Dodržet karantenu - Švýcarsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4511
7.3.20 23:31
@a12 píše:
A to by bylo ideální :lol: kdyby se celej svet na 14dni zavřel doma tak je po koronaviru :lol:

Pravda :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
7.3.20 23:42
@Ravedd píše:
Pravda :pankac: :lol:

Ty jo, umis si to představit? :lol: ze by 14dni nikdo nechodil do práce :lol: nic se nevyrabelo.. Jak by to tu asi vypadalo :lol: docela by me teda zajímalo co by udělalo „blbych“ 14dni kdy by nikdo nevytahnul paty z domu, nesel do práce, nikam :lol: by byly vykoupeny krámy pred karantenou, pak by to rychle navozili a během par hodin by bylo vyprodáno zas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
8.3.20 04:44

Situace se rychle meni, kdo vi jaka bude za tyden. Viz ti, kteri pred tydnem odjizdeli do Italie, kde byly tehdy 3 uzavrene oblasti. Ted se pravdepodobne uzavre cely sever pro cestu tam i ven. To same se muze zmenit u nas, napr. povinna karantena pro cestujici ze vsech zemi s vyskytem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
8.3.20 07:15
@a12 píše:
Ty jo, umis si to představit? :lol: ze by 14dni nikdo nechodil do práce :lol: nic se nevyrabelo.. Jak by to tu asi vypadalo :lol: docela by me teda zajímalo co by udělalo „blbych“ 14dni kdy by nikdo nevytahnul paty z domu, nesel do práce, nikam :lol: by byly vykoupeny krámy pred karantenou, pak by to rychle navozili a během par hodin by bylo vyprodáno zas :mrgreen:

To by asi bylo zajímavý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
8.3.20 09:02

No tak to jste me dostaly…ziju tady, za 14 dni nam zacinaj jarnaky a chceme jet do cech k babickam…
pracuju ve zdravotnictvi, u nas mame tedy zakaz navstev, ale jinak kol sebe nevnimam zadna opatreni, jsem denne v kontaktu s rodinou v cz a rekla bych, ze nas bezny den zde probiha stejne jako v cechach.
Nikde v kramech vykoupene zasoby a rousky.
Tak to jsem tedy zvedava, jak to s nasemi prazdninami dopadne :think:
jen jeste podotkmu, ze i do svajcu jezdi hafo cechu jako pendleri-kazdy vikend domu, stejne tak jako cesi pracujici v bemecku, rakousku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
8.3.20 09:06

My jedeme do Rakouska a karanténu tedy držet nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
8.3.20 09:40

@lajovka Na taky mě to trochu překvapuje, dcera má přítele ve Švýcarsku a oba pořád jezdí sem a tam, žádná opatření zatím nejsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
8.3.20 09:45
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám na vás otázku :*
Za týden se máme vracet s dětmi a tak mě zajima váš názor :think:
Dodržet dobrovolně karanténu??? Děkuji za názor ;) :mavam:

Tak je to na tobe..
Ale Švýcarsko je v v rámci moznosti OK

• načítám...