Dotaz těhotenství a krvácení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
850
17.6.20 05:58

@Zetmi Moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.10.20 10:44

Krvácení a špinění v těhotenství

Ahoj holky, jsem tu nová. Mám dotaz, posledni měsíčky jsem měla 31.8.2020, u dr jsem byla tento týden v úterý, těhotenství potvrdila, ale plod nešel ještě pořádně vidět, takže nemohla vyloučit mimoděložní těhotenství. Mám přijít příští týden v pátek. Ale předevčírem jsem zacla spinit, je to tmavě hnědé, někdy naruzovele, a dneska to bylo i červené. Včera jsem volala na pohotovost, doktorka mi říkala, že je to normální v časném stádiu těhotenství. Ale já mám pořád z toho takový blbý pocit. Bylo by to naše první miminko, a moc se bojím, že by to nemuselo vyjít. Bolesti mám jen slabé v podbřišku jako při menstruaci, ale pokud se na to nesoustredim a nemyslím na to, tak to ani necitim. Co říkáte, mám počkat do toho pátku, nebo radši zítra zavolat dr. a jít dřív, mám se bát? Děkuji moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.10.20 10:53
@Evik97 píše:
Ahoj holky, jsem tu nová. Mám dotaz, posledni měsíčky jsem měla 31.8.2020, u dr jsem byla tento týden v úterý, těhotenství potvrdila, ale plod nešel ještě pořádně vidět, takže nemohla vyloučit mimoděložní těhotenství. Mám přijít příští týden v pátek. Ale předevčírem jsem zacla spinit, je to tmavě hnědé, někdy naruzovele, a dneska to bylo i červené. Včera jsem volala na pohotovost, doktorka mi říkala, že je to normální v časném stádiu těhotenství. Ale já mám pořád z toho takový blbý pocit. Bylo by to naše první miminko, a moc se bojím, že by to nemuselo vyjít. Bolesti mám jen slabé v podbřišku jako při menstruaci, ale pokud se na to nesoustredim a nemyslím na to, tak to ani necitim. Co říkáte, mám počkat do toho pátku, nebo radši zítra zavolat dr. a jít dřív, mám se bát? Děkuji moc za rady.

Ať uděláš cokoliv, mimino se buď udrží nebo ne. V téhle fázi je buď a nebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
18.10.20 12:02

Špinění je prý normální. Ale zkušenost nemám. Vadila by jasně červená krev, která by z tebe tekla. Sice je to opravdu buď a nebo, ale můžou ti dát kdyžtak nějaké leky na udržení tehotenstvi. A třeba by to pomohlo…Takže je sice strašně brzy, ale pokud budeš vyloženě krvácet, za zkoušku nic nedáš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.10.20 12:04

@Baruunečka děkuji za radu, není to vyloženě krvácení, teď zas neteče nic, je to takové zvláštní. Cítím se jinak dobře, a kromě tohohle žádný jiný problém nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
18.10.20 12:30

@Evik97 co znamená, že plod nevidela? Co tedy viděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.10.20 12:33

@karkarka říkala mi, že tam vidí, že se tam něco děje, ale nemohla ještě posoudit, zda se jedná o mimoděložní těhotenství nebo těhotenství v děloze, proto mám přijít v ten pátek, mimčo tam nešlo vidět, ještě bylo brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
18.10.20 13:41

@Evik97 a kdy jsi měla poprvé pozitivní test? Protože jestli máš 28 denní cykly, tak by doktorka na ultrazvuku už musela neco videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.10.20 13:45

@karkarka první pozitivní test byl 29.9. Čárka byla slabá, pak jsem dělala další 5.10,to byla carka silnější, a pak 9.10 a to byla úplně silna a 10.10. Jsem si dělala digitální clearblue, a vyšel taky pozitivni a týdny 2-3 tam bylo napsané. V květnu jsem vysadila antikoncepci, a cykly jsem měla zhruba tech 30 až 32 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
18.10.20 15:13

Nic nedělejte. Prostě čekejte a zkuste důvěřovat lékařce. Pokud plod není schopný přežití, tak to nepřežije, ať uděláte cokoliv. Lékaři nejsou bozi a začátky těhotenství jsou buď anebo. Ovlivnit můžete jen svou psychiku. Snažte se být v klidu, nemyslet na to. Opakujte si, co vám sdělila doktorka. A na příští kontrole uvidíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
18.10.20 18:48

Souhlasím s ostatními radami. Pokud nebudeš opravdu krvácet tak bych šla až v pátek. Nemá to cenu. Nestresuj se a věř že to dobře dopadne. ;) Drzim ti palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
18.10.20 18:52

@Lorelay.cz děkuji, právě jsem dopekla, ať si zaměstnám hlavu a jdu si pustit nějaký dobrý filmik, vždycky se ve všem snazim myslet pozitivně, a chtěla jsem jen nechat si poradit. Každopádně děkuji všem za rady. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí