Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
To víte, maminka to udělá, ale je jen jeden, tak se to dá zvládnout.
Hlavně pak nezapomeň budoucí snase ukázat, jak se má o Pepicka starat, jak to má rád.
@jizvíková
Takhle bych chtěla, aby to fungovalo časem u nás. (až do toho ty mi raubiri dorostou
)
Zakladatelka - fakt myslím, že to není dobré, otázka je, jestli už není pozdě to změnit. Jako budoucí snacha bych ti ale opravdu „poděkovala“
@Anonymní píše:
Když jsem v práci, tak si třeba uvaří, pokud je z čeho. Ale většinou jde do práce, kde se nají zadarmo. Dělá u jeho kámoše ve firmě…
Tak já končím, asi nás tak trochu krmíš. Tak si jdu raději taky číst knihu. ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem ráda, že si čte. Jako malá jsem ráda četla, tak to má asi po mě.
Jeho budoucí žena bude taky jistě velmi ráda, že umí číst. Škoda, že si mámy kladou za cíl vychovat princátko a soužit mu do smrti a nekladou si za cíl vychovat správného chlapa, který bude šťastný ve funkční rodině se ženou, která ho bude milovat. Je to vlastně sobecké.
@Anonymní píše:
Já jsem ráda, že si čte. Jako malá jsem ráda četla, tak to má asi po mě.
Ty si vážně děláš jen srandu!
Běž trollit jinam. ![]()
@dedrichov píše:
Tak já končím, asi nás tak trochu krmíš. Tak si jdu raději taky číst knihu.
Tak nějak.
Já to vidím v práci..mladý kluci, jak zjistí, že se fakt musí hrábnout tak zdrhají do týdne, lituji účetní, nedělá nic jineho než nové smlouvy, pojištění a znovu ukončení všeho…
Nemám žádnou zášť proti mladým, ale nechápu, že jim na ničem nezáleží…faktjako salám na vše?
Vím, není to plošně..to je
dobře.
Misto partnerky si bude hledat druhou maminku, aby ho opecovavala.
Bude mit nemakcenko ruce, kdyz pujde o domaci prace. Ale je to tva volba a zodpovednost.
Nase deti jsou priroz. do domacich praci zapojeny. A to od mala. I predskolak se uci pomahat. Zadne ulevy nema, ze je nejmladsi clen rodiny.
Mám 2 kluky 5 a 10 let. Oba odmala zapojuju a manžela taky. Nemám napsáno na čele, že bych byla služka. Bordel tu dělají všichni 3, tak nevím, proč bych to měla uklízet sama.
KLuci si odmalička odnášejí prádlo večer do špíny, uklízejí hračky, vyklízejí z myčky, pomáhají při úklidu prádla, skládají ponožky, pomáhají nosit dřevo, když se dělá atd.
Syn 7 let, jedináček…
Co jsme na zahradě pomáhá tátovi…
V baráku skládá ponožky, umyje WC, vyklidí myčku… Když nechce tak se ho sama ptám zda mám na čele napsáno uklízečka a kuchařka ze školy…
Vždy se zasměje a jde to udělat.
Tvůj přistup je špatně… Sorry ale výchovavas z něj Amorka co bude doma bydlet ještě ve 30 pac doma po něm nic nechtí.
Max uvaří kávu a může si číst.
@Anonymní píše:
Chápu, že to asi není nejlepší řešení. Ale on studuje gympl, má převážně 1, učení věnuje opravdu dost času, tak chci aby si také odpočinul. Doufám, že nedělám chybu.
třeba si najde partnerku co to doma má stejné a pak budete chodit dětičkám uklízet, vařit a nakupovat ![]()
@Anonymní píše:
Taky studovala, ale ona pomáhala.
No jistě, protože je to holka
kluk by si zničil ručky
škoda, že to takto má většina matek, oni by ti budoucí manželé hnedka vypadali jinak, kdyby uměli něco udělat a ne mít ručky od sebe.
Tohle přece nemůže žádná soudná matka myslet vážně
, buď nás lakuje anebo jí z princátka už definitivně hráblo ![]()
My máme na lednici tabulku s domácími pracemi a tam se každý týden děti napíšou, co si vyberou - luxování, vytírání, prach, údržba wc a koupelny… Jinak by nedostaly kapesné. My s manželem si rozebereme zbytek. Naše domácnost je všech, nejen moje. Samozřejmě to není vždy dokonalé, ale to nevadí. Dětem je 9 a 12.