Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To by bylo něco pro mě, přijít mi 25 léta buchta do baráku, bydlet za minimum a ještě se rozčilovat, ze nemá soukromí a ruší ji moje návštěvy. Ušetřeny prachy za podnájem to se hodí, ale trochu pokory to už ne. Rozumím tomu, ze bydlení s tchýni nebi nic co by bylo příjemný, ale vydržet těch par měsíců se fakt dá i bez téhle srdceryvnych keců a stěžování si.
@Jana0022 píše:
Omlouvám se jestli to tak vyznělo. Ale pani tchyni nic nediktuju. Plně reapektuju, ze byt je z vetší casti její i bez ohledu že přítel investoval urcitý obnost penez do rekontrukce, aby se nam tam žilo lepe. Ale to jsem vůbec nechtela vytahovat.
Ano, byt je z větší části její, z menší části tvého přítele, ale z nulové části tvůj. Že ti skoro tchýně dovolila hlásit si tam TP je od ní velmi šlechetné, ale na věci to nic nemění. Mimochodem, jak máte pořešený ten barák, co stavíte? Na koho je psaný? Jsi totiž kandidátka na „odejití s igelitkou“, jak se tady často říká ![]()
@unuděná píše:
Ano, byt je z větší části její, z menší části tvého přítele, ale z nulové části tvůj. Že ti skoro tchýně dovolila hlásit si tam TP je od ní velmi šlechetné, ale na věci to nic nemění. Mimochodem, jak máte pořešený ten barák, co stavíte? Na koho je psaný? Jsi totiž kandidátka na „odejití s igelitkou“, jak se tady často říká
Prosim? Proc bych mela odejit s igelitkou
vy me teda fakt nektere bavite…
Na to, proč tě nemá ráda, jsi toho napsalo o sobě hodně málo. A ty svou panímámu respektuješ
. Rozčilování jde každému, ale mít svůj nadhled a pochopení, to už jde hůř.
@Jana0022 píše:
Omlouvám se jestli to tak vyznělo. Ale pani tchyni nic nediktuju. Plně reapektuju, ze byt je z vetší casti její i bez ohledu že přítel investoval urcitý obnost penez do rekontrukce, aby se nam tam žilo lepe. Ale to jsem vůbec nechtela vytahovat.
Investoval tam přítel, investoval do z části svého (a budoucího jeho) bytu, na tom není nic divného. Pokud chci příjemné bydlet musím do toho investovat jak peníze tak i čas. Ten být jednou zdědí, takže vůbec nechápu tvou teď už opravdu drzost vytahovat něco jako, ze on tam investoval. Ty radši už mlč, protože to co tady z tebe padá je strašný. Obdivuji tchýni, tohle bych nedala.
@Jana0022 Zase jako sršni hejno
klasika.To je tady zcela normální.
@Jana0022 píše:
Prosim? Proc bych mela odejit s igelitkouvy me teda fakt nektere bavite…
Jen se ptám. Protože pokud nemáš žádné ponětí o majetko-právních vztazích dvou nesezdaných lidí (což asi nemáš, jinak by tě ani nenapadlo mluvit o bytě tvého přítele a jeho matky jako o vašem), tak na to můžeš dojet. Stavět barák bez svatby je věc hodně náročná na právní ošetření ![]()
@Natálka26 Nepíše nic špatného…popisuje situaci…neznamená že když bydlí někde u tchýně že bude držet hubu a ani necekne. Pravdepodobne si ji tam přítel přivedl a chce ji tam mít. Neni němá aby neřekla svůj názor.
Svůj názor si muže říkat ve svém domově, nikoliv domově přítele a jeho matky. Podle mě je tohle opravdu drzost a nevděk.
@Natálka26 píše:
Investoval tam přítel, investoval do z části svého (a budoucího jeho) bytu, na tom není nic divného. Pokud chci příjemné bydlet musím do toho investovat jak peníze tak i čas. Ten být jednou zdědí, takže vůbec nechápu tvou teď už opravdu drzost vytahovat něco jako, ze on tam investoval. Ty radši už mlč, protože to co tady z tebe padá je strašný. Obdivuji tchýni, tohle bych nedala.
Jak si můzete udelat tak rychlí pohled na vec
kdybych mela 3 deti manzela a bylo mi pres 30 chovaly by jste se vsechny jinak. Jelikoz jsem mlada a podle vas vim prd, tak se tahle hnusně chovate. Nevite o mě nic
@Natálka26 Svůj názor si může říct kde chce…není to malý harant aby musela poslouchat.
@Jana0022 píše:
Jak si můzete udelat tak rychlí pohled na veckdybych mela 3 deti manzela a bylo mi pres 30 chovaly by jste se vsechny jinak. Jelikoz jsem mlada a podle vas vim prd, tak se tahle hnusně chovate. Nevite o mě nic
Kdybys měla tři děti a žila s manželem v bytě jeho maminky a jeho, pak bysme jistě byly ještě ostřejší, nemyslíš? ![]()
@Annabela11 píše:
@Natálka26 Svůj názor si může říct kde chce…není to malý harant aby musela poslouchat.
Víš zlato, ono existuje slušný vychování a jistá morálka… ![]()
@Annabela11 A ty jsi co zase? Osobní strážce?
Většina příspěvků se tu shoduje a to i ty zcela neurážlivé, takže „všichni jsou blázni, jen my dvě letadla“?