Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
A nebo taky ne. Ono to je u každýho jiný. Hlavně to chce nějakou péči.
To je pravda, většinou ta péče pomůže ale principiálně tam něco je. Ať si dospělý sám dělá se svým tělem co chce ale udělat zoto malému dítěti považuju za svinstvo.
S jedním obřezanym jsem měla tu čest. Hygiena super, orální sex bez dalších příchutí, to mi vyhovovalo. Opticky to vypadá taky dobrému. Ale erekce nic moc, takový poloměkký. Nevím jestli kvůli menší citlivosti. On byl celkově malých rozměrů, brzo mě přestal bavit. Když si ho chlap dokáže umýt, tak je mi jedno, jestli má obřízku.
Myslím, že nechat se obřezat z jiného než zdravotního důvodu je idiocie, ale proti gustu. Když je člověk dospělej, nechť si ho třeba nechá zkrátit ořezávačem na tužky.
Za mě určitě chlap obřezaný! Mám takoveho manžela. Měla jsem i neobřezane a nelíbí se mi ten „vak“co jim ho kryje
Jenže ten „vak“ je famózně citlivý. Alex Comfort ve svém bestselleru Joy of Sex napsal:„Muži s obřízkou jsou ochuzeni o celou škálu slastných pocitů, které muži s předkožkou prožívají“. Mikroskop prokázal, proč tomu tak je.
@Anonymní píše:
S jedním obřezanym jsem měla tu čest. Hygiena super, orální sex bez dalších příchutí, to mi vyhovovalo. Opticky to vypadá taky dobrému. Ale erekce nic moc, takový poloměkký. Nevím jestli kvůli menší citlivosti. On byl celkově malých rozměrů, brzo mě přestal bavit. Když si ho chlap dokáže umýt, tak je mi jedno, jestli má obřízku.
To si myslím že je spíš v hlavě než kvůli obřízce. Ona ta citlivost nemá moc souvislost s tím jak moc jsem nadrženej, aspoň u mě teda. Prostě to jen dýl trvá.
@martin12345678910 píše:
To si myslím že je spíš v hlavě než kvůli obřízce. Ona ta citlivost nemá moc souvislost s tím jak moc jsem nadrženej, aspoň u mě teda. Prostě to jen dýl trvá.
Typická demagogie agresivních cirkumfetišistů, že je to v hlavě a ne v té obřízce. Mikroskop ale nelže.
@Anonymní píše:
Já můžu srovnávat a mě se teda víc líbí obřezaný penis.Hygiena je úplně někde jinde - co si budeme povídat, pod tou kůžičkou se hromadí maz a zbytky moči. I vzhledově mi to přijde hezčí, co jsem měla tu čest s obřezaným tak mi od té doby ta kůžička spíš „zavazí“
Nic se tam nehromadí když se každý den myjes. Takovou blbost si četla v žena a život nebo v magazínu KVETY ne?
@gin 124 píše:
Typická demagogie agresivních cirkumfetišistů, že je to v hlavě a ne v té obřízce. Mikroskop ale nelže.
Jaká demagogie
vy s tím máte zkušenosti že to víte? Prostě vám neodeberou topořivý tělíska jen předkožku a ta prostě nemá na erekci vliv, jestli to nechápete tak jste demagog vy.
@martin12345678910 píše:
Jaká demagogievy s tím máte zkušenosti že to víte? Prostě vám neodeberou topořivý tělíska jen předkožku a ta prostě nemá na erekci vliv, jestli to nechápete tak jste demagog vy.
Jenže při radikální obřízce je muž připraven o 5/7 svých nejcitlivějších erotogenních zakončení a ke všemu může nastat nadměrná keratinizace a tím znecitlivění zbytku, což následky mít musí. U každého jiné ale tak je tomu v medicině se vším. To ale vím, že je tomu tak v medicině se vším teprve něco přes rok, po svém těžkém úraze. Dověděl jsem se to v rehabilitačním ústavu.
@gin 124 píše:
Jenže při radikální obřízce je muž připraven o 5/7 svých nejcitlivějších erotogenních zakončení a ke všemu může nastat nadměrná keratinizace a tím znecitlivění zbytku, což následky mít musí. U každého jiné ale tak je tomu v medicině se vším. To ale vím, že je tomu tak v medicině se vším teprve něco přes rok, po svém těžkém úraze. Dověděl jsem se to v rehabilitačním ústavu.
Já můžu porovnat sex s i bez předkožky. Předtím jsem to při erekci nepřetáhnul, takže o nějaké dráždění předkožky a žaludu nemohla být řeč. Myslíte že bych nic necítil? Ne, cítil jsem vsechno. Jestli jsem o něco ochuzen nevím, pro mě to je lepsí teď. Ten nástroj prostě neodumře jen kvuli chybějící předkožce, jak si asi myslíte.
Ja mela vetsinou obrezane muze.
Je to 100% hygienictejsi nez s predkozkou.
Libilo se mi to.
Sametovy penis mnam
@Anonymní píše:
Je to 100% hygienictejsi nez s predkozkou.
Ale to si musíš hledat lidi, ne čuňata. ![]()
Zajímalo by mě, jestli se někdy nějaký chlap nechal obřezat z toho důvodu, že je nemyté prase. ![]()
A nebo taky ne. Ono to je u každýho jiný. Hlavně to chce nějakou péči.