Domácí játrová paštika
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Domácí játrová paštika
Ženy,
dělala jsem domácí játrovou paštiku - klasicky játra na cibulce
okořenit, rozmixovat s rozpuštěným máslem a smetanou, dát do ledničky =
obrovská bašta.
Jenže se to špatně maže, jakmile to v lednici ztuhne, trochu se to při
mazání drobí.
Co vylepšit, aby se to nedělo? Víc smetany?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Co dnes budete vařit a péct? Inspiraci najdete na eMiminu
Jak chutnají maminkám nejrůznější dobroty? Přečtěte si jejich zkušenosti
Reakce:
@Fircon Dělám to zhruba
takhle a nic se nám nedrobí Asi dáváš opravdu málo smetany…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Díky Taky jsem si myslela, že by to mohlo
být tím, ale nechtěla jsem to zbytečnými pokusy zkazit
Takže přidám smetanu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Fircon Nebude to
máslem? To taky přece v lednici tuhne a nejde mazat. Co recept, kde není
máslo?
Jinak se sama dokopávám už dlouho ji taky udělat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Aries6 Jasně, tuhne to
i díky máslu… Ale s máslem je to božííííí!
Možná by to fakt chtělo trošku víc smetany, aby to máslo nemělo takovou
řpevahu. Dnes vyzkouším
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dala bych tam minimum másla, pak to tolik neztuhne, dělám to tak
vždycky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja nedavam smetanu vubec a nic se mi nedrobi… Mozna je masla malo? Ja davam kostku masla (250g) a cca 50OOg jater… a pod jatra tak 2 cibule
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dá se domácí játrová paštika zavařit do skleniček? Jakým způsobem? A jak dlouho potom vydrží?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Cysta na játře, výsledky. Není zde nějaký lékař?
- Miminko a domácí zvířata
- Jsou ta játra zkažena?
- Domácí ledová tříšť
- Pomohl Vám někdy domácí alarm?
- Domací potahovací hmota a krém
- Domácí limonáda
- Pozitivní domácí covid antigen - co teď?
Další témata z kategorie
- Zavařené houby - trvanlivost?
- Jak připravit větší množství masa do příkrmů
- Želatina do šlehačkového krému?
- Co vařit? - inspiraci jídelníčku (dospěláckého)
- Zmrazené ovoce do muffinu?