Hubnu ode dneška

21848
1.7.13 09:40

Hubnu ode dneška

Zdravím, je tu někdo, kdo se dneškem rozhodl začít se sebou něco dělat…? Ráda bych našla pár „oveček“, se kterýma se zavřu do uzavřenky, budem se vzájemně motivovat, upravovat jídelníček atd… :) Žádný „Začínám zítra“, ale „Začnu dnes!“

Já dneska začala s Shaunem a jsem KO :D Vím, že skupin je tu hodně, ale už dost rozjetých a nerada nastupuju do rozjetýho vlaku…

Hledám lidi, kteří nejsou jak nudle nebo špagety, ale minimálně kolínka… ;) Takže BMI aspoň 28, prosím :)

Pojďte do toho někdo se mnou, budu se těšit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ShadowHunter
1.7.13 09:40

@Seizdra :mavam: :mavam: :mavam: mě asi nechceš co? :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
21848
1.7.13 09:43

@Semyaza Hmmmmmmmmm… NE :D :mrgreen: :lol: Potřebuju někoho, kdo je na začátku a stejně v pasti jak já, k tobě budu chodit pro rady :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
1.7.13 09:43

@Seizdra jsi zlá :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
21848
1.7.13 09:44

@Semyaza Ale prd zlá, jen jsi na mě moc velkej profík, já potřebuju stejný polínko jak jsem já :D :mrgreen: Jestli tu takový nějaký je… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
1.7.13 09:45

Hlásím se do klubu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
1.7.13 09:45

@Seizdra klidně budu polínko :-D chybí mi nějaká hubnoucí diskuze :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
21848
1.7.13 09:47
@Prdolinka86 píše:
Hlásím se do klubu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Supr! Počkáme ještě tak na 5-8 oveček a jdeme na to :dance: :dance: :dance:

@Semyaza To fakt…? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
1.7.13 09:47

@Seizdra ano :lol: :lol: :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1793
1.7.13 09:51

@Seizdra Aby nějaké ty ovečky taky přišly, abychom fakt nezačli až zítra, pozítří, Nový rok a předsevzetí je taky dobrý :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
1.7.13 09:51

Jdu do toho s tebou :) BMI 28,5 :mrgreen: :oops: Od porodu šest měsíců a dvacet kilo mi nejde a nejde dolů… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.7.13 09:55

Já už teda v jedné skupině jsem, od loňska, shodila jsem asi 15 kilo… A už je mám zas skoro nahoře… :zed: Jinak mám syndrom „zítra začnu“… :oops: Na rozumný jídlo teď doma nemám věci, sle chci začít aspoň se cvičením… :roll: Tak že bych začla fakt dneska? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.7.13 09:56

Ještě teda dodám, že já přesně vím, co dělám blbě, co bych měla jak dělat, ale nejsem schopná se dokopat… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
1.7.13 09:57

Ahoj, ráda bych se přidala, ale nevím zda a jak to vydržím. Jsem dost časově vytížená a nevím, zda pro vás budu dobrý adept. Váha je celkem OK i když bych tak 5 kg ještě srazit chtěla, ale mám strašnou cejchu před sebou :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
1.7.13 09:59

U mě je problém ne se špatným jídlem, ale s porcemi a pravidelností, jsem schopná jíst například jen dvakrát za den, ale porci mám stejně velkou jako manžel… a jím hlavně večer, když syn usne :-( To je ten problém, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková