Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lakynka no super vidíš si šikula a všřím že s dětmi něco nakupovat a shánět je mazec
![]()
Holky jen bombardujte fotkama ráda se podívám na vaše mazlíčky,já taky přikládám foto ![]()
@Irinka0210 jéé to jsou krásné fotky a ta poslední jak je v té tyčince to je bomba ![]()
@mamina25 Děkuji, no to byla pro něj výborná hračička ta trubička, škoda je, že jsem jí sehnala ve městě, kam moc nejezdím.
@Lakynka No super bejvák, už se těším na fotečky slečny křečkvé ![]()
@Lakynka no super bydleníčko připravené,koukám že to máš plastový box viď? Já přemýšlím,že mám doma taky a že bych akorát koupila pletivo nebo tatínkovi chci koupit křečka i s bydlením už dohromady ![]()
@Irinka0210 jéé to je krásný mazlík ![]()
jj, byl mi doporučený i tento rozměr přímo od chovatelky… Takže box za 99kč a pletivo mě vyšlo na stovku.
@Lakynka jj to je super a tenhle box mám taky taky mně stál 99kč a já mám teď v něm hračky pro děti ale když čistím křečkovi terárko,tak hračky vyklidím a Bobíše si házím do boxu odsuť mi nevyleze nebo mu to klouže
![]()
Tak křečulda bude až zítra, holčina má nějaké problémy doma. Chjo… Já se tak těšila a sms jsem si přečetla až těsně před tím, než jsem chtěla vyrazit. Já tyhle věci přitahuju. Tak snad zítra ![]()
@Lakynka jéé neboj zítra ji určitě už budeš mít a napíšeš jak je krásná ![]()
@Lakynka Jééé to je škoda
, ale zítra už to klapne! Musí, už se těšíme na nového křečuldu ![]()
Tak je doma:)
V metru mi ji spoustu lidí obdivovalo
. A doma se kočička může pos-at. Pořád mňouká a čučí nahoru:), tak si snad zvykne. Amélie- Amy jí budu říkat:), se hned zabydlela a začala běhat v kolečku
. Je sladká, jen se furt hemží a těžko ji vyfotit nerozmazanou.