Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já zhubla jen jídelníčkem.
Co se dneska stalo, odmlžily se vám zrdcadla?
@Anonymní píše:
AhojMám takový malý dotaz. Myslíte, že jde zhubnout úpravou jídelníčku+2× denně 15-ti minutovým posilováním? Nebo musím dělat něco v aerobním pásmu?
Děkuji
já zhubla jen změnou jídelníčku. před začátkem jsem měla 67 kilo a nejnižší váhu 58, ale do toho jsem byla těhotná.
Ano… moje kadeřnice začala jíst zdravě a měla během chvilky 5 kg dole… a to samé kamarád… dal 25 kg během léta dolu ![]()
@pikola píše:
Určitě to jde, já začala jíst méně a pravidelně každé 2-3 hodiny, hodně zeleniny a ovoce a cvičím 3× týdně zhruba 15 minut…zhubla jsem zatím 4kg a jde to dolů dál. shazuji především vnitřní tuky, což není vidět ani tak na váze, ale na tom, že se opět vejdu do kalhot, které jsem měla už dávno vyřazené ![]()
15 minut posilování je krátká doba. Na zhubnutí potřebuješ tak půl hodiny ve spalovací zoně. Ta půl hodina až hodina cvičení pak stačí 3× týdně. 15-ti minutovým posilováním podle mě nezhubneš. Jak píší holky, hodně dělá jídelníček. To je určitě základem úspěchu. Já zhubla změnou jídelníčku 10 kilo. Naopak, když jsem jen cvičila a jídelníček neupravila, nezhubla jsem naprosto nic.
@megi18 mam to stejne, jen cvicim denne mimo vikendu a od zacatku roku mam dole 16kil
@Ijaa opravdu 15min staci http://mojetelo.blogspot.cz/…asovani.html jsem tam jako lucie lucka a cvicim jen do 15minut
@Ijaa
tak ona pise v komninaci s jidelnickem. to podle me muze fungovat v pohode, hubnout jidlem a doho zpevnovat problemove partie.
ja jidlem taky zhubnu lip nez nejakym behanim atd. akorat to prave k tomu chce zpevnit ty mista, kde se tuk vytraci ![]()
ja kdyz jsem si spocitala, kolik musim nabehat nebo nacvicit, abych spalila jeden rohlik, tak jsem si radeji ten rohlik nedala a slo to v pohode ![]()
@pipiinka píše:
@Ijaa opravdu 15min staci http://mojetelo.blogspot.cz/…asovani.html jsem tam jako lucie lucka a cvicim jen do 15minut
Tak to je proměna, klobouk dolů
. A co cvičíš, že to trvá jen 15 minut, nějakou svou setavu?
@pikola píše:
@pipiinka
![]()
Cvičím sice podle fithall a to měsíc, ale taky jedu dolů. Pochopitelně i jídelníček jsem upravila. Nedrasticky, ale upravila ![]()
@Brooucinda ja taky, zacala jsem jist pravidelne a fakt to dolu jde a krasne
Ahoj
Mám takový malý dotaz. Myslíte, že jde zhubnout úpravou jídelníčku+2× denně 15-ti minutovým posilováním? Nebo musím dělat něco v aerobním pásmu?
Děkuji