Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@a12 píše:
A to by bylo ideálníkdyby se celej svet na 14dni zavřel doma tak je po koronaviru
Pravda
![]()
@Ravedd píše:
Pravda![]()
Ty jo, umis si to představit?
ze by 14dni nikdo nechodil do práce
nic se nevyrabelo.. Jak by to tu asi vypadalo
docela by me teda zajímalo co by udělalo „blbych“ 14dni kdy by nikdo nevytahnul paty z domu, nesel do práce, nikam
by byly vykoupeny krámy pred karantenou, pak by to rychle navozili a během par hodin by bylo vyprodáno zas ![]()
Situace se rychle meni, kdo vi jaka bude za tyden. Viz ti, kteri pred tydnem odjizdeli do Italie, kde byly tehdy 3 uzavrene oblasti. Ted se pravdepodobne uzavre cely sever pro cestu tam i ven. To same se muze zmenit u nas, napr. povinna karantena pro cestujici ze vsech zemi s vyskytem.
@a12 píše:
Ty jo, umis si to představit?ze by 14dni nikdo nechodil do práce
nic se nevyrabelo.. Jak by to tu asi vypadalo
docela by me teda zajímalo co by udělalo „blbych“ 14dni kdy by nikdo nevytahnul paty z domu, nesel do práce, nikam
by byly vykoupeny krámy pred karantenou, pak by to rychle navozili a během par hodin by bylo vyprodáno zas
To by asi bylo zajímavý
![]()
No tak to jste me dostaly…ziju tady, za 14 dni nam zacinaj jarnaky a chceme jet do cech k babickam…
pracuju ve zdravotnictvi, u nas mame tedy zakaz navstev, ale jinak kol sebe nevnimam zadna opatreni, jsem denne v kontaktu s rodinou v cz a rekla bych, ze nas bezny den zde probiha stejne jako v cechach.
Nikde v kramech vykoupene zasoby a rousky.
Tak to jsem tedy zvedava, jak to s nasemi prazdninami dopadne ![]()
jen jeste podotkmu, ze i do svajcu jezdi hafo cechu jako pendleri-kazdy vikend domu, stejne tak jako cesi pracujici v bemecku, rakousku…
@lajovka Na taky mě to trochu překvapuje, dcera má přítele ve Švýcarsku a oba pořád jezdí sem a tam, žádná opatření zatím nejsou ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám na vás otázku
Za týden se máme vracet s dětmi a tak mě zajima váš názor
Dodržet dobrovolně karanténu??? Děkuji za názor![]()
Tak je to na tobe..
Ale Švýcarsko je v v rámci moznosti OK