Dostanu příspěvek na bydlení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
dostanu příspěvek na bydlení
Dostanu příspěvek když mám trvalé bydliště u rodičů, ale bydlím v podnájmu s přítelem a jsem na ÚP a přítel pracuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nechte si trvalé bydliště přepsat. Pokud byste měli nájemní smlouvu, tam vám to majitel dle zákona zakázat nemůže. Ale když se jedná od podnájemní smlouvu, pak k tomu nájemce právo vám to zakázat má. Zkusila bych si s nájemcem promluvit, že by vám to finančně pomohlo a on bude mít jistotu peněz každý měsíc. Trvalé bydliště samo o sobě jinak nic neznamená, také podnajímám byt a nemám důvod, aby si tam podnájemce nemohl trvalé bydliště zřídit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@giny52 No, i když tam budou mít trvalé bydliště, tak je jim to prd platné, protože k příspěvku na bydlení musí mít nájemní smlouvu, nikoliv podnájemní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fuldík Ne, nedostaneš, musela bys tam mít trvalé bydliště a nájemní smlouvu. Jinak to nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 aha, to jsem nevěděla
tak pak tedy hledat jiný byt…a nebo se podívat na hmotnou nouzi - doplatek na bydlení u něho to lze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luccifera píše:
@giny52 nebo hledat robotu místo jiného bytu
Jo, viděla bych to stejně, chtějí bydlet s přítelem spolu, tak ať se koukají otáčet a ne abysme jim to platili my ostatní formou dávek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luccifera píše:
@giny52 nebo hledat robotu místo jiného bytu
já mám pocit že zakladatelka měla diskuzi že je těhotná a hledala práci…jenomže kdo zaměstná těhotnou? A přítel práci má ale to na nájem určitě nestačí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@giny52 jn, to je prostě mazec, vždycky si připadám jak z Marsu, že jsem rodičovství plánovala až se smlouvou na neurčito, bydlením, dodělanou školou… ![]()
- Citovat
- Upravit
@luccifera píše:
@giny52 jn, to je prostě mazec, vždycky si připadám jak z Marsu, že jsem rodičovství plánovala až se smlouvou na neurčito, bydlením, dodělanou školou…
Myslím že se nemusí hned do ní navážet, ne všem se povede si život nalajnovat. A dítě je dar přeci za každých okolností ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit