Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Luca, u nás je to jedno, první, druhé, vytáhne všecko do mrtě - kolikrát bych řekla, že z druhého víc jak z prvního
Asi jsme nějací exoti ![]()
Budu chytat - též to valí jak čert ![]()
Tady máte milé maminky recept na kaši z rýže http://www.toprecepty.cz/…ryzova-kase/ ![]()
Mám 7 měsíčního syna a včera jsem mu udělala rozvařenou rýži s řepou..( před spanim).. Moc mu to nejelo.. Z čím jste dělali kaší vy?
Rýži s řepou?
Proboha jak jsi přišla na takovej blivajz? Tobě to chutnalo? Asi ne, co? ![]()
S banánem. Rozmixovat naředěnou rýži s půlkou banánu, přidat UM- na 250 ml stačí 5 odměrek a nechat vypít. Neznám dítě, které by to nevypilo.
Stejně tak i vločkovou-z jemných vloček.
Nebo kuskus.
Fuj
![]()
Chudák malej. Než toto, byla bych radši o hladu…
Proč tam nedáš nějaké ovoce? ![]()
@berry4 píše:
Rýži s řepou?Proboha jak jsi přišla na takovej blivajz? Tobě to chutnalo? Asi ne, co?
S banánem. Rozmixovat naředěnou rýži s půlkou banánu, přidat UM- na 250 ml stačí 5 odměrek a nechat vypít. Neznám dítě, které by to nevypilo.
Stejně tak i vločkovou-z jemných vloček.
Nebo kuskus.
To mi poradila kamarádka… že jejímu synovi to chutnalo.. ![]()
Hele ja tedy zatim zkusila kupovane kaše na lžičku, ale mam v plánu dělat kaše Nomina-sama je zboznuju a doufam ze to bude chutnat i synovi ![]()
A mixovala bych ji taky buď s ovocem nebo samotnou…ale zase ovoce na noc-je to cukr… ![]()
@Marie432875 a? Je to přírodní cukr. Stane se katastrofa? Dítě umře?
Rýži a řepou? no nevím… já bych dala spíš s ovocem - jablko, banán, jahody…
@Anonymní píše:
Mám 7 měsíčního syna a včera jsem mu udělala rozvařenou rýži s řepou..( před spanim).. Moc mu to nejelo.. Z čím jste dělali kaší vy?
@berry4 píše:
@Marie432875 a? Je to přírodní cukr. Stane se katastrofa? Dítě umře?
Ne tak jsem to nemyslela, proč hned tak útočně? spis jde o vytvoření návyků-ovoce obecně by se mělo spíše dopoledne, ne navečer-cukr povzbuzuje a sladké by se na noc moc nemělo. Ale jednou za cas to nikomu neublíži, to zase ne ![]()
Teď jsem sežrala asi kilo jahod ![]()
A výčitky teda žádný nemám
snad to přežiju nooo ![]()
@Anonymní píše:
Se mu nedivim ![]()