Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ABarratt
@Mindulka
No, po včerejšku se atmosféra v domácnosti trochu uklidnila a já jsem nakonec docela ráda. Synovi teda do pokoje tuplem chodit nebudu, ale je lepší aby si plachý introvert pořídil pavouka a vzdělával se o zvířatech, než aby běhal po venku od nevidím do nevidím a dělal někde bordel… To, že si třináctiletý kluk jednou koupí bez zeptání zvíře hned neznamená, že šéfuje,protože je jinak absolutně bezproblémový a ze tří kluků největší „zlato“. Zbylí dva jsou taky hodní, ale trochu raraši. On je totální kliďas.
Jinak- pavouk je prý Ephebopus murinus.
není to moje věc, ale možná by bylo lepší a i pro vás milejší, kdyby si vzal z útulku nějakou kočičku, pro introverta je jako dělaná, kočky jsou taky tak trochu introverti, ale dovedou oplácet lásku láskou, což se pavoukovi ne zcela podaří.
@Mindulka No milejší by to pro mě rozhodně bylo, ale jeho vkus na chovance je bohužel takový, jaký je… On má rád všechna zvířata, ale nejradši má taková, která může pozorovat a která se chovají tak, jako v přírodě… Vede si deník, kam si zapisuje krmení a svleky, teplotu a vlhkost v teráriu… On je takový hodně „vědecký“, připomíná mi ty přírodovědce co bývali v televizi, toho jednoho pak zabil rejnok…
ale jistě existují i taková terarijní zvířata, na která nemáte fobii-Jinak kočky se chovají všude jako doma, i v přírodě ![]()
můj syn je dost přelétavý v zájmech, jen ten internet a jen hra na klávesy jsou stálým zájmem, buďte ráda, že máte doma tak systematického mladíka a patrně i pořádného… to se o tom mém fakt říci nedá ![]()