Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mylsim že každe ženske to bude jedno ale ty bys potřeboval jít nejspíše uplne za jinym doktorem než na urlologii ![]()
@radkka píše:Mně je to úplně šumák, ale zvadlý obřezaný penis mi přijde trochu k smíchu.
To mně i neobřezaný. ![]()
Jinak souhlasím s @Kakika, muže, kterým je na veřejnosti vidět penis, nevyhledávám.
![]()
@Janli píše:
Fakt neznám ženu, která by si vybírala chlapa podle toho jestli má pinďa roláček nebo ne. My totiž bereme pindíka jako součást chlapa a ne chlapa jako součást pindíka. Na tvém místě bych řešila co máš v hlavě a ne o patro níž.
Hezky řečeno ![]()
Už jsem se bála, že budu první, kdo tu poznamená, že chlapa si podle předkožky fakt nevybírám ![]()
@Tamtama To mi nevadí, protože je to schovaný
Ty jo, ale jednou jsem viděla chlapa, který měl předkožku nějakou vytahanou nebo co, to bylo fakt nechutný, to raději obřízku
to je pravda…
@radkka Olala, jen kdyby něco takového řekl chlap na adresu ženské po porodu… ![]()
@LAlezane píše:
@radkka Olala, jen kdyby něco takového řekl chlap na adresu ženské po porodu…
Jenže on nerodil
srovnáváš nesrovnatelné.
@84jirka píše:
Ahoj holky. Potřeboval bych poradit. Moc by se mi líbila obřízka, přemýšlím že si nechám udělat dobrovolnou obřízku z estetických a hygienických důvodů. Ale na druhou stranu se bojím že se pak nebudu líbit ženám. Jinak obřízku už mám natrénovanou, předkožku nosím neustále staženou za žaludem. Nebo jaký na to máte názor?
Sorry, ale jsi ***. Přečti si něco o dlouhodobých negativních účincích. A ne jenom komerční *** o tom, jak je to super. Jestli si myslíš, že se nebudeš muset mejt, tak jsi *** na druhou. Nemytej penis bude smrdět i obřezanej. A tu estetiku už tuplem nechápu. Za mě to vypadá hnusně, když to visí s odhaleným žaludem.
A hlavně - je to nevratný zákrok.
edit admin - vulgarismy
@84jirka píše:
Ahoj holky. Potřeboval bych poradit. Moc by se mi líbila obřízka, přemýšlím že si nechám udělat dobrovolnou obřízku z estetických a hygienických důvodů. Ale na druhou stranu se bojím že se pak nebudu líbit ženám. Jinak obřízku už mám natrénovanou, předkožku nosím neustále staženou za žaludem. Nebo jaký na to máte názor?
Chceš se nechat dobrovolně připravit o 20 000 svých nejcitlivějších erotogenních zakončení?
To žádný rozumný muž neudělá.
http://www.beschneidung-von-jungen.de/…erven_03.gif
Vodorovný nápis uprostřed: NENÍ TO JEN KOŽNÍ HADR
Nápis v červené části vpravo: Předkožka obsahuje zhruba 20 000 specializovaných nervových zakončení - 10 na jeden zelený bod na nákresu.
Genitálně intaktní muž má tisíce receptorů pro lehká dráždění a jiná vysoce erotogenní nervová zakončení - mnohá z nich jsou při obřízce ztracena, což vede nevyhnutelně ke snížení sexuální citlivosti obřezaných mužů.
Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…ni-dusledky/
Jenže. Obřízka bez jakéhokoliv lékařského důvodu je fetiš a cirkumfetišisté mají obdobně jako náboženští sektáři odstavené rozumové uvažování. Ono je snadnější rozmluvit bludy jehovistovi než něco rozmluvit cirkumfetišistovi.
@morgana1 píše:
Sorry, ale jsi vůl. Přečti si něco o dlouhodobých negativních účincích. A ne jenom komerční sra.ky o tom, jak je to super. Jestli si myslíš, že se nebudeš muset mejt, tak jsi vůl na druhou. Nemytej penis bude smrdět i obřezanej. A tu estetiku už tuplem nechápu. Za mě to vypadá hnusně, když to visí s odhaleným žaludem.A hlavně - je to nevratný zákrok.
Někomu se to líbí. Přiznám se, že já sám to také pořád mám tendenci vidět jako estetičtější. Teď však vím, že je to pro nezvratnou amputaci těch nejcitlivějších erotogenních zakončení škodlivý a zmrzačující zákrok. On je velký rozdíl mezi obřízkou a skinbackingem - nošením předkožky trvale za žaludem. Ono to má od puberty na 15% mužů, prostě se jim předkožka na žaludu neudrží a sklouzává jim za žalud, takže mají od přírody žalud na trvalo odkrytý. Jenže u nich jsou ta nejcitlivější zakončení, která jsou provždy ztracena obřízkou plně zachována.
@LAlezane píše:
Hezky řečeno
Už jsem se bála, že budu první, kdo tu poznamená, že chlapa si podle předkožky fakt nevybírám
Psal na jiné fórum jiný Jirka, který má tu obřízku ze zdravotních důvodů, že pokud by si některá podle toho chtěla vybírat chlapa - ať už obřízka nebo neobřízka - jsou opravdu typy takto vyhraněných žen. Že taková by mu nestála ani za posezení v kavárně, natož, aby s ní navazoval vztah.
