Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Váha 75kilo a měřim 170cm míry jsou otřesné-přes břicho měřim neskutečných 95cm ![]()
Tak jo, krásná diskuze na první červenec, musím ven, tak mě tu nezapomeňte, až budete zamykat.
Ditul, jak je, co maličká?
Zdravím, já jsem taky věčně hubnoucí „od zítra začnu, dneska se ještě naposled nažeru“
. Dolů bych potřebovala min. 15-20kg, BMI mám 29
. Vím co dělám špatně, nemám pevnou vůli, jídlo miluju nadevše a ještě ke všemu jsem líná a mám málo času. Takže jestli mne na zkoušku vezmete mezi sebe, tak budu ráda.
Ahoj,
ráda bych se taky přidala.
BMI 26, od porodu rok. Dala jsem dolů 10 kg a dalších
deseti bych se ráda zbavila.
Tak uzavřeno
Holky s BMI pod 28 - nezlobte se na mě, ale já fakt potřebuju „velký“ holky
Co potřebují dát dolů aspoň 20.. Takže pokud se najde ještě někdo takovej, napište mi do SZ a já vám pošlu pozvánku ![]()
Ale fakt, BMI aspoň 28 a chtíč zhodit aspoň 20 kg ![]()
@Prdolinka86
Normálně od doktora, na předpis. Při BMI nad 30. Zakázaný není…by ses divila kolik nás to bere ![]()
@Dita01 píše:
Teda mám BMI 27, berete mě?
Chi chi, ty si koza
, tak pevnou vůli, budeš ji potřebovat. Jo a mrkni na YT na Tiffany Roth boothy shaking waist - super na boky ![]()
Chtěla jsem se přidat, protože konečně bude hubnout někdo s velkou váhou a jak vidím BMI max 30 (to jsem měla před x kily), tak zase nic…chjo. Já hubnu UŽ měsíc, ale potřebovala bych dolů tak 30kg a stejně stále nebudu hubená. Problémem u mě je to vydržet.
A já bych ještě mohla moje bmi je 35. Potřebuju schodit aspoň 30 kg. Moc prosím vemte mně mezi sebe. ![]()
@terinka4444 díky
Zuzanka nic moc, je to dost náročné, nechce jíst, nechce přibírat, vývojově bída, takže mazééééc! Ještě, že mám Kryštůfka ![]()
Ahoj holky, ja potřebuji dat dolu tak 15-20kg.. uz tyden nejim sladké a max.jim v 18.00h pak uz vubec a jen piji.
U me jr nejhorší se prinutit..:-( rekla jsem si ze zacnu behat a postupne si km přidávat. Byla jsem behat jednou :'(