Dotaz ohledně hubnutí - 2x denně posilování

Anonymní
1.7.13 11:57

Dotaz ohledně hubnutí

Ahoj :mavam:

Mám takový malý dotaz. Myslíte, že jde zhubnout úpravou jídelníčku+2× denně 15-ti minutovým posilováním? Nebo musím dělat něco v aerobním pásmu?
Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36186
1.7.13 11:59

Já zhubla jen jídelníčkem.
Co se dneska stalo, odmlžily se vám zrdcadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
1.7.13 12:00
@Anonymní píše:
Ahoj :mavam:Mám takový malý dotaz. Myslíte, že jde zhubnout úpravou jídelníčku+2× denně 15-ti minutovým posilováním? Nebo musím dělat něco v aerobním pásmu?
Děkuji :kytka:

já zhubla jen změnou jídelníčku. před začátkem jsem měla 67 kilo a nejnižší váhu 58, ale do toho jsem byla těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
1.7.13 12:01

Ano… moje kadeřnice začala jíst zdravě a měla během chvilky 5 kg dole… a to samé kamarád… dal 25 kg během léta dolu :)

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
1.7.13 12:03
@pikola píše:
:pankac: :mrgreen:
Probuzení se, to víš plavky volají špeky plandají :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6101
1.7.13 12:06

Určitě to jde, já začala jíst méně a pravidelně každé 2-3 hodiny, hodně zeleniny a ovoce a cvičím 3× týdně zhruba 15 minut…zhubla jsem zatím 4kg a jde to dolů dál. shazuji především vnitřní tuky, což není vidět ani tak na váze, ale na tom, že se opět vejdu do kalhot, které jsem měla už dávno vyřazené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
1.7.13 12:27

15 minut posilování je krátká doba. Na zhubnutí potřebuješ tak půl hodiny ve spalovací zoně. Ta půl hodina až hodina cvičení pak stačí 3× týdně. 15-ti minutovým posilováním podle mě nezhubneš. Jak píší holky, hodně dělá jídelníček. To je určitě základem úspěchu. Já zhubla změnou jídelníčku 10 kilo. Naopak, když jsem jen cvičila a jídelníček neupravila, nezhubla jsem naprosto nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
1.7.13 12:27

@megi18 mam to stejne, jen cvicim denne mimo vikendu a od zacatku roku mam dole 16kil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
1.7.13 12:29

@Ijaa opravdu 15min staci http://mojetelo.blogspot.cz/…asovani.html jsem tam jako lucie lucka a cvicim jen do 15minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.7.13 12:30

@Ijaa
tak ona pise v komninaci s jidelnickem. to podle me muze fungovat v pohode, hubnout jidlem a doho zpevnovat problemove partie.

ja jidlem taky zhubnu lip nez nejakym behanim atd. akorat to prave k tomu chce zpevnit ty mista, kde se tuk vytraci :lol:
ja kdyz jsem si spocitala, kolik musim nabehat nebo nacvicit, abych spalila jeden rohlik, tak jsem si radeji ten rohlik nedala a slo to v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
1.7.13 13:35
@pipiinka píše:
@Ijaa opravdu 15min staci http://mojetelo.blogspot.cz/…asovani.html jsem tam jako lucie lucka a cvicim jen do 15minut

Tak to je proměna, klobouk dolů :potlesk:. A co cvičíš, že to trvá jen 15 minut, nějakou svou setavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.7.13 13:47
Vylezlo poprvé slunce, odhodily jsme zimní bundy :mrgreen:
@pikola píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
1.7.13 15:56

@Klára cvicim podle www.rutina.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
1.7.13 16:01

@pipiinka :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Cvičím sice podle fithall a to měsíc, ale taky jedu dolů. Pochopitelně i jídelníček jsem upravila. Nedrasticky, ale upravila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10584
1.7.13 16:04

@Brooucinda ja taky, zacala jsem jist pravidelne a fakt to dolu jde a krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat