Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já na Jugoslávské byla, je naopak super ta místnost nahoře v podkroví - to je totiž tančírna, herna a tělocvična. Děti si teda nehrají a nezpívají ve třídě, ale chodí tam, otevřou na ně pěkně okno, a oni cvičí ve spoĎárech a zpívají u klavíru
to v žádné jiné školce neí, nevíc mají ten super park přímo naproti školce… pro nás je navýhodná poloha. Kroužky nemají, a le školu v přírodě ano:-)
@jani28 píše:
Ahoj všem, tak o Černopolní nic stále nevím, takže zvítězí Tišnovská… jeslti jsou tam i školy v přírodě a plavání, tak to se mi líbí.
Na Cernopolní má dítě kamarádka. Černo tam není:-) Zase tak moc jsem to nestudovala, ale nějaké kroužky tam mít budou a chodí do solné jeskyně na Jugoslávské. Většinu času jsou na zahradě. Kamarádka je spokojená, učitelky jsou hodné, tedy ty, se kterými je v kontaktu.
Za mě taky všem doporučuji vybírat podle dostupnosti, ony ty školky se až tak lišit nebudou, pokud někdo nechce vysloveně Montessori přístup a kvůli tomu je ochoten dojíždět. Každých pár ušetřených minut díky dobré dostupnosti školky je ráno k nezaplacení:-)
@jani28 píše:
Já na Jugoslávské byla, je naopak super ta místnost nahoře v podkroví - to je totiž tančírna, herna a tělocvična. Děti si teda nehrají a nezpívají ve třídě, ale chodí tam, otevřou na ně pěkně okno, a oni cvičí ve spoĎárech a zpívají u klavíruto v žádné jiné školce neí, nevíc mají ten super park přímo naproti školce… pro nás je navýhodná poloha. Kroužky nemají, a le školu v přírodě ano:-)
Nevim jak je to ted ale vim ze nejake tri roky zpatky meli na Tisnovske taky jednu mistnost jako telocvicnu. Jestli tam chodili i tancovat to teda nevim ![]()
Na Tisnovske uz tu místnost nemají. Z důvodu zrušení školky na Drobného a nutnosti umístit děti jinam byla z tělocvičny udělána třída.
EDIT: Popletla jsem si název ulice ![]()
Příspěvek upraven 11.03.13 v 13:48
Tělocvična už tam není, švagrová tam má dcerku, zrušili jí a udělali z ní třídu
Tak zas lepsi trida pro 25 deti jak telocvicna.Ona to stejne puvodne trida byla.
To je skoda, zrovna dnes jsem se divala na fotky tady http://www.mstisnovska.cz/…skola-uvnitr a ta telocvicna mi prisla fajn ![]()
No, myslím si, že ty tělocvičny jsou v době, kdy je nedostatek míst pro děti - v Brně přes 2 000 míst chybí, naprosto zbytečné a za docela levný peníz by se z nich mohly udělat třídy.. Proč tělocvičny, když chybí místa? Možná touto cestou by se také dalo tlačit na MČ, aby zvedly počet míst v mš. U nás na Lesné - na Loosové už z tělocvíčny třídu udělali, nevím, jak to je na Slavíčkové, vím, že tam byla taky.
A kde jsou nevyužívané školky, které před pár lety zavřely - ty by se také měly spravit a otevřít…opět by bylo třeba, aby se tlačilo na MČ… U NÁS BY MĚLA BÝT OPRAVENA TA NA BIEBLOVÉ V ČERNÝCH POLÍCH… VÍ O NÍ NĚKDO NĚCO? UŽ SE TAM KONEČNĚ PRACUJE?
@zofii píše:
A kde jsou nevyužívané školky, které před pár lety zavřely - ty by se také měly spravit a otevřít…opět by bylo třeba, aby se tlačilo na MČ… U NÁS BY MĚLA BÝT OPRAVENA TA NA BIEBLOVÉ V ČERNÝCH POLÍCH… VÍ O NÍ NĚKDO NĚCO? UŽ SE TAM KONEČNĚ PRACUJE?
nevím jestli se pracuje, ale je vybraná firma a paní ředitelka. Bude stejná jako ve školce na Bieblové 25, Bieblova 16 pod ní měla spadat. Říkala, že by se měla otevírat v průběhu podzimu, max. začátkem zimy.
@mauglie píše:
nevím jestli se pracuje, ale je vybraná firma a paní ředitelka. Bude stejná jako ve školce na Bieblové 25, Bieblova 16 pod ní měla spadat. Říkala, že by se měla otevírat v průběhu podzimu, max. začátkem zimy.
ale v Severníku psali, že od září - říkala to sama paní starostka a také vedoucí fin. od. se kterou jsem mluvila, i p. Svobodová ze školství, mi v telefonu tvrdili, že to od 1.9. pojede…že dle toho se i vybírala ta firma, že v podmínkách bylo, že se to musí stihnout.
Ředitelka na MŠ Bieblova mi při zápisu říkala, že tu školku na Bieblové otevřou v listopadu…
@zofii píše:
ale v Severníku psali, že od září - říkala to sama paní starostka a také vedoucí fin. od. se kterou jsem mluvila, i p. Svobodová ze školství, mi v telefonu tvrdili, že to od 1.9. pojede…že dle toho se i vybírala ta firma, že v podmínkách bylo, že se to musí stihnout.
tak to asi nestihnou, fakt nevím, toto mi říkala paní ředitelka… ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Je to opravdu spis brouzdaliste. Pochybuju, ze v tom poctu deti by si lajzli bazen, to je tak na smrtak
.