Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky jelikož některé z nás sou pro zakladatelku hubený. neuděláme si svoji skupinku? když se to tu tak pěkně rozjelo?
![]()
@Zlobísek:)) píše:
Holky jelikož některé z nás sou pro zakladatelku hubený. neuděláme si svoji skupinku? když se to tu tak pěkně rozjelo?![]()
Já bych se přidala, chci zhubnout 6 kg. BMI mám teda 25
, 161cm, 66kg. Začala jsem cvičit Jillian.
@Klára píše:
Já bych se přidala, chci zhubnout 6 kg. BMI mám teda 25, 161cm, 66kg. Začala jsem cvičit Jillian.
já právě též cvičím s jill a paráda, ale je to teda makačka:)
Já bych se přidala. Teoreticky mám hubnutí zmáknutý, ale prakticky je to horší. Ale spíš do uzavřené skupiny pokud bude. BMI mám přes 30
.
@clovek píše:
Zdravím, já jsem taky věčně hubnoucí „od zítra začnu, dneska se ještě naposled nažeru“. Dolů bych potřebovala min. 15-20kg, BMI mám 29
. Vím co dělám špatně, nemám pevnou vůli, jídlo miluju nadevše a ještě ke všemu jsem líná a mám málo času. Takže jestli mne na zkoušku vezmete mezi sebe, tak budu ráda.
Člověku ahoj, tak že bychom se konečně do toho opřely
? a nezůstávaly jen u řečnění?
Ahoji
já mám od porodu navíc necelých 30 kg v těhotensví jsem se vyžrala a ted když kojím mám brutální chutě na sladké
vždycky si řeknu začnu hubnout, vydržím to do té doby než přijde manžel z práce domů, protože ten mi vždycky říká ser na dietu mě se líbíš! ale já se sama sobě nelíbím a ani necítím
oblečení před otěhotněním mi leží ve skříni a já bych je tak ráda nosila
![]()
Ahojky… narazila jsem na tuto diskuzi, ale nevím, jestli ještě přibíráte další členy… kdyby náhodou jo, tak mám zájem ![]()
BMI 29, takže podmínka splněna
a věčný boj s kg navíc ![]()
Holky vidím to na další uzavřenou diskuzi…u zakladatelky už mají plno ![]()
Uvidíme, třeba se zakladatelka ještě ozve, myslím, že je lepší, když je ve skupině více členů ![]()
Přesně, to si taky myslím, ono i hodně lidí ze začátku nadšených, později odpadne. Znám to už z jiných hubnoucích diskuzí.
Hm, tak nic? Ani ta druhá skupina pro ty, co nemájí BMI 28 a více? ![]()
Holky já včera psala zakladatelce SZ kvůli přijetí. Odpověděla, že už jich je v diskuzi dost, takže další nové neberou. To jen pro info…
Chápu to - protože když je v diskuzi moc lidí, ztrácí se přehled a stačí, aby člověk chvilku nebyl „online“ a nestíhá dočítat. Na druhou stranu jsem ale sama byla (tuším) ve 2 hubnoucích diskuzích a ty postupně „usnuly“. Takže pokud jsou tu další holčiny s BMI nad 28 a jsou opravdu naprdlé…tzn. že vydrží…můžeme založit diskuzi novou…
Holky tak sem založila novou diskuzi čekám na schválení. u mne není BMI důležité… tak kdo bude chtít mohu poslat odkaz