Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Potřeboval bych poradit. Moc by se mi líbila obřízka, přemýšlím že si nechám udělat dobrovolnou obřízku z estetických a hygienických důvodů. Ale na druhou stranu se bojím že se pak nebudu líbit ženám. Jinak obřízku už mám natrénovanou, předkožku nosím neustále staženou za žaludem. Nebo jaký na to máte názor?
@84jirka píše:
Ahoj holky. Potřeboval bych poradit. Moc by se mi líbila obřízka, přemýšlím že si nechám udělat dobrovolnou obřízku z estetických a hygienických důvodů. Ale na druhou stranu se bojím že se pak nebudu líbit ženám. Jinak obřízku už mám natrénovanou, předkožku nosím neustále staženou za žaludem. Nebo jaký na to máte názor?
Mně se obecně nelíbí muži, kterým je vidět penis na veřejnosti ![]()
Co se vzhledu týče, určitě najdeš ženy, které dají přednost neobřezanému i ty, které dají přednost obřezanému.
Já obecně zákroky kvůli vzhledu nemám ráda. Nešla bych do toho, protože každá operace sebou nese riziko trvalého poškození. Pokud ti to za všechny ty možné komplikace stojí, tak hurá do toho. Jen aby jsi pak nelitoval, protože vrátit se to nedá.
Já můžu srovnávat a mě se teda víc líbí obřezaný penis.
Hygiena je úplně někde jinde - co si budeme povídat, pod tou kůžičkou se hromadí maz a zbytky moči. I vzhledově mi to přijde hezčí, co jsem měla tu čest s obřezaným tak mi od té doby ta kůžička spíš „zavazí“ ![]()
Třeba ti ho znecitliví, to bude žůžo ![]()
Mně je to úplně šumák, ale zvadlý obřezaný penis mi přijde trochu k smíchu. ![]()
@radkka píše:
Třeba ti ho znecitliví, to bude žůžoMně je to úplně šumák, ale zvadlý obřezaný penis mi přijde trochu k smíchu.
Přesně tak
![]()
Me se obrezany penis vuuubec, ale vuuubec nelibi. Vec nazoru, ale za me neeeee. Je si ho pekne schovej ![]()
@84jirka A co když se něco zvrtne? Neriskuj a pročti diskuse o obřízce. Kvůli estetickému hledisku mi to přijde jako pěkná pitomost.
Můj muž je obřezaný z důvodů zdravotního.
A za mě - je mi to fuk, nepřijde mi to nijak závratně jiné vzhledově.
Je bez komplikací.
Ano, jsou tu diskuze o nepodařeném zákroku, ale zase, pokud někdo nemá problém, nemá potřebu se někde chválit a tak se o tom neví. Si myslím, můj názor.
Pokud to neva tvému příteli nebo přítelkyni, tak na to jdi. Lidem na emiminu může být fuk, co nosíš pod trenkami, ne?!
Taky bych řekla, ať se neřídíš radami tady, ale podle sebe. Za mě je přitažlivější obřezaný penis. Víc se mi líbí, je hygieničtější. Můj muž je obřezaný a nedokážu si představit, že bych měla mít zase něco s mužem s předkožkou. ![]()
Mela jsem tu cest s obema typy a za me je mi to fuk. Obrezany by ale asi blbe vypadal, kdyby byl mensich rozmeru, resp. vypadal vy opticky jeste mensi…
To jsou dotazy. Já obřízku u chlapa nepoznala, řekl mi to sám až po roce. Mně je to úplně jedno, na funkci to nemá žádný vliv
Fakt neznám ženu, která by si vybírala chlapa podle toho jestli má pinďa roláček nebo ne. My totiž bereme pindíka jako součást chlapa a ne chlapa jako součást pindíka. Na tvém místě bych řešila co máš v hlavě a ne o patro níž.