Dobrý pediatr na Vysočině

2468
7.2.18 12:46

Dobrý pediatr - Vysočina

Ahoj holky,

sháním dobrého pediatra, ideálně v Havlíčkově Brodě, Jihlavě a okolí. Současná doktorka byla v pohodě do té doby, než přišla řeč na očkování. Od té doby mě pokaždý straší, ryje do mě a fakt na to nejsem zvědavá. Je mi jasný, že doktora, který je proti očkování neseženu (ani nechci), stačí mi, když bude respektovat můj názor a bude otevřený diskuzi.

Díky moc za případné tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40
7.2.18 13:34

Za sebe mohu doporučit doktorku Zachovou, ordinaci ma v Humpolci a Vetrnem Jenikove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
7.2.18 13:43

Nevim jestli bydlis spis u Brodu nebo u Jihlavy, ale pokud Brod tak se ti vyplati doktorka Katerina Simkova z Ledce nad Sazavou, je skvela. Moc hodna a mluvit se s ni da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
7.2.18 13:51

Díky holky :)

@kacenka.sks Jj, jsem od Brodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
7.2.18 14:43

@Patie no tak to mas 25 minut jizdy, to jeste jde. Ona je fakt moc fajn, ordinaci ma ve zdravotnim stredisku, jestli to tam trochu znas a nove pacienty bere. A sestra je taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
7.2.18 15:30

@kacenka.sks Jj, do tý půl hodinky se to dá. Já bych jí ještě určitě zavolala a vysvětlila jí spojí situaci - se současnou doktorkou jsem to neudělala a teď jsme věčně v sobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
7.2.18 15:30

@kacenka.sks A s očkováním konkrétně nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
18.2.18 13:45

V brodě doporucuji Koranovou, take jsme odlozili ockovani a naprosto v pohodě, snazi se delat i homeopatii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
18.2.18 14:29

@marijenka Dekuji, ja na ni dostala nahodou tip minuly tyden, ale do leta nenabira :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
19.2.18 20:54

@Patie ja myslim, ze se domluvite kdyz ji to reknes na rovinu, ze bys to rada odlozila, ale ze urcite ockovat chces, tak jo. Je fakt super ochotna, sestra to same a maji krasny pristup k detem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
19.2.18 21:08

@kacenka.sks No já právě nechci odkládat, ale neočkovat vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
20.2.18 14:56

@Patie aha :-) no myslim, ze to bude respektovat, ale v tomhle pripade.bych ji to rekla hned pri prijmu. Ja posouvala ockovani a to o hodne a problem nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
20.2.18 16:19

@kacenka.sks V pohode, dnes jsem u ni byla a respektuje to. Ja nadhodila argumenty proti, ona pro, posle mi nejaky materialy a studie ohledne hliniku atd., ale necha to na mehamburger. Doslova rekla, ze ji v pripade neockovani jen podepisu papir a pojedeme dal. Takze super, dekuju moc za tip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
21.2.18 14:47

@Patie super, jsem rada, ze jsem pomohla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
9.5.18 11:21

@Patie Můžu se zeptat, ke komu jsi chodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty