Domácí práce typu plnění obálek - vaše zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Domácí práce-vaše zkušenosti
Máte někdo zkušenosti s domácíma prácema tipu plnění obálek a kompletace propisek a pod.. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
je to otročina
asi dvakrát jsem to měla doma jako studentka a nikdy víc. Tchýně to dělá pravidelně, já jsem jí teď nedávno pomáhala s jednou várkou a několik dní jsem potom musela rozhýbávat záda. Nehledě na to, že mi do toho dítě furt lezlo a snažilo se pomáhat, což bylo spíš horší než lepší ![]()
- Citovat
- Upravit
@madi :Ahoj,můžu se zeptat,jak si tuto práci sehnala?mě chodí samé podvody typu pošli SMS nebo 250,–.Díky moc za odpověď,také sháním přivýdělek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@koblizek0434 přes internet ne, ale tady ve vedlejší vesnici je pán, který to zprostředkovává z Německa. Tchýně dostává většinou každý týden jednu zásilku a má na to 3-4 dny. Za zásilku dostane tak 700 max a fakt u toho ty 4 dny stráví
kolikrát má co dělat, aby to stihla
- Citovat
- Upravit
@madi Aha,tak to já myslela,že to máte přes net.Ale jinak díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alča77 já dělám přes net MLM - podle mě snad jediná možnost přivýdělku. Osobně jsme spokojená.
Na plnění obálek apod. nevěřím, zrovna v týdnu byl zas ve zprávách pan Denis V. je tady o něm diskuse!!
Pokud je něco takového seriózního, nemyslím, že se dají vydělat nějaké horentní sumy
ale třeba budeš mít štěstí. ![]()
- Citovat
- Upravit
@renat2 tchýně má seriozní zdroj, tu práci tady dělá spoustu nezaměstnaných a důchodkyň.. ale má to ze známosti, ne po netu. Tam bych tomu taky nevěřila. Na zbohatnutí to opravdu není.. jako něco se vydělá, ale když to přepočteš, kolik kč dostaneš na hodinu práce, tak je to bída největší. Nehledě na to, že u toho strašně trpí záda ![]()
- Citovat
- Upravit
@renat2 píše:
@Alča77 já dělám přes net MLM - podle mě snad jediná možnost přivýdělku. Osobně jsme spokojená.Na plnění obálek apod. nevěřím, zrovna v týdnu byl zas ve zprávách pan Denis V. je tady o něm diskuse!!
Pokud je něco takového seriózního, nemyslím, že se dají vydělat nějaké horentní sumyale třeba budeš mít štěstí.
prosím můžu se zaptat co je to za práci přes net to MLM?? děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslíte Madi že by mě vaše tchýně mohla dát kontakt na toho pána.Jsem na úřadu práce potřebovala bych nějakou brigádu.Blíží se prázdniny a děti do školky nebudou chodit školka je zavřená tak jsem myslela že bych dělala něco doma.Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alča77 já myslím, že už nové lidi nebere
ale nejsem si jistá… pokud nejsi z okolí Klatov, tak by to stejně pro tebe asi nebylo - musela bys tam 2× týdne jezdit
- Citovat
- Upravit
Ahoj,chci se zeptat,jestli někdo nemáte zkušenosti s Fineptc.Mělo by to být klikání reklam.Díky za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky jedna pani mi nabidla ze mi bude vozit praci az domu a bude si ji i odvazet ale chce se sejit abych podepsala smlouvu a zaplatila 250 kc, ktere mi pry po ukonceni prace vrati. Mam do toho jit?
- Citovat
- Upravit