Norethisteron

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.6.18 12:52

Ahoj holky mam menší dotaz, nevím ale jestli mi nekdo da odpoved.
Mam zavedené hormonální tělísko od 6.6
Do 11.6 jsem mela mit ms ta skončila ale do dnes den mam spineni a svetlou krev ne moc.
Dr mi predepsal norethisteron a ptala jsem se sestřičky jestli po vysazení prijde ms nebo ne
Odpovedela nemela by, lekarnice mi řekla ze jo, ale ja se obávám ikdyz vysadim hormony přijde ms tak bude špinění nebo slabé krvácení pokračovat.
Ja vím ze to trva dyl nez ty hormony usednou jak mají, po praskach jsem vzdy cely mesic prospinila az do dalsi ms.
A sestřička mi řekla ze mam brat 7 dni a pak vysadit lekarnice pry 10 dnu a pak vysadit tak jsem z toho paf komu mam mít důvěru kdyz je znam obe nastejno :lol:
Tady zkušenosti nemam.
Našel by se nekdo kdo by mi napsal svuj názor a nebo zkusenost? :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
2
14.8.18 09:39

Ahoj, máte někdo zkušenost norethisteron a letadlo ? Doktorka říká, že je to v pořádku, ale dočetla jsem se, že bylo někomu špatně. Děkuju:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
14.8.18 09:45

@Linda111 nikdy žádný problém. Neboj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.8.18 09:51

@Hamouzka děkuju:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20948
19.8.18 16:35

Ahoj,stalo se některé,že jste při braní N. otěhotněly? I když už je po ovulce?
Já ho vždy brala 2 dny před ms a cca po 1-2 dnech po vysazení se ms dostavila,nikdy sem nepozorovala žádné negativní příznaky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renti
20.8.18 12:38

@Kelly3 V červnu jsme odlétali na dovču a menzes jsem měla mít přesně v době dovolené.Prvně jsem zkusila Norethisteron.Do týdne po návratu jsem menstruaci dostala, avšak velice bolestivou a zdlouhavou a další dva týdny špinění a rozhození celého cyklu.V neděli mi byla ještě zjištěna cysta.Což prý může být následkem užití Norethisteronu.Pokud jsi ve velmi dobrém zdravotním stavu-gynekologicky,tak by uškodit neměla. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.19 10:31

Mám předepsaný Norethisteron. Nakonec ho nebudu potřebovat, protože nemůžu na dovolenou teď odjet. Možná by to mohlo vyjít příští měsíc, ale opět nejspíš v době menstruace. A teď řeším - mám si lék vyzvednout na recept, který je ještě platný nebo ne? Kolik stojí? Nechce se mi to platit a zároveň mít doma lék, který třeba nevyužiji. Zároveň ale nemůžu za doktorkou přijít, že chci opět lék na oddálení (dlouhé čekací lhůty…).

• Citovat
  • Upravit
472
19.8.19 10:48
@Anonymní píše:
Mám předepsaný Norethisteron. Nakonec ho nebudu potřebovat, protože nemůžu na dovolenou teď odjet. Možná by to mohlo vyjít příští měsíc, ale opět nejspíš v době menstruace. A teď řeším - mám si lék vyzvednout na recept, který je ještě platný nebo ne? Kolik stojí? Nechce se mi to platit a zároveň mít doma lék, který třeba nevyužiji. Zároveň ale nemůžu za doktorkou přijít, že chci opět lék na oddálení (dlouhé čekací lhůty…).

Já bych si ho vyzvedla, třeba ti vyjde dovolené příští měsíc a budeš ho potřebovat. Tuším, že stojí nějak kolem 150 Kč, možná min, což zase nejsou tak velký peníze. A navíc ho muzes mit doma dýl, třeba na příští rok, expirace není tak krátká. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 10:51
@Dianadiana píše:
Já bych si ho vyzvedla, třeba ti vyjde dovolené příští měsíc a budeš ho potřebovat. Tuším, že stojí nějak kolem 150 Kč, možná min, což zase nejsou tak velký peníze. A navíc ho muzes mit doma dýl, třeba na příští rok, expirace není tak krátká. :)

To je docela dost. To se mi nechce platit zbytečně. Mám doma ještě zbytek od loňska. Pravděpodobnost, že ho budu potřebovat, není moc vysoká. :(

• Citovat
  • Upravit
472
19.8.19 10:55
@Anonymní píše:
To je docela dost. To se mi nechce platit zbytečně. Mám doma ještě zbytek od loňska. Pravděpodobnost, že ho budu potřebovat, není moc vysoká. :(

Tak jestli ti zbyly od lonska, tak se koukni do kdy jsou a kdyžtak si vezmi je, když bys potřebovala. Já být na tvém místě, tak si prášky vyzvednu, náhodou je budeš potřebovat a už je nedostaneš, ale je to na tobě, já bych vsadila na jistotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 10:58
@Dianadiana píše:
Tak jestli ti zbyly od lonska, tak se koukni do kdy jsou a kdyžtak si vezmi je, když bys potřebovala. Já být na tvém místě, tak si prášky vyzvednu, náhodou je budeš potřebovat a už je nedostaneš, ale je to na tobě, já bych vsadila na jistotu :)

Asi by mi je napsali, ale teď u toho byla spousta řečí, že to chci na poslední chvíli (týden před). Já to nikdy nevím přesně. Zkrátil se mi teď v létě cyklus. Nevím, jestli to byla jen náhoda, teplem nebo to je už dlouhodoběji. Dopředu 2 měsíce nemůžu plánovat vůbec nic, protože se mi to posune o týden.

• Citovat
  • Upravit
603
19.8.19 11:20

Určitě bych si je vyzvedla, stojí kolem 100,– a můžeš je mít doma pro případ nouze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.8.21 09:50

Ahoj, prosím o radu. Dostala jsem od doktorky Norethisteron na oddálení MS kvůli dovolené. Mám začít brát 3 dny před začátkem MS. Problém je, že vůbec netuším, kdy MS přijde. Od ledna neberu antikoncepci a mám to tak nějak všelijak. Např. poslední MS jsme měla na konci července. Těhotná nejsem, test jsem si dělala.

Když bych si tedy Nor. nasadila 3 dny před dovčou a po celou dobu dovči budu zobat, vysadím po návratu domu a dostanu MS, tak to bude ideální. Ale co když to dostanu ještě před dovčou a nestihne mi to skončit. Když nasadím Nor. tak mi to MS zastaví? Za cca 2-3 dny? Četla jsem, že se právě může používat i na zastavení MS. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
27.8.21 10:23

@Floppy007 kamarádka to měla podobně jako ty. Doktorka jí řekla, aby to začala brát týden před dovolenou, aby už ji před dovolenou MS nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.8.21 10:36

@jary1 Děkuji. Tak to budu potřebovat ještě druhou krabičku. Už takhle mi to vychází na 17 dní. Jak dlouho se to může brát v kuse? To jsem se nikde nedočetla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí