Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hybe, hybe, kukni sem, kolik uz je uvolnenych prihlasek http://zapisdoms.brno.cz/…t/brno-sever
Syn uz se posunul o misto dopredu na Tisnovske a na Brechtove dokonce o tri ![]()
My bohuzel k posunuti moc neprispejem, kluci jsou oba nemocni a jestli nekam pujdu, tak az koncem tydne… ![]()
Edit: Tak stejne bychom to neurychlili, protoze jak z Brechtovy, tak z Tisnovske mi prisla vyzva k vyzvednuti o prijeti az 18.3.
A nevite nekdo kdy to potvrzovani prijeti maji jine skolky tady? Jsem se divala ze zatim prijimaji jen tri skolky…No my jsme se zatim hnuli o jedno misto v jedne ze sedmi skolek ![]()
Já bych taky moc ráda věděla, kdy začne příjmat Jugoslávská, SNP a Bieblova. Nevíte to někdo, prosím, zatím se nic neděje..
@Peerla píše:
Já bych taky moc ráda věděla, kdy začne příjmat Jugoslávská, SNP a Bieblova. Nevíte to někdo, prosím, zatím se nic neděje..
Tak Bieblova uz dva prijate ma.Tady na severu se nespecha s nicim, ze 17 skolek zapisuje 7. By me zajimalo na co jako cekaji ![]()
@Ainy
Taky mně není jasný, o co jde. Zbytečně se to jen natahuje. No co už, nezbývá, než čekat.
Prave prisla vyzva z Kohoutovy - tam se mame dostavit do konce tydne.
Kohoutovu poustim - staci tam zavolat nebo je potreba dorazit a podepsat?
Na Brechtove uz se syn posunul o 5 mist. Coz zni nadejne hlavne proto, ze by s timhle tempem tam mel sanci i mladsi syn pristi rok (pokud zachovaji body za sourozence).
Taky tam umoznuji postupne zvykani ditete a muzeme se jeste pred zapisem kdykoliv prijit podivat na provoz, do tridy, na leccos se jeste vyptat… Treba na Tisnovske nas odmitli s tim, ze maji vsechno na webu ![]()
Já loni odmítla Černopolní ještě dřív, než nás vzali na Majerové a musela jsem to jít do školky podepsat, protože jsem chtěla uvolnit místo dalším. Jen zavolat nestačilo.
Holky, nespěchejte na ty školky tak, ony tam opravdu často třou bídu s nouzí a naše ředitelka taky musí hlídat děti a nemůže jen sedět v kanceláři.
Tak sem volala p. ředitelce na Nejedlého že ruším a nastoupíme na Brechtovu. Chodit nemusím, stačí že si vezmu na Brechtově přijetí k nim, a oni mi dají zpětvzetí na Nejedlého a automaticky budou vědět že nenastoupí. Brechtova vyhrála ![]()
@majdula1 píše:
Prave prisla vyzva z Kohoutovy - tam se mame dostavit do konce tydne.
Kohoutovu poustim - staci tam zavolat nebo je potreba dorazit a podepsat?Na Brechtove uz se syn posunul o 5 mist. Coz zni nadejne hlavne proto, ze by s timhle tempem tam mel sanci i mladsi syn pristi rok (pokud zachovaji body za sourozence).
Taky tam umoznuji postupne zvykani ditete a muzeme se jeste pred zapisem kdykoliv prijit podivat na provoz, do tridy, na leccos se jeste vyptat… Treba na Tisnovske nas odmitli s tim, ze maji vsechno na webu
Tak pokud pustite Kohoutovu a Tisnovskou tak nam oboje pomuze ![]()
Zdravím všechny diskutující matky ![]()
Mám několik poznámek ke školkám a jedno velké dilema…
Z loňska mám podobné zkušenosti jako Strunus vulgaris, psala jsem 6 odvolání, od ředitelky na SNP se mi dostalo ponaučení o správném přístupu matky k přijímacímu řízení loni i letos… Od září máme dítě na Zemědělské a stejně jako milwuska tam nejsme moc spokojeni (milwusko, škoda, že se neznáme, máme děti v jedné třídě…), a vím ještě o jedné další mamince… Z toho důvodu jsme dítě letos hlásili do 2 jiných školek (SNP a Kohoutova). Na obě nám potomka přijali a teď nevíme
Reference jsou velmi rozporuplné a já se nedokážu rozhodnout… SNP je asi lepší co se týče aktivit, ale představa bojů s ředitelkou nic moc. A na Kohoutově mám obavu, aby to nebyla stejná nuda (jsem asi také z kategorie matek, které si představovaly více než jen volnou hru s hlídacím psem…), bonus je jen ta zahrada. Navíc jsem našla děsivý příspěvek o tom, že ředitelka Kohoutovy chlastá!!! (https://www.emimino.cz/…rankovani/2/?…). Viděla jsem ji 2× a nepřišlo mi to, alkoholika poznám i poslepu, aspoň jsem si myslela… Má prosím někdo nějaké informace, které by mi mohly pomoct???
Díky. J.
Mně osobně paní ředitelka na Kohoutové byla milionkrát sympatičtější než ta na SNP. Potkávám ji občas v Albertu a opilá nebyla nikdy. To se mi teda nechce věřit, že by si to nějaká ředitelka v současné době dovolila… a pokud ano, že by dál zůstala na své pozici.
No mně to taky přijde divné… ale ten příspěvek v té druhé diskuzi je z letoška a fakt mě to dost znejistilo…
Buhví, proč to o ní někdo řekl, třeba se nepohodly… nebo si dala rumáčka zrovna…
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Jakto že se pořadí na Brno sever nehýbe? To si nikdi ještě nešel pro přijetí???