Dostali jste spoření?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
7.5.24 11:24
@Anonymní píše: Více

Ty jsi fakt neskutečná - ani vaši svatbu a ani vaše děti nemají „táhnout“ prarodiče (ani z jedné strany). To je vaše starost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
7.5.24 11:24

Co ma tahnout tva rodina a proc?
Kolik vam je? Jeste studujes, ze te zivi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.24 11:25
@JancaS84 píše: Více

V mem okoli tedy vzdycky na svatbu aspon trochu prispejou rodice ;) Ja bych svatbu stejne chtela jen ve dvou, pritel rika, ze by to rodine nemohl udelat. To ze uz jsou to naklady navic asi nevidi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.24 11:28
@carsa494 píše: Více

Spatne jsem se vyjadrila. Pritel predpoklada, ze ja budu vse dotovat skrz sve rodice a tak jsme v pohode.

• Citovat
  • Upravit
21585
7.5.24 11:29

No a jinak k tvému dotazu. Já jsem na nákup bytu dostala od rodičů stavební spoření. Manžel měl naspořené své peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
7.5.24 11:30

No tak ať si na to vydělá peníze když chce takovou svatbu. Kde je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
7.5.24 11:32

A jinak jsi neupadla na hlavu? S někým takovým plánuješ bydlení a rodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21841
7.5.24 11:33

Tak si s přítelem ujasněte, že jste dospělí a máte spoléhat na sebe. Ne čekat, co vám kdo dá a kdo vám co zaplatí.
Pokud se jeho rodiče rozhodli investovat do vnoučat, tak až nějaké budete mít, tak taky přijdete na ŕadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
7.5.24 11:34

Tak jsi mu urcitě řekla že to nejde a od toho se prostě musíte odpíchnout.
Není moc nad čím koumat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8479
7.5.24 11:35

Tak ať si najde brigadu a vydělá si na to. To stejně s bydlením.
Vy dva si prostě jedete to svoje, očekáváte plnou podporu od rodičů a nedokážete pochopit, že k tomu nemusí dojít. To co je normální v jiných rodinách neznamená, že to bude stejne i u vás. Až toto pochopíte, tak se podle toho zařídíte - nemáte penize na velkou svatbu? Tak bude malá. Nemáte penize na vysněné bydlení? Tak se budete muset spokojit s něčím menším, v jiné lokalitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
7.5.24 11:38

Nedostala jsem nic. Nikdy. Ani korunu. Stejně jako můj muž. Vše co mám(e), jsme si od první do poslední koruny vydělali sami. Naši rodiče nehlídají (nikdy, ani minutu), ani našemu dítěti nikdy nic nekoupili, natož aby ho vzali na dovolenou. Naopak my nemalými částkami podporujeme je.

Považuji to za naprosto normální a fér. Díky mým rodičům jsem vystudovala VŠ a to není málo. Neměli to vždy jednoduché, ale mne i bratra udrželi na studiích zuby nehty. Za to, kým jsem, vděčím jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.24 11:39
@izabe píše: Více

Ja jsem pritelovi rikala, ze se toho bojim a on, ze to zvldneme. Kdyz mu ted neco takoveho reknu, ze rikal, zacne silet, ze on za to nemuze, ze ty naklady tak za posledni tobu vzrostou. Kdyz to prej tehdy rikal, tak by to za ty ceny ted utahl. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.24 11:41

Já dostala stavební spoření a chlap barák a spoření. A k čemu to vlastně je potřeba vědět? V každé rodině je to jinak

• Citovat
  • Upravit
21841
7.5.24 11:41

Základní věc, kolik je vám let, studujete, pracujete, brigády?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
7.5.24 11:44

Ale ten život musíte utáhnout vy dva, ne vaše rodiny.

Abych ti odpověděla, nedostali jsme ani prdlajs a ani jeden to rodině nemáme za zlé, naopak podporujeme my je.

Mimochodem, oni ty děti někam berou, protože si chtějí užít ty děti. To je opravdu jejich věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat