Dočasné bydlení u tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
30.6.20 09:58
@Jana0022 píše:
Jak si můzete udelat tak rychlí pohled na vec :mrgreen: kdybych mela 3 deti manzela a bylo mi pres 30 chovaly by jste se vsechny jinak. Jelikoz jsem mlada a podle vas vim prd, tak se tahle hnusně chovate. Nevite o mě nic

My ti tu dáváme nezaujatý pohled na věc. Pokud se takhle chováš i ke tchýni, tak se tak nějak nedivím, že na tebe začala být odměřená.

• Citovat
  • Upravit
14313
30.6.20 09:58

@Janli Zlato říkám svému muži, takhle běžné oslovujes ženy které neznáš? zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.6.20 09:59
@Annabela11 píše:
@unuděná :roll: Ne jen nejsem slepice :mrgreen:

Jojo, všichni jsou tu slepice, jen já a zakladatelka jsme normální :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.6.20 10:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
30.6.20 10:00

@unuděná
Třeba si jí ten její vezme, mladá krásná a hubatá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.6.20 10:01

@Annabela11 ne, jen vybrané typy…

• Citovat
  • Upravit
12834
30.6.20 10:01

Mit snachu s takovym sebevedomim, tak jsem taky odmerena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.6.20 10:03
@unuděná píše:
@Annabela11 A ty jsi co zase? Osobní strážce? :roll: Většina příspěvků se tu shoduje a to i ty zcela neurážlivé, takže „všichni jsou blázni, jen my dvě letadla“?

Nechapu kde jste přisly na to, že jsem drzá na tchyni. Opravdu tomu nerozumim. Nikde jsem tohle nenapsala a není to ani pravda. Za ty roky jsem jí nic nerekla. Copak nedokažete pochopit, že ja to chapu, ze byt je jeji. Uz to konecne chapetem? nenecham tady se sebe delat drzou mladou slepici co utočí na tchyni. Jste všechny normalni? Má otazka znela proc se jen tak zmenila. Nic vic nic min. Kriste!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.6.20 10:05

@Jana0022 Nikdo tu nepsal, že jsi na tchýni drzá :nevim: Psali jsme, že je drzé myslet si, že máš nějaký nárok na to určovat, kdy a jaké návštěvy si domů vodí.
I když po posledních dvou příspěvkách už si začínám opravdu myslet, že soužití s tebou bude náročnější 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
30.6.20 10:05

Třeba tu někdo vytáhne křišťálovou kouli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14811
30.6.20 10:08

@Jana0022 Třeba už jí tam taky štvete, nepočítala, že to bude trvat tak dlouho nebo prostě že to bude tak náročné, určitě nejsi jediná, komu v tom bytě chybí soukromí. Nebo se bojí, jestli sama ve stáří větší byt finančně utáhne. Nebo je na přítomnost syna zvyklá a bojí se samoty. Tebe může vidět jako ten „činitel“, který všechny tyhle nepříjemné změny odstartoval. Což se vše může po odstěhování změnit a vztahy se zase narovnají, když ubude třecích ploch. Teď s tím asi těžko něco naděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
30.6.20 10:13

Pokud bych vyloženě nemusela, do bydlení s tchýní bych nikdy nešla, a určitě ne „dočasně“ na x let. Je to přesně z důvodu soukromí a konfliktů, na jednu stranu tě chápu, ale na druhou stranu sis tohle zvolila dobrovolně, mohli jste jít někam do nájmu, ale nešli, takže teď bohužel musíš vydržet, když jsi to zvládla roky předtím zvládneš to i teď. Chápu, že teď se asi navzájem štvete už jenom z toho důvodu že jste, ale nedělej si to zbytečně ještě horší, je to taky tvoje rodina a asi ještě dlouho bude, zkus projevit trochu pokory a vděčnosti - nejen pro zachování dobrých vztahů, ale i pro to že si to tchýně zaslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
30.6.20 10:19

@Jana0022 Já se s mojí tchyní snesu, ale bydlet bych s ní nechtěla a věřím, že ona se mnou taky ne. :mrgreen: Je k tomu potřeba přizpůsobení a omezení soukromí na obou stranách. Než postavíte, bude to klidně ještě rok nebo víc trvat a tak doporučuji, abyste si v klidu promluvili. Pracuješ na směny, požádej ji, ať nepořádá bujaré večírky, když budeš mít před ranní směnou. Když budeš spát po noční, jestli by mohla být s návštěvou v tichosti nebo se sejít jinde. Ještě jednou - požádej ji, nenařizuj. Ty jsi host, nemáš právo si diktovat podmínky. Ve svém potom bude líp, jen to spolu musíte vydržet. Kamarád takhle po práci jezdí na stavbu, nebo zabíjí čas jinde, k tchánům se kolikrát chodí jen vyspat. Taky možnost, jak to dočasné spolubydlení přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.6.20 10:21
@Jana0022 píše:
Omlouvám se jestli to tak vyznělo. Ale pani tchyni nic nediktuju. Plně reapektuju, ze byt je z vetší casti její i bez ohledu že přítel investoval urcitý obnost penez do rekontrukce, aby se nam tam žilo lepe. Ale to jsem vůbec nechtela vytahovat.

On ma cast psanou na sebe? Kde beres jistotu, ze cast bytu bude jeho?
Prijdes mi podrazdena a velmi sebevedoma. Je treba tolerance. Hlavne si pores sve bydleni papirove. Protoze jses pouze nekoho pritelkyne a stavite. At neresis problemy a dohady v pripade rozchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
30.6.20 10:21
@matkabagristy píše:
vsak pise, ze nechce kvuli penezum. Bydli levne v cizim.

Tak to potom zbyde držet hubu a krok 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová