Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Potřebovala bych najít nějakou maminku z okolí, která by mi vodila dceru na kroužky (asi 2× týdně). Přemýšlela jsem, že bych dala do MŠ inzerát. Nejdřív se chci zeptat kolik se asi tak platí. šlo by o vyzvednutí dcery ze školy/domu a dovedení do kroužku a odvedení zase zpět, čekat tam nemusí, ale samozřejmě, že může a je to asi 10 min z našeho domu. Kolik se tak běžně v Praze platí?
100-200 kč zahodinu
vzhledem k tomu, že tam buď bude celou dobu, nebo bude na tu dobu omezená, nabídla bych tak 150 kč za hodinu ![]()
Nejméně 100, ale záleží jestli to někdo bude chtít dělat. já osobně bych pod 150 za hodinu nešla a to že tam nemusí být bych v potaz nebrala. stejně jí to budeš muset zaplatit
To jsou ale částky na smlouvu nebo na DPP, ne?
Kdyby to bylo na ruku, na černo, tak je to méně… ![]()
Ahoj, já jsem takhle jednou měla brigádu, že jsem vyzvedávala mamince dceru ze školní družiny, potom jsem ji odvedla do kroužku a když jsem ji měla vyzvednout z kroužku, tak buď jsem tam čekala nebo si šla odskočit a po kroužku ji potom odvedla k rodičům do práce nebo i někdy si ji rodič vyzvedl v kroužku. Měla jsem to od pondělí do čtvrtka v odpoledních hodinách a měsíčně jsem dostávala 1000,–
Ve škole to není až tak drahé na pololetí
chtějí 500kč
za každý.
Hmm tak to se ten kroužek ve finále pěkně prodraží, co? My taky kroužky nestíháme, pracujeme oba a pro předškoláky jsou ty kroužky opravdu brzy. Vyřešili jsme to tak, že syn chodí jen na kroužky v rámci školky. Chtěl fotbal, ale ten je 2× až 3× týdně od 15,30 a to by fakt nešlo ![]()