Domácí játrová paštika

  • Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
427
22.2.15 08:14

Domácí játrová paštika

Ženy,

dělala jsem domácí játrovou paštiku - klasicky játra na cibulce okořenit, rozmixovat s rozpuštěným máslem a smetanou, dát do ledničky = obrovská bašta.
Jenže se to špatně maže, jakmile to v lednici ztuhne, trochu se to při mazání drobí.
Co vylepšit, aby se to nedělo? Víc smetany?
Díky :-)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1726
22.2.15 08:42

@Fircon Dělám to zhruba takhle a nic se nám nedrobí :nevim: Asi dáváš opravdu málo smetany…

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
33965
22.2.15 08:43

@Fircon dala bych víc smetany ;)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
427
22.2.15 09:01

Díky :-) Taky jsem si myslela, že by to mohlo být tím, ale nechtěla jsem to zbytečnými pokusy zkazit :-)
Takže přidám smetanu :-)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
23172
22.2.15 10:24

@Fircon Nebude to máslem? To taky přece v lednici tuhne a nejde mazat. Co recept, kde není máslo?
Jinak se sama dokopávám už dlouho ji taky udělat :D

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
427
22.2.15 11:22

@Aries6 Jasně, tuhne to i díky máslu… Ale s máslem je to božííííí! :-)
Možná by to fakt chtělo trošku víc smetany, aby to máslo nemělo takovou řpevahu. Dnes vyzkouším :-)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
49331
22.2.15 13:13

Dala bych tam minimum másla, pak to tolik neztuhne, dělám to tak vždycky :palec:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
396
22.2.15 13:22

Ja nedavam smetanu vubec a nic se mi nedrobi… Mozna je masla malo? Ja davam kostku masla (250g) a cca 50OOg jater… a pod jatra tak 2 cibule

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
24.8.17 10:45

Dá se domácí játrová paštika zavařit do skleniček? Jakým způsobem? A jak dlouho potom vydrží?

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat