Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím, je tu někdo, kdo se dneškem rozhodl začít se sebou něco dělat…? Ráda bych našla pár „oveček“, se kterýma se zavřu do uzavřenky, budem se vzájemně motivovat, upravovat jídelníček atd…
Žádný „Začínám zítra“, ale „Začnu dnes!“
Já dneska začala s Shaunem a jsem KO
Vím, že skupin je tu hodně, ale už dost rozjetých a nerada nastupuju do rozjetýho vlaku…
Hledám lidi, kteří nejsou jak nudle nebo špagety, ale minimálně kolínka…
Takže BMI aspoň 28, prosím ![]()
Pojďte do toho někdo se mnou, budu se těšit ![]()
@Semyaza Hmmmmmmmmm… NE
Potřebuju někoho, kdo je na začátku a stejně v pasti jak já, k tobě budu chodit pro rady ![]()
@Semyaza Ale prd zlá, jen jsi na mě moc velkej profík, já potřebuju stejný polínko jak jsem já
Jestli tu takový nějaký je… ![]()
@Prdolinka86 píše:
Hlásím se do klubu![]()
![]()
Supr! Počkáme ještě tak na 5-8 oveček a jdeme na to
![]()
@Semyaza To fakt…? ![]()
@Seizdra Aby nějaké ty ovečky taky přišly, abychom fakt nezačli až zítra, pozítří, Nový rok a předsevzetí je taky dobrý
![]()
Jdu do toho s tebou
BMI 28,5
Od porodu šest měsíců a dvacet kilo mi nejde a nejde dolů… ![]()
Já už teda v jedné skupině jsem, od loňska, shodila jsem asi 15 kilo… A už je mám zas skoro nahoře…
Jinak mám syndrom „zítra začnu“…
Na rozumný jídlo teď doma nemám věci, sle chci začít aspoň se cvičením…
Tak že bych začla fakt dneska?
![]()
Ještě teda dodám, že já přesně vím, co dělám blbě, co bych měla jak dělat, ale nejsem schopná se dokopat… ![]()
Ahoj, ráda bych se přidala, ale nevím zda a jak to vydržím. Jsem dost časově vytížená a nevím, zda pro vás budu dobrý adept. Váha je celkem OK i když bych tak 5 kg ještě srazit chtěla, ale mám strašnou cejchu před sebou ![]()
U mě je problém ne se špatným jídlem, ale s porcemi a pravidelností, jsem schopná jíst například jen dvakrát za den, ale porci mám stejně velkou jako manžel… a jím hlavně večer, když syn usne
To je ten problém, no…