Dočasné bydlení u tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
30.6.20 13:53
@unuděná píše:
A odpovíš? Je přece logické, že když se odpovědi vyhýbáš, nejspíš máme pravdu a ty jen nechceš čelit vlně „my jsme ti to říkaly“ :P Za mě jsi finančně negramotná a zbytečně kolem sebe kopeš, i když se ti mnozí snaží spíš pomoct.

Jen jediny clovek tu napsal neco mileho. Ostatni jste zlé a neprejici. Ja se vubec nebavila na zacatku o majetku. A jaky to najednou nabralo směr. Proc?
Pozemek je muj, takze v kastru je mé jmeno. A hypo bude nase spolecna. Jak moje tak i pritelova. Stací? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.6.20 14:03
@Jana0022 píše:
Trapné :lol:

Taky si myslím… když už chci psát cizí slova, tak používám jen ty, u kterých znám správný pravopis… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14313
30.6.20 14:17

@Jana0022 No a je to :potlesk: :potlesk:Máš to skvele pořešene :D

Příspěvek upraven 30.06.20 v 14:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.6.20 14:19

@Janli A když si nejsem jistá tak se kouknu na internet, to se stává i v lepších rodinách. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
30.6.20 14:46

Já myslím, že tvoje „tchyne“ je zlatá. Mně se do bytu nastěhovat dospělý syn s dospělou přítelkyní, tak bych tak milá rozhodně nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
30.6.20 14:58
@Jana0022 píše:
Jen jediny clovek tu napsal neco mileho. Ostatni jste zlé a neprejici. Ja se vubec nebavila na zacatku o majetku. A jaky to najednou nabralo směr. Proc?
Pozemek je muj, takze v kastru je mé jmeno. A hypo bude nase spolecna. Jak moje tak i pritelova. Stací? :lol:

Podivej se na sve prispevky a pri jejich cteni pocitej, kolikrat jsi zminila majetkovou stranku ty. Proto to nabralo smer, jaky to nabralo. Pokud by ti slo o nedobry vztah s tchyni, tak prece napises prispevek jinak. Ale ty misto toho pises veci typu, kde mas TP, ze je investovano do tchynina bytu, kolik z toho vlastni pritel, ze je to ale spolecne a korunu tomu pridas tim, ze by tchyne mohla byt na tebe vysazena, protoze ji uz nadale nebudete v byte platit. Ale druhym dechem rikas, ze penize na vlastni najem nemate, je ti 25 let a X let jsi u ni nasackovana… vse jsi o sobe napsala, nic jsem si nedomyslela. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.6.20 15:14
@Jana0022 píše:
Každý pár to ma jinak. My s pritelem neřesime jestli jsou penize jeho nebo moje. Proste to bereme jako naše společné. A to že jsem jen přítelkyně neznamena, že jsem kus hadru na zemi co nemuze mit vlastni názor. Nejsem na paní matku drza ani nijak sprostá 8o

Tak hodne stesti. At jednou nebrecis, ze nemas nic, jestli to nemate pravne osetreno. Stavet takhle pri vztahu na psi knizku, tak to je hodne nezodpovedny krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.6.20 15:15
@Jana0022 píše:
Pozemek je muj, takze v kastru je mé jmeno. A hypo bude nase spolecna. Jak moje tak i pritelova. Stací? :lol:

Alespon, ze je to takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
30.6.20 15:20

@Jana0022 jednou budes mit svoje bydleni, sama mozna zazijes, ze se ti v nem na par let (pro me je horor par tydnu) zabydli nekdo „cizi“ a bude si v tom tvem bydleni chtit prosazovat svoje pravidla. Ja mam skoro dospeleho syna, kdyby si privedl pritelkyni, ze potrebuji docasne bydlet u nas, nez se postavi na vlastni nohy, vnimam to jako sileny zasah do soukromi. A kdyby mi holcina jeste chtela ridit zivot, nevim, jestli bych vydrzela byt v klidu jako tvoje „tchyne“. Situaci v byte zpusobujete vy, ty by ses tam mela chovat jako na navsteve a byt rada, ze diky tomuto dosahnete na vlastni bydleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
30.6.20 15:23
@Jana0022 píše:

tak to je fajn, ze pritel majetek na tebe neprevede, jak jsi psala pred chvili. Kdyz je vlastne tvuj.
Je jasne, ze v tom, co je a neni tvoje, mas chaos. Ve vlastnim zajmu byste si v tom meli poradek, nejlepe u pravnika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.6.20 15:29
@Jana0022 píše:

Tak proč nejdřív píšeš, že majetek bude psát na tebe? 8o

• Citovat
  • Upravit
66815
30.6.20 15:33
@Janli píše:
Tak proč nejdřív píšeš, že majetek bude psát na tebe? 8o

ma v tom chaos, mysli si, ze co je jeho, je i jeji. Ja poradila, jak to udelat, aby jednou na svoji naivitu nedojela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
30.6.20 15:43

asi

Asi tě nemá ráda proto, že se sama o sebe nepostaráš a on taky. Že jste se nastěhovali k ní. Třeba má ráda své soukromí a nikoho už u sebe doma nechtěla, není na to zvyklá. A najednou jí tam „oxidujete“ a ještě po delší dobu, kvůli koronaviru. Asi nesnese, že jí využíváte kvůli tomu, že je to levné bydlení. Proč nejdete do podnájmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
30.6.20 16:07

NO
nevidím ABSOLUTNĚ ŽÁDNÝ VDĚK ANI POKORU
mně takhle bydlet doma „nevěsta“ v bytě a ještě si stěžovat na nedostatek soukromí
tak poletí i se synáčkem na ubytovnu..
hele, ona vám pomáhá, protože kdybyste měsíčně vyplivli 10-15litrů za bydlení/nájem, tak asi tak rychle postaveno nebude, že.. navíc zatím jen základová deska, to nezní na brzké stěhování
holka, stáhni trochu krovky a buď ráda za váš pokojíček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.6.20 16:24
@matkabagristy píše:
@Jana0022 jednou budes mit svoje bydleni, sama mozna zazijes, ze se ti v nem na par let (pro me je horor par tydnu) zabydli nekdo „cizi“ a bude si v tom tvem bydleni chtit prosazovat svoje pravidla. Ja mam skoro dospeleho syna, kdyby si privedl pritelkyni, ze potrebuji docasne bydlet u nas, nez se postavi na vlastni nohy, vnimam to jako sileny zasah do soukromi. A kdyby mi holcina jeste chtela ridit zivot, nevim, jestli bych vydrzela byt v klidu jako tvoje „tchyne“. Situaci v byte zpusobujete vy, ty by ses tam mela chovat jako na navsteve a byt rada, ze diky tomuto dosahnete na vlastni bydleni.

Ale vzdyt ja tchyni nic nerikam. Jak má zit svůj zivot. Nic jsem jí nerekla. Nevim kde jste na tohle přišly, ze ji snad ridim zivot. To opravdu ne. Navic ona nam nabidla at se na cas pristehujeme, kdyz má volné pokoje… jen jsem vám tady sdělila mé pocity :think: že je to obcas naročné. A kazdy kdo tohle soužití jednou zažil a že vás asi nebude moc dobře ví o cem mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová