Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@jajinka80 DObrý den, nemáte prosím zkušenost s Černopolní? V po se musím rozhodnout mezi Tišnovskou a Černopolní. Fakt nevím, chtěla jsem dnes stát před školkou a ptát se maminek, ale přišlo mi to blbé… Ještě je možnost zavolat ředitelce a ne všechno se jí poptat… kroužky, škola v přírodě, jídlo, platba za měsíc… Díky za info ![]()
@jani28 píše:
@jajinka80 DObrý den, nemáte prosím zkušenost s Černopolní? V po se musím rozhodnout mezi Tišnovskou a Černopolní. Fakt nevím, chtěla jsem dnes stát před školkou a ptát se maminek, ale přišlo mi to blbé… Ještě je možnost zavolat ředitelce a ne všechno se jí poptat… kroužky, škola v přírodě, jídlo, platba za měsíc… Díky za info
Divný je, že snad jako jediná školka v Brně Černopolní nemá své web. stránky… A nemají vybavenou zahradu (aspon před rokem neměli)…
@zofii píše:
Divný je, že snad jako jediná školka v Brně Černopolní nemá své web. stránky… A nemají vybavenou zahradu (aspon před rokem neměli)…
No, právě, nemají web, nikdo nic neví… sadn se tam v Po půjdu postavit ![]()
@jani28
Nejsou jediní. Školka na Jugoslávské je taky bez webu - je to divný v dnešní době, že? Co si má člověk myslet. Já zase řeším trojuhelník Jugoslávská-Bieblova-SNP ![]()
@Peerla píše:
@jani28
Nejsou jediní. Školka na Jugoslávské je taky bez webu - je to divný v dnešní době, že? Co si má člověk myslet. Já zase řeším trojuhelník Jugoslávská-Bieblova-SNP
Na Jugoslávské jsem byla - ředitelka trošku svérázná, ale učitelky super, mají výhodu té tělocvičny - herny v podkroví. Viděla jsem na vlastní oči, jak děti vyslečené do spodků po vyvětrání cvičí, tancují, zpívají u klavíru a mohou hrát klidně i fotbal a basket (ve zmenešeném) - je to super výhoda, že děti nejsou ve třídě a jdou jinam, kde jsou spolu a mohou se vyřádit, když např. venku prší… je to fakt velká a pěkná prostora… to jinde nemají - Tišnovská už tělocvičnu na úkor další třídy nemá…
@jani28
Díky. To už mně několik lidí chválilo. Zase nemají téměř žádnou zahradu. Ale mají park na proti… Asi pustíme v pondělí SNP a Bieblovu, at uděláme někomu na začátku týdne radost ![]()
@Peerla píše:
@jani28
Díky. To už mně několik lidí chválilo. Zase nemají téměř žádnou zahradu. Ale mají park na proti… Asi pustíme v pondělí SNP a Bieblovu, at uděláme někomu na začátku týdne radost
No, já právě nevím, jeslti pustím Tišnovskou, nebo Černopolní. Na Jugoslávské jsme druzí pod čarou
ale to už pak bude pozdě… až mi náhodou zavolají. rozhoduje se v pondělí…
@jani28
Jugoslávská má 11 míst a už 8 přijatých, já budu devátá. Takže abyste se dostali, museli by se ty poslední dvě místa uvolnit - - - to je dost riskantní. Jinak o černopolní nevím vůbec nic a už jsem tady jednou psala, že o tišnovské jsem slyšela od více lidí naprosto protichůdné názory. Tady bohužel neporadím.
@Peerla píše:
@jani28
Nejsou jediní. Školka na Jugoslávské je taky bez webu - je to divný v dnešní době, že? Co si má člověk myslet. Já zase řeším trojuhelník Jugoslávská-Bieblova-SNP
Na Bieblové je docela mladá prý dobrá ředitelka, není tam dlouho… ale je to tam dost stísněné, zahradu mají
Paní ředitelka mne byla u zápisu vloni i letos dost sympatická. Známá tam má dítě a je maximálně spokojená. Ale je to školka nejdál od domova z těch tří
A ta Jugoslávská má taky dobrou pověst a je NEJBLÍŽ
Tak proto tu Bieblovu nakonec pustím (možná budu litovat), ale SNP mě nemrzí…
@jani28 Tak jsem se ptala kamarádky - přes zimu chodí do solné jeskyně, minulé jaro začali s plaváním pro 12 dětí, pak je tam pro předškoláky kroužek Zvídálek, jednou týdně nebo za 14 dní jdou do muzea, mají kurz první pomoci, výtvarnou dílnu atd., angličtinu mají externě, poplatek je cca 500Kč za měsíc. Klidně bych ředitelce zavolala a na ty kroužky se poptala.
Ahoj všem, díky, ředitelce jsem volala - je moc milá a vše, co napsala jajinka80 je pravda, kroužky… v létě zahradní slavnost pro předškoláky…solná jeskyň, prostě jsem tam dceru přihlásila a tím uvolnila Jugoslávksou, Tišnovskou i Merhautovu:-)))
Ahoj, holky,
díky za uvolnění míst, jsme právě jedenáctí v pořadí na Zemědělské i na Jugoslávské. Nemáte někdo ještě nějaké reference k těmto školkám, vůbec nevím, kterou upřednostnit (a uvolnit ještě místo na druhé školce…). Ainy, prosím tě, co je pravdy na tom, že se učitelky na Zemědělské dětem málo věnují, jak se tu objevilo v diskuzi? A nevíte někdo, jaký mají přístup učitelky na Jugoslávské? Je to dilema…
Zemědělskou bohužel neznám, ale Jugoslávská je fajn, učitelky určitě. Zvol si to dle blízkosti - každý krok s dítětem ráno v zimě je šílenej ![]()
@Ainy píše:
Jo a pozor Merhautova=Vranovska. Nevim jestli to maji u zapisu rozdelene ale je to jedna skola. Ja osobne bych dite na Vranovskou nedala.
nechápu proč?
na Vranovské jsou moc hodné učitelky, mají spoustu aktivit…
bydlela jsem jednu dobu naproti školce ŠRÁMKOVA!(je to 3 roky zpět) Ty děti z té Montessori školky si věčně hrály na tom plácku před školkou, kde se odpoledne scházejí pejskaři snad z celé Lesné! několikrát jsem na to upozorňovala učitelky…jenom postávali a krčili rameny, přitom o 100 metrů dál je oplocené hřiště…tak jenom doufám, že se to už změnilo…moc by se mně nelíbilo, že by se moje dítě hrálo v trávě, kde je spoustu výkalů od psů…
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.