Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jana0022 píše:
Co to melete?nic takoveho jsem nerekla!!! Jaký splatkovy kalendar co to sem tahate za nesmysl
![]()
![]()
zadne penize po ni nechci. A nevidim nic spatneho na tom, ze s pritelem nerozdelujeme prachy na moje tvoje. Kdyby jsme byli manzele bylo by to naprosto normalni, ale jelikoz nejsme tak jsme divni kriste pane. Ženské proberte se! Jste opravdu zapškle neprejici nany
Ja mam po tvych prispevcich taky celkem jasno, z tebe opravdu dobrota vuci tchyni nekape. X let u ni v byte, ktery je i tvuj, protoze tam mas TP, penize za celou dobu zadne, nejsi schopna se postavit na vlastni nohy. Zjevne ma vuci tobe vyhrady, coz se treba po par tvych prispevcich a argumentaci nedivim. Ptala ses, dostavas odpoved. To, ze ji zjevne vadis, neni v tom, ze JI uz nadale NEBUDES platit ucty… ![]()
@unuděná píše:
Ne, tohle není naivita jak jsem si původně myslela, ale úplně obyčejná hloupost
Vypocitavost na n-tou. ![]()
@JensonB píše:
Ja mam po tvych prispevcich taky celkem jasno, z tebe opravdu dobrota vuci tchyni nekape. X let u ni v byte, ktery je i tvuj, protoze tam mas TP, penize za celou dobu zadne, nejsi schopna se postavit na vlastni nohy. Zjevne ma vuci tobe vyhrady, coz se treba po par tvych prispevcich a argumentaci nedivim. Ptala ses, dostavas odpoved. To, ze ji zjevne vadis, neni v tom, ze JI uz nadale NEBUDES platit ucty…
Rozhodně
hlavně ze v tom maš jasno. Hlavne, ze vis proc tam bydlime i proc tam mam TP. Nejlepsí je debilně kecat, ale vedet o tom prd
a hlavně, ze vis, že nemame uadne penize
![]()
@Jana0022 píše:
Rozhodněhlavně ze v tom maš jasno. Hlavne, ze vis proc tam bydlime i proc tam mam TP. Nejlepsí je debilně kecat, ale vedet o tom prd
![]()
No nemůže z tebe už v tomto směru vypadnout nic, co by tě postavilo do lepšího světla. Ale můžeš to zkusit. A schválně potřetí neodpovědět na zcela konkrétní dotaz, to už chce hodně arogance ![]()
@Jana0022 píše:
Rozhodněhlavně ze v tom maš jasno. Hlavne, ze vis proc tam bydlime i proc tam mam TP. Nejlepsí je debilně kecat, ale vedet o tom prd
![]()
Vsechno jsi o sobe napsala sama, nemusim nic vymyslet. Kazdy tvuj prispevek je dohledatelny a je to tam napsane. ![]()
@Jana0022 Hele ať napíšeš co napises bude to špatně, je super že se budete brát. Tady je více jak polovina svobodná, všude čtu přítel. Tez jsem bydlela s tchýni a věř mi že nic hezkého to nebylo některé tchýni nemusíš ani dávat důvody aby byla hnusná stačí jí že tě vidí. Dnes už je to paráda. Preji hodně štěstí a hlavně brzke a hezké bydlení v novém. ![]()
Vzhkedem k tomu, že jsi neodpověděla na konkrétní dotazy, je situace asi taková, že hypotéka i dům je napsaný jen na přítele. To se mu nedivím, že je spokojen, že máte peníze dohromady… A svatba na tom moc nezmění, spíš naopak. Pokud nebudete mít rozdělené sjm, vstoupíš při prvním refinancování do hypotéky jako spolužadatel…
@Janli píše:
Vzhkedem k tomu, že jsi neodpověděla na konkrétní dotazy, je situace asi taková, že hypotéka i dům je napsaný jen na přítele. To se mu nedivím, že je spokojen, že máte peníze dohromady… A svatba na tom moc nezmění, spíš naopak. Pokud nebudete mít rozdělené sjm, vstoupíš při prvním refinancování do hypotéky jako spolužadatel…
Tim že neodpovim, je automaticke, ze je vsechno na přitele jo? ![]()
@Annabela11 píše:
@Janli Sibyla…Příspěvek upraven 30.06.20 v 13:43
Už sis to vygooglovala, jo? To bych od tebe nečekala… ![]()
@Jana0022 píše:
Tim že neodpovim, je automaticke, ze je vsechno na přitele jo?
A odpovíš? Je přece logické, že když se odpovědi vyhýbáš, nejspíš máme pravdu a ty jen nechceš čelit vlně „my jsme ti to říkaly“
Za mě jsi finančně negramotná a zbytečně kolem sebe kopeš, i když se ti mnozí snaží spíš pomoct.
@Janli píše:
Už sis to vygooglovala, jo? To bych od tebe nečekala…
Trapné ![]()
@Jana0022 Ale nech ji holku, když ji to baví
někomu stačí málo ke štěstí ![]()