Dobrá školka Brno - sever

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.3.13 12:39

Jakto že se pořadí na Brno sever nehýbe? To si nikdi ještě nešel pro přijetí???

• Citovat
  • Upravit
6463
12.3.13 12:46

Hybe, hybe, kukni sem, kolik uz je uvolnenych prihlasek http://zapisdoms.brno.cz/…t/brno-sever

Syn uz se posunul o misto dopredu na Tisnovske a na Brechtove dokonce o tri :)

My bohuzel k posunuti moc neprispejem, kluci jsou oba nemocni a jestli nekam pujdu, tak az koncem tydne… :(

Edit: Tak stejne bychom to neurychlili, protoze jak z Brechtovy, tak z Tisnovske mi prisla vyzva k vyzvednuti o prijeti az 18.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
12.3.13 13:37

Až 18.3.? Ty školky na to teda moc nepospíchají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
12.3.13 14:31

A nevite nekdo kdy to potvrzovani prijeti maji jine skolky tady? Jsem se divala ze zatim prijimaji jen tri skolky…No my jsme se zatim hnuli o jedno misto v jedne ze sedmi skolek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.3.13 11:19

Já bych taky moc ráda věděla, kdy začne příjmat Jugoslávská, SNP a Bieblova. Nevíte to někdo, prosím, zatím se nic neděje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
13.3.13 11:30
@Peerla píše:
Já bych taky moc ráda věděla, kdy začne příjmat Jugoslávská, SNP a Bieblova. Nevíte to někdo, prosím, zatím se nic neděje..

Tak Bieblova uz dva prijate ma.Tady na severu se nespecha s nicim, ze 17 skolek zapisuje 7. By me zajimalo na co jako cekaji :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.3.13 11:47

@Ainy
Taky mně není jasný, o co jde. Zbytečně se to jen natahuje. No co už, nezbývá, než čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
13.3.13 12:35

Prave prisla vyzva z Kohoutovy - tam se mame dostavit do konce tydne.
Kohoutovu poustim - staci tam zavolat nebo je potreba dorazit a podepsat?

Na Brechtove uz se syn posunul o 5 mist. Coz zni nadejne hlavne proto, ze by s timhle tempem tam mel sanci i mladsi syn pristi rok (pokud zachovaji body za sourozence).

Taky tam umoznuji postupne zvykani ditete a muzeme se jeste pred zapisem kdykoliv prijit podivat na provoz, do tridy, na leccos se jeste vyptat… Treba na Tisnovske nas odmitli s tim, ze maji vsechno na webu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
13.3.13 14:14

Já loni odmítla Černopolní ještě dřív, než nás vzali na Majerové a musela jsem to jít do školky podepsat, protože jsem chtěla uvolnit místo dalším. Jen zavolat nestačilo.

Holky, nespěchejte na ty školky tak, ony tam opravdu často třou bídu s nouzí a naše ředitelka taky musí hlídat děti a nemůže jen sedět v kanceláři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.3.13 14:53

Tak sem volala p. ředitelce na Nejedlého že ruším a nastoupíme na Brechtovu. Chodit nemusím, stačí že si vezmu na Brechtově přijetí k nim, a oni mi dají zpětvzetí na Nejedlého a automaticky budou vědět že nenastoupí. Brechtova vyhrála :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
13.3.13 15:18
@majdula1 píše:
Prave prisla vyzva z Kohoutovy - tam se mame dostavit do konce tydne.
Kohoutovu poustim - staci tam zavolat nebo je potreba dorazit a podepsat?

Na Brechtove uz se syn posunul o 5 mist. Coz zni nadejne hlavne proto, ze by s timhle tempem tam mel sanci i mladsi syn pristi rok (pokud zachovaji body za sourozence).

Taky tam umoznuji postupne zvykani ditete a muzeme se jeste pred zapisem kdykoliv prijit podivat na provoz, do tridy, na leccos se jeste vyptat… Treba na Tisnovske nas odmitli s tim, ze maji vsechno na webu :?

Tak pokud pustite Kohoutovu a Tisnovskou tak nam oboje pomuze :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janis jop
13.3.13 21:46

zemědělská - snp - kohoutova

Zdravím všechny diskutující matky :-)

Mám několik poznámek ke školkám a jedno velké dilema…

Z loňska mám podobné zkušenosti jako Strunus vulgaris, psala jsem 6 odvolání, od ředitelky na SNP se mi dostalo ponaučení o správném přístupu matky k přijímacímu řízení loni i letos… Od září máme dítě na Zemědělské a stejně jako milwuska tam nejsme moc spokojeni (milwusko, škoda, že se neznáme, máme děti v jedné třídě…), a vím ještě o jedné další mamince… Z toho důvodu jsme dítě letos hlásili do 2 jiných školek (SNP a Kohoutova). Na obě nám potomka přijali a teď nevíme :zed: Reference jsou velmi rozporuplné a já se nedokážu rozhodnout… SNP je asi lepší co se týče aktivit, ale představa bojů s ředitelkou nic moc. A na Kohoutově mám obavu, aby to nebyla stejná nuda (jsem asi také z kategorie matek, které si představovaly více než jen volnou hru s hlídacím psem…), bonus je jen ta zahrada. Navíc jsem našla děsivý příspěvek o tom, že ředitelka Kohoutovy chlastá!!! (https://www.emimino.cz/…rankovani/2/?…). Viděla jsem ji 2× a nepřišlo mi to, alkoholika poznám i poslepu, aspoň jsem si myslela… Má prosím někdo nějaké informace, které by mi mohly pomoct???

Díky. J.

• Citovat
  • Upravit
189
13.3.13 21:52

Mně osobně paní ředitelka na Kohoutové byla milionkrát sympatičtější než ta na SNP. Potkávám ji občas v Albertu a opilá nebyla nikdy. To se mi teda nechce věřit, že by si to nějaká ředitelka v současné době dovolila… a pokud ano, že by dál zůstala na své pozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janis jop
13.3.13 22:25

No mně to taky přijde divné… ale ten příspěvek v té druhé diskuzi je z letoška a fakt mě to dost znejistilo…

• Citovat
  • Upravit
zofii
13.3.13 22:28

Buhví, proč to o ní někdo řekl, třeba se nepohodly… nebo si dala rumáčka zrovna…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin