Doporučte mi, co dělat, aby můj život nebyl na...

Anonymní
22.7.23 14:32

Doporučte mi, co dělat, aby můj život nebyl na hovno..

Ahoj, jsem momentálně v posledním ročníku Vš. Studium mě baví, dokonce mám i práci na katedře. Ale.. Ale nevím co dál. Až dodělám školu tak nevím co bych měla dělat za práci. Vím, že bych chtěla hlavně rodinu, nejsem žádná kariéristka. Chtěla bych být max rok v práci a pak hlavně děti. Jinak mi teď přijde, že mě nic nebaví a nejsem v ničem dobrá. Tak jsem chtěla nestranný názor. Co byste mi poradily? Myslíte, že když chci hned po škole miminko tak mám jít třeba na phd nebo do nějaké práce a nebo si ho mám udělat těsně po škole a lepší je jít do práce až uplně po mateřské? A jak se vymanit z depky z budoucnosti? Díky holky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3007
22.7.23 14:39

Promiň, jako vysokoškolačka bych vynechala jedno slůvko v názvu diskuze, ne že by si člověk nemohl zanadávat někdy, ale proč používat výrazy tohoto typu do názvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
22.7.23 14:41
@freeport píše:
Promiň, jako vysokoškolačka bych vynechala jedno slůvko v názvu diskuze, ne že by si člověk nemohl zanadávat někdy, ale proč používat výrazy tohoto typu do názvu?

Zajímavé, že to v hlavním názvu diskuze v pohodě projde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
22.7.23 14:43

A proč by vysokoškolačka nemohla použít vulgarismus, notabene skrývat skutečné pocity? Pokud to tak cítí, tak to tam patří.

@freeport píše:
Promiň, jako vysokoškolačka bych vynechala jedno slůvko v názvu diskuze, ne že by si člověk nemohl zanadávat někdy, ale proč používat výrazy tohoto typu do názvu?
  • Citovat
  • Upravit
Eustress
22.7.23 14:44

Můžeš změnit svůj život na sračku, ať je měkčí…

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
22.7.23 14:46

Smazání zkušebního vulgarismu.

@Alladina píše:
Zajímavé, že to v hlavním názvu diskuze v pohodě projde.

Příspěvek upraven 22.07.23 v 14:49

• Citovat
  • Upravit
12503
22.7.23 14:46
@Prostě Vodnář píše:
Hovno projde i normálně.

Ale de.il ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
22.7.23 14:48

@freeport Proč,,jako vysokoškolačka"? Co to s tím má společného? Slušně se snad většinou dokáže ( nebo by měl) vyjádřit i dělník se základním vzděláním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
22.7.23 14:49
@Prostě Vodnář píše:
HovnoPříspěvek upraven 22.07.23 v 14:46

Test, co projde?:) kni-hovna

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka

Dulezita otazka - partnera mas? A jestli ano, tak co on na to, ze treba za dva roky by mel byt otcem?

• Citovat
  • Upravit
463

Šla bych aspoň na chvíli do práce, nasbírat zkušenosti. Plus teda rozhodnutí mít miminko není jen na tobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
22.7.23 14:51

Jak vidíte, napsat tu vulgarismus není problém.

@Svetluska55 píše:
Test, co projde?:) kni-hovna

Příspěvek upraven 22.07.23 v 14:55

• Citovat
  • Upravit
4383
22.7.23 14:51

Ahoj, já si vždycky myslela, že člověk studuje s nějakým cílem. Chci být lékařka, chci být,,ajťák", bavila by mě pokladna apod. Nemáš v životě nějaký cíl? Co se týče práce? Co máš za obor? A co já bych dala aspoň za tu SŠ. Buď ráda že máš vzdělání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
22.7.23 14:54

A za pár let diskuze - Nemůžu najít po rodicaku práci protože nic neumím.
Hele nemusíš budovat nějakou závratnou kariéru, ale něco by jsi odpracovat měla ať třeba zjistis co tě baví a můžeš tím směrem pak jít. Taky není špatný když ti pak drží po dětech někde místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
22.7.23 14:58

Krom toho, i lepšího otce dětí má ženská, co má něco odžito, než ta, která za sebou nemá nic (tedy kromě toho studia).

@JancaS84 píše:
A za pár let diskuze - Nemůžu najít po rodicaku práci protože nic neumím.
Hele nemusíš budovat nějakou závratnou kariéru, ale něco by jsi odpracovat měla ať třeba zjistis co tě baví a můžeš tím směrem pak jít. Taky není špatný když ti pak drží po dětech někde místo.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze