Prosím s hubnutím po porodu

84
1.7.13 11:54

Prosím s hubnutím po porodu

Prosím o vaše rady s hubnutím a cvičením po porodu. Jsem dva měsíce po císařském řezu. Hned po porodu jsem shodila 8 kilo, ale teď jsem zase 3 kila nabrala a to jenom kojím. Potřebovala bych shodit bříško a zadek. Do fitness chodit nemohu, když každé dvě hodiny kojím, takže bych potřebovala poradit co pomohlo vám. Jaký stroj na cvičení, jaké cviky atd…a jaká dieta. Máte někdo zkušenost s užíváním potravinových doplňků při hubnutí a existují nějaké které brát i při kojení. Děkuji všem za vaše zkušenosti.
pěkný den 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Brooucinda
1.7.13 11:55

Tady toho je tolik… Najdi si nějaké diskuze ;)

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
1.7.13 11:56

Po císaři bych to nechala ještě být opravdu… Lepší to ted nechat být než potom řešit nějaký problémy

• Citovat
  • Upravit
11117
1.7.13 11:58

@Anonymni85
tak na potravninove doplnky bych se teda vykaslala a pro kojeni obzvlast! ono vubec se pri kojeni pry nema moc razantne hubnout, protoze s tukem se z tela vyplavujou i ulozene skodlive latky, ktere se na tuk vazou (jsem cetla v nejakem chytrem clanku :D )
spis bych ted pres leto razila hodne dlouhe prochazky, ono kdyz tlacim kocar hodinu do kopce, tak mam pocit, ze to vyda za fitko. a pristroj domu - no asi zalezi, co se ti vejde a kolik bys do toho vrazila. ja uz rok chci domu nejake kvalitni eliptical.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
1.7.13 11:59

Ahoj, já jsem začala cvičit až od 3.měsíce po CS. Já chodím 3× týdně běhat, cvičím doma jógu, a posiluji partie které nemám ještě zpevněné… jsem 5 měsíců po porodu a jsem zase fit.. ale já šla z porodnice domů už jen se 2 kg nahoře.. ale já pohyb miluju, a hrozně si u něho odpočinu… pokud ti to pomůže tak tady http://www.fitcoach.cz/ je hrozně moc cviků… podle toho posiluji doma… na nějaké doplňky bych se vyprdla a radši zapojila pohyb a změnila bych stravu.

• Citovat
  • Upravit
12743
1.7.13 12:02

@Anonymni85 na shození kil ti stačí denně procházka. nejméně 40 minut v tepové frekvenci 110-130 za minutu a úprava jídelníčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.7.13 12:08

Na procházky chodíme denně, pokud to jde, ale mám dvouletého synka a s tím jít na rychlejší procházku nelze, znáte to, že? Zeptám se tě na tu úpravu jídelníčku, co bych měla úplně vyřadit, kromě sladkého a naopak co zařadit více do jídelníčku, zase ke kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.7.13 12:12

Co si myslíte o pásu na hubnutí, máte s tím někdo zkušenost a pomohlo vám to?
 http://amplion.centrum.cz/…snou-postavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
1.7.13 12:20
@Anonymni85 píše:

já tady na ty věci moc nevěřím… takže já bych nic takovýho pro sebe nekupovala. :)

• Citovat
  • Upravit
195
1.7.13 12:53
@Anonymni85 píše:

Prosimtě, takové výrobky jenom tahají z lidí peníze a to bez efektu. Jediný pás, co Ti pomůže zhubnout, je ten běhací :-) na hubnutí funguje jedině nižší příjem energie než je výdej, tzn. buď víc cvič nebo míň jez. Ale při kojení je nejlepší zdravě jíst (zelenina, ovoce, jogurty, sýry, libové maso) a k tomu se přiměřeně hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
1.7.13 15:41

@Anonymni85 důležitá je pravidelnost. nikdy by si neměla mít pocit hladu. popíšu ti můj jídelníček.
SNÍDANĚ: většinou si dávám jogurt, cottage, celozrnné pečivo a kousek ovoce
SVAČINA: ovoce 1-2 ks podle velikosti
OBĚD: maso (hovězí, krůta, ryba)- vepřové a kuřecí by se moc nemělo, příloha (brambory, semolinové těstoviny, luštěniny, obiloviny) a zelenina- důležité je aby si ani jednu složku nevynechala
SVAČINA: pečivo se šunkou nebo sýrem a zelenina
VEČEŘE: maso nebo sýr se zeleninou- jen málo přílohy
2.VEČEŘE: zeleninový salát se sýrem

z jídelníčku jsem vyřadila cukry, uzeniny, vepřové a kuřecí maso, mléko (jen kysané výrobky) a ovoce jím jen dopoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.13 15:47

Proč ne kuřecí?

• Citovat
  • Upravit
12743
1.7.13 19:58
@Anonymní píše:
Proč ne kuřecí?