Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Sojkka píše:
Ono to vzhledem k těm rostoucím omezením v napouštění bazénů stačí. Koukej se pak na prázdnej bazén za 300.
Právě to chce „trvalou“ náplň, většinou se zavezením cisternou. Každoroční napoustění velkého bazénu v sezóně může lehce narazit na Vámi uvedený strop. ![]()
Pod čarou - zase si myslím, že ta voda z vypouštěného bazénu (pokud to tedy není šílený roztok pro koupání v neprodyšném chemickém skafandru
) doplní místní zálivku - a tedy je vlastně užitečná - obzvlášť v konci léta, kdy je vody pomálu. ![]()
@cernycajscitronem píše:
Sakra, tak to jsem vůbec nepocitala s takovou raketou, myslela jsem, ze do 200k se v pohodě vejdem… A to čidlo proti padu do bazénu je levnější? Holky a když koupím ten bazén třeba u toho mountfieldu v říjnu, tak si ho od nich muzu vzít až třeba další rok na jaře? Protože přes zimu bychom asi nestaveli. Nebo jak to funguje?
My mame takovy, jak pise Zumpa, ze maji.
Sleduj si ceny v Mountfieldu. My jsme kupovali loni, kdyz vsechny komponenty dali za tretinu. A pracovat se zacalo letos v dubnu. Celkove jsme na 100 tis., rika muj investor milovany
, ale muj muz chtel zrovna pri jednom rozkopani zahrady udelat chodnik 60 m na zahrade. Jen odvoz hliny nas pryc stal 8 tis., ze se musel zaplatit velky bagr a tatra. A vezli to do vinohradu ve stejne obci, ze pan jeden chtel hlinu.
Muj otec nam pomohl, ze dovezl maly bagrik, kterym se vse kopalo, tim se dost usetrilo, ze se neplatilo nic akorat pohon. A vse jsme si delali sami, i pokladani, rozvoz sutru, zabovani, pokladani dlazby. Muz si zdil sachtu atd., kdyby vse delala firma, tak to mame rychleji, ale cenove jinde no. Rozvazet kameny prijela i sestra a jeji tchan. Prijeli na navstevu, do ruky lopatu, kolecka a sli pracovat. Vsichni jsme se cinili.
Máte někdo zkušenosti s bazény od firmy Gluc? Mají dobrý ceny za sety a nikde jsem o nich žádné plodné diskuse nenašel.
Přidám se s dotazem - měl jste někdo problémy se spodní vodou? Video na odkazu je super, taky jsme tak uvažovali, ale bojíme se té spodní vody…
Ptala jsem se manžela a on tam dával drenáže po celém obvodu bazénu. Je to vidět v tom videu.