@Andreww píše:
Mylsim že každe ženske to bude jedno ale ty bys potřeboval jít nejspíše uplne za jinym doktorem než na urlologii
V tomto bych urologii, až na jednu soukromou, nedoporučoval vůbec. Oni urologové zpravidla umějí pouze nejvíce zmrzačující styl low&tight. On sice vypadá esteticky nejlépe, ale znám už fůru mužů, kteří kvůli tomu mají zničený sexuální život. Když už tak, tak pouze obřízku japonskou, při které nedochází k žádné amputaci těch nejcitlivějších erotogenních zakončení. Nevím však, že by ji někdo v ČR dělal. Na Slovensku ji prý dělají v Martině.
Na obrázku vlevo je obřízka klasická, vpravo pak japonská.

https://www.urologicalcare.com/…on.preop.jpg

Tato specifická operace prováděná pouze v Japonsku způsobí to samé jako obřízka - žalud je po ní trvale obnažený. Nejedná se však o amputaci předkožky, takže se nejedná o pravou obřízku. Nejprve se provede řez těsně u kořenu penisu a kůže se těsně u kořenu odřízne, pak se odebere velký kus kůže z těla penisu penisu a zbytek se příšije zpátky ke kořeni. Vnější předkožka tak zaujme prakticky místo kůže na těle penisu, a to způsobí, že žalud zůstane trvale odkrytý. Není však vidět žádná jizva a na místě jizvy je zachovalý vroubkovaná tkáň, která odděluje vnější a vnitřní předkožku a dole z obou stran přechází do uzdičky. Pokud je to uděláno hodně na těsno, tak předkožkou, i když je celá zachovalá, nelze ani v klidu žalud zakrýt. Při této operaci není ztraceno vůbec žádné z citlivých erotogeních zakončení, která jsou nenávratně ztracena při obřízce.
Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…yly-obrizky/
Mám tam psáno, že se dělá pouze v Japonsku ale už se to šíří i k nám do Evropy.
@Anonymní píše:
Taky bych řekla, ať se neřídíš radami tady, ale podle sebe. Za mě je přitažlivější obřezaný penis. Víc se mi líbí, je hygieničtější. Můj muž je obřezaný a nedokážu si představit, že bych měla mít zase něco s mužem s předkožkou.
Jsou ženy, které s obřezaným trpí bolestivým pohlavním stykem. Rezultát takových žen, OBŘEZANÉHO UŽ NIKDY VÍCE, ČÍM DELŠÍ PŘEDKOŽKA, TÍM LEPŠÍ. Vím o několika takových ženách, které kvůli obřízce z důvodu bolestivého pohlavního styku daly svému partnerovi vale.
@Anonymní píše:
Já můžu srovnávat a mě se teda víc líbí obřezaný penis.Hygiena je úplně někde jinde - co si budeme povídat, pod tou kůžičkou se hromadí maz a zbytky moči. I vzhledově mi to přijde hezčí, co jsem měla tu čest s obřezaným tak mi od té doby ta kůžička spíš „zavazí“
Jiným ženám zase vadí, když je ta famózně citlivá hračka pro vždy pryč.
@Mango_Lassi píše:
To jsou dotazy. Já obřízku u chlapa nepoznala, řekl mi to sám až po roce. Mně je to úplně jedno, na funkci to nemá žádný vliv
Je omyl, že to nemá na funkci žádný vliv. Může to mít zhoubný vliv nejen na muže, ale i na jeho partnerku. Viz:
9) Obřízka způsobuje problémy ženským partnerkám
Protože jsem žena, tak je pro mě toto téma obzváště důležitým aspektem celého mého výzkumu.
Jednalo sw zejména o problémy ve vztazích a problémy, o nichž by lidé nikdy neuvěřili, že na vině jsou chirurgicky změněné genitálie muže. Avšak je užitečné, pokud máte trochu času o tom problému přemýšlet a pochopit ho.
Zmrzačené / změněné genitálie znamená problém se sexem pro oběť i pro partnerku oběti. Pochopit to není žádný intelektuální výkon. Najednou to všechno dává smys. Ale jak může nějaká žena svému partnerovi vysvětlit, že obzláště dlouhé a tvrdé bušení s příliš dlouhými tahy je vždy a vždy zase ktásné, zvláště když se to hodně prodlužuje, což je celkově vzato spíše rušivé…nechejte nás, abychom byly otevřené… je to nudné, když to probíhá pokaždé takovým způsobem.
Ženský orgasmus je během takového sexu často jen mýtus, přičemž většiny orgasmů může být dosaženo pouze během předehry, nebo když se jim jejich partner během specifické části sexu zvláště věnuje. Množství knih na americkém knižním trhu popisuje, že je u žen nízké libido fenomenální a popis mužských sexuálních dysfunkcí tomu jde v patách. Malý antropologický výzkum po celém světě přináší znepokojivou skutečnost, že tomu tak není u přírodních kultur. I když existuje mnoho různých faktorů, které k tomu v naši kultuře přispívají, tak je čas hodit kritický pohled na to, co tím chceme dosáhnout, když znetvořujeme své dokonalé pohlavní orgány. Opravdu chceme jen předstírat, že jsme byli šokováni, když se dozvíme, že ta obřízka může být významným faktorem v naší kultuře pro jeden z největších púroblémů ve vztazích?
@gin 124 tak vzhledem k tomu, že jsem nic za ten rok nepoznala, říkám je mi to fakt jedno