Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Mochomurka83 píše:
BMI 30,11, projdu? Za 3 roky 17 kg nahoře. Chci to pryč.
Vítej ![]()
Já chci taky…BMI 28
. Brala jsem Adipex, ale pro mě tudy cesta nevede. Jako „zejtra“ začínám už tři roky ![]()
ADIPEX - jsem myslela že už je zakázaný, a neprodejný??
![]()
Jinak já BMI 29 ![]()
Ahojky holky, chtěla bych se k vám přidat, ale myslím si že asi nejsem podle vašich tabulek. když sem šla rodit měla sem 100kg v porodnici sem nechala 6kg, kojením sem se dostala na 85kg ale dál to nejde. začala sem cvičit s jill a váha se pomalinku hne k mému cíli, ale je předemnou ještě dlouhá cesta… cca 13kg dolů. ale zatím stravu neřeším-kojím a narovinu říkám, že asi ani po kojení ta úprava u mne bude složitá
proto se ptám chcete mne
![]()
JSEM TU S VÁMI, PŘIDÁVÁM SE, CHTĚLO BY TO NĚCO JAKO NÁSTĚNKU KDE BY SE NAPSALO KOLIK KDO MĚŘÍ, VÁŽÍ A ŠUP DO TOHO? SICE UŽ HUBNU DLOUHO, ALE TAKY TO JDE BLBĚ DOLŮ
![]()
@Seizdra píše:
Nee, to asi ne, nebo o tom nevím, ale asi tak na mě působí tvoje holky na obrázku, že si říkám, že mamina nemůže být nějaká matróna
@Dita01 píše:
JSEM TU S VÁMI, PŘIDÁVÁM SE, CHTĚLO BY TO NĚCO JAKO NÁSTĚNKU KDE BY SE NAPSALO KOLIK KDO MĚŘÍ, VÁŽÍ A ŠUP DO TOHO? SICE UŽ HUBNU DLOUHO, ALE TAKY TO JDE BLBĚ DOLŮ![]()
![]()
@terinka4444 píše:
Hele, všechno jim sežeru, nic na ně na chudinky nezbyde, jen zelenina, tu těžko snáším, takže jsoou hubené
Já se hlásím od porodu 8měsíců a furt mám nahoře 15kilo
nabrala jsem celkem 25kilo blééééé hnus
Začala jsem minulý týden, lekla jsem se váhy a už to musí vážně pryč… BMI mám skoro 30 ![]()