Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Torsten Krol - Delfini lide
dlouho jsem se z toho nemohla probrat, uzasna kniha
Raduš.ka44 píše:
Ještě jsem si vzpomněla na tuhle http://www.zbozi.cz/…anem-pyzamu/?…, ale to nevím, jestli tě tahle tématika zajímá.
vypadá dobře
![]()
moc doporučuju knihu Zakletý v čase http://www.databazeknih.cz/…v-case-32016
i dle databáze koukám, že má velmi slušných 94% ![]()
je to moc čtivé, k zamyšlení, trochu sci-fi, docela romantika, psáno částečně ve stylu deníku ![]()
Já nedávno dočetla Mlčení jehňátek - moc pěkné, i když film o chlup lepší.
Pak se mi líbila trilogie Millenium od Stiega Larssona
Vlčí něha - Stef Penney
Modlitba za Owena Meanyho , Pravidla moštárny, Svět podle Garpa - všechno od Johna Irvinga - můj favorit je Owen Meany
Pak miluju klasiku od Jane Austen a sester Bronteovych - romantika az za roh ![]()
Ahoj, po dlouhé době mám zase chvilku čas si přečíst nějakou knihu, ale zjistila jsem, že nemám co ![]()
Doporučíte nějakou pěknou knihu, co vás v poslední době(nebo v minulosti) zaujala? Je jedno, jaký žánr. Díky za tipy.
Hostitel (Host) of Stefanie Mayer, ted jsem ji cetla podruhe, fakt super
nebo Arena Smrti (Hunger games) od Suzanne Collins
Hostitel, Milénium, Hypnotizér
Příspěvek upraven 14.05.12 v 17:35
Ahoj.. já se tak těším, až budu mít taky chvilku na přečtení nové knížky..:-) Jinak poslední co jsem četla byly knihy od Sarah Larkové - V zemi bílého oblaku, Maorčina píseň, Volání ptáka kivi. Jsou to tři na sebe navazující romány, žádná těžká četba, ale ne žádná červená knihovna. Přečetla jsem už hory a hory knížek..:-) A tyhle mě vážně zaujaly.. Moc doporučuju.
Čtu všechny knížky od Martiny Cole
Zabiják, Dvě ženy
, Byznys, Těla na prodej atp
Je to sic jen pro trochu otlejší, ale já se začetla a nemohla se odtrhnout ![]()
@helenkka píše:
Ano, trilogii Milénium od Larssona taky!
Pravda, to je taky vyborne cteni!
Pravidla moštárny, Dívky které miloval nebo 27 kostí(J. Nasaw)…
naposled jsem cetla knizku (je to i zfilmovane) „je to i muj zivot“ . musim rict ze jsem cetla kazdou volnou vterinu jak me to strhlo, ale upozornuju predem, neobejde se to bez slz
bohuzel autora ted nevim a knizku jsem pujcila mamce, tak se nemuzu podivat. ale nazev by mel stacit