Dokdy se vám budily děti v noci na UM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9087
28.6.19 09:19

Dítěti je pět měsíců a týden, krásně spí celou noc asi poslední dva měsíce těch 10-11 hodin, do té doby jsme krmili i v noci. Přetáčet na bříško se umí už tak čtyři týdny, tráví na něm většinu dne, o plazení se taky pokouší, každý den jsme na výletě nebo u vody, podnětů má dost, sní přiměřené dávky někdy ani ne, váhu má trochu vyšší, nic víc nechce. Dáváme zatím jen zeleninu na oběd, budeme začínat s rýžovou kaší. Docela mě zaráží kolik už jste vystřídali druhů mléka a kolik už mu dáváte různého jídla. 8o Jinak asi neexistuje žádný vzorec, každé dítě je prostě jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
28.6.19 09:34

Prvni dcera do 10 mesicu, druhe spi od konce sestinedeli celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
28.6.19 09:35

Našemu je 6 a půl měsíce a doteď se budil každou noc 2-3× na UM…nechci to zakřiknout, ale teď už dvakrát za sebou spinkal celou noc. Je ještě malinký, tak vydrž a nelámej to uměle přes koleno. Vyzkoušej jestli ho vzbudí vždycky jen hlad, nebo je to třeba žízeň a nebo se třeba jen potřebuje ujistit, že je máma na blízku a nikam mu v noci neutekla a chce jen pochovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
30.6.19 22:15

28 měsíců… občas, cca 1× týdně se okolo 3 ráno vzbudí a chce mlíčko, nediskutuju a jdu udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
30.6.19 22:28

Mám tříměsíční dvojčata. Na krmení jsem je v noci budila, abych si je dokázala obstarat po jednom a nedostala se do situace, kdy by se vzbudili oba zaráz… Minulý týden jsem ale dostala vysoké horečky (vyklubal se z toho zápal plic) a jak jsem byla vyřízená, neměla jsem sílu je budit. A hle! Oni spinkali celou noc! Tak už jsem je budit přestala. Vydrží i devět hodin bez jídla - dýl jsem je zatím nenechala a i když by ještě spali, už si je radši vzbudím a nakrmím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí