.3.12 12:58

Jinak co jsem slyšela od mamin tady kolem, tak vesměs jsou všechny spokojené se školkou kterou mají. Akorát tu Tišnovskou a Merhautku (Vranovskou) nevím no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin