Norethisteron

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
9.8.12 21:37

Holky nemáte některá zkušenost že by se po vysazení norethisteronu nedostavila ms? Jsem 7 dní po vysazení a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.8.12 10:52
@Tereza83 píše:
Holky nemáte některá zkušenost že by se po vysazení norethisteronu nedostavila ms? Jsem 7 dní po vysazení a nic…

měla by se dostavit do deseti dnů po vysazení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ilMonika
7.11.12 13:06

norethisteron varování

Ahoj holky, také jsem brala tento lék, protože jsem letěla na dovču a nechtěla jsem se trápit, ale užít si to. jenže při letu zpět/12h/ mě začaly trnout nohy a následně i prsty na rukou. Chtěli mi dělat v letadle autotransfuzi, ale nakonec pomohlo ležení s nohama nahoru a velý příjem tekutin. Letušky říkaly že ony toto nesmí brát vůbec a že jsem měla být informována, že při delším letu se toto moc nedoporučuje!!!nechci strašit, ale dejte si na to pozor, já neberu antikoncepci, takže pro mé tělo to byl pořádný zásah. Toto mi následně potvrdili i další lékaři. takže příště radši tampony a přežít to, než mít pak strach o život.

• Citovat
  • Upravit
239
7.1.13 10:36

Ahoj holky, take jsem se dned vratila od mudr. S receptem na norethisteron. Rok se snazime o mimi, ale mam po HA dlouhe ms cykly, pry mi neroste delozni sliznice a ani pry nedochazi k ovulaci. Mela jsem utrogeszan, ale bylo mi po nem divne, tak jsem ho mesic nebrala, ms se nedostavila, tak jsem dnes byla na gynde a pichla mi injekci, posledni ms byla 22.11 a pak 1.1. Trochu spineni. Namerila mi sliznici 3 mm a jeste rikala ze tam mam cystu docela velkou a ze je teda utrogeszan na me slabej a dala mi tohle. Ale co tu ctu se mi nelibi. Mam to brat 2 cykly od 17.-25. dne cyklu az to dostanu po ty injekci a pak prijit na kontrolu. To jsem na to cely fakt zvedava :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
7.1.13 11:21

Já si vzala v té době jen jeden a musím říct, že jen ten jeden prášek semnou dobře zamával :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.13 15:36

Čekání na MS po vysazení HA - Norethisteron

HA jsem vysadila před 2 měsíci, od té doby nemám MS. Byla jsem u mé gynekoložky, vyšetřila mě, poslala mě na odběr krve -jestli nemám štítnou žlázu a předepsala mi Norethisteron od Zentivi, beru to 3× denně. Jsem otrávená, protože co jsem se chtěla zbavit jednoho svinstva, jím teď jiné hormony a třikrát denně. Navíc mi po těchto prášcích naskákalo opět po letech akné. Výsledky budu mít za 2 dny a další až za 9 dní, takže čekám a jsem nervozní. Doufám, že tu MS už dostanu, protože mně chce Gyn. předepsat, když toto nezabere, ještě silnější prášky. Nějak k ní přestávám mít důvěru. Nevím, proč mi nedá injekci.

• Citovat
  • Upravit
168
31.10.13 15:03

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je možné že vedlejší učinky tohoto léku se dostavili až po MS. Dostala jsem ho na oddálení ms to se povedlo po vysazení jsem odmenstruovala ale jak mi to zkončilo mam bolavá prsa a píchá mě v podbříšku může to být tímto lékem co jsem užívala? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zvoněnka
31.10.13 23:40

Ano, měla by přijít kolem 10.tého dne po vysazení. Já jsem ji tuším hned 10.tý den dostala. Následující měsíc jsem ji dostala už také, jen s 3denním spožděním, což jsem byla šťastná.; Doufám v to, že se pravidelnost MS nějak udrží, jsou to teprve asi 2 měsíce, co jsem N vysadila.

• Citovat
  • Upravit
zvoněnka
31.10.13 23:44

nežádoucí účinky

Já jsem se po dobu užívání necítila moc dobře. Neustále jsem měla šíleně nafouklé břicho a chtělo se mi často zvracet. Taky jsem byla trošku nateklá, ale po vysazení mito hned odeznělo. Opětovně bych to brala nerada, protože mi z toho léku bylo zle, ale zabral, to ano.

• Citovat
  • Upravit
755
18.8.14 11:52

zpožděná ms

Ahoj holky, chci se zeptat, zda máte některá s Norethisteronem tu zkušenost, že byste nedostli ms do těch 2-4dnů, jak se píše v letáku?? Já ho brala týden na oddálení ms přes dovču, poslední tabletu jsem brala minulou sobotu, takže dnes 9.den a ms pořád nikde. Je možné, že to ty hormony dokážou i takhle rozházet? Teda jen doufám, že nejsem těhotná, náhoda je blbec… :oops: předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
18.8.14 11:56

Urcite. Norethisteron je dost silny a hormony to pekne rozhodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
18.8.14 18:14

@Pesee23 díky za odpověď, jen pro info - před chvílí jasně pozitivní těhotenský test, asi mě trefí šlak… A teď stres z toho, zda bude všechno v pořádku, když se to nemá brát v těhoteství, ale jak to může někdo vědět, když chce odsunout menses?? No jsem totálně v šoku, nechápu kdy jsem mohla otěhotnět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
18.8.14 19:50

@Tinkyvinky v klidu… kolikrat se i opije zenska a pak zjisto, ze je tehotna. Klidne napis SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
18.8.14 20:35

@Tinkyvinky klíííd, jsou horší věci a léky než Norethisteron a rodí se zdravé děti :hug: :hug: Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2984
4.11.14 12:53

Ahoj holky, před měsícem se mi opozdila ms, tak jsem si vzala norethisteron, protože díky zpoždění bych si s mužem neužila chatu, kterou měl na víkend půjčenou. :) Zabral a ms jsem nedostala, až tři dny po vysazení. Dneska je to osm dní od poslední ms a krvácím znovu, je to v termínu, kdy mám ms pravidelně. Je to v pořádku? Díky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí