Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Taky bys mohla být těhotná, když omdléváš ![]()
Jednak cvičením pálíš tuk a buduješ svalovou hmotu a svaly jsou těžší, než tuk, takže klidně můžeš mít víc na váhu, ale míň na cm. Jednak v různých fázích cyklu tělo různě zadržuje vodu - já třeba po MS vždycky zázračně ztratím 2kg a pak během mesíce je zase naberu ![]()
@zelenaprisera píše:
svaly vazi vic
Tak po týdnu má max 100gramů svalů navíc…
nějak nevím, co poradit…Snad jen nevážit se
![]()
Ono se ani tak časté vážení nedoporučuje, vážila bych se jednou do měsíce ráno(večer můžeš mít i o 2 kg víc) ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Právě jsem se zvážila a málem omdlela![]()
Moje váha byla 56 kg. Týden cvičím z toho třikrát v posilovně a omezila sladké i sladké nápoje a moje váha je 59,5!!
Je to normální??Mám pokračovat, nechápu to
Svaly zadržují vodu. Určitě ti za ten týden nevyrostly, to fakt ne.
Z ničeho skočit na každodenní cvičení je nesmysl, úplně postačí 3-4× týdně. Kromě toho záleží i na skladbě jídelníčku, možná jíš příliš málo a tělo se leklo a drží všechno, co přijmeš.
Delikátní otázka - vylučování vypadá jak?
@zelenaprisera no to si děláš srandu ne?
Opravdu si myslíš, že za TÝDEN se vybudují svaly? A dokonce 3,5 kila? To jdu tedy do kolen ![]()
Spousta lidí si myslí, že například bříško shodí pomocí pravidelného posilovaní, ale ony obyčejné sklapovačky nestačí, sice se tvoří svaly, ale jsou stále schované pod tukem.. mnohem lepší než se dusit posilováním je vytrvalejší pohyb. Důkaz v článku od pana Fořta