Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já se u dcery mohla ucichat vůně jaru na nádobí 😂a pak jsem měla strašnou chut na led, proste kousat led 😀takže oproti zakladatelce docela v pohodě 😂
Mamka mi vyprávěla, že když čekala bráchu, tak vždycky stála za autobusem a čekala, až se rozjede, aby mohla cuchat ty smrady z výfuku
a taky ji hrozně chutnal logr z kafe ![]()
Já mám (naštěstí) chutě jen na pálivé jídlo. Prý to na plod nemá mít vliv, tak doufám
Občas kyselé okurky, a v prvním trimestru jsem se mohla utlouct po oříškách. Takže celkem nuda.
Ale kamarádky vyprávěly: chuť na hlínu, uhlí, syrová játra, omítka, zelená (ten chlast)
Tyjo tak mě víc vonel náš pes… Furt mu cichala k uším
v posledním měsíci jsem si chodila o půlnoci do sklepa pro zeli
, a to se tam bojím i ve dne ![]()
Já od 30tt fetuju vůni Sanitolu a Cifu. Jar se mi líbí, jak pění. A u pracího prášku ujíždím na vůni marseilleského mýdla ![]()
Takže teď uklízím častěji ![]()
U jídla to nemám, jen se teď více cpu samotnými ředkvičkami nebo olivami ![]()
Chodila jsem na pískoviště se lžičkou, občas jsem jedla papíry…ale ten písek byl prostě nejvíc
![]()
Nastesti mam porad chut jen na sunku a obecne maso, takze nic zajimavyho. Ale moje mamka pry chtela pojidat Pepo.
Já jsem ujížděla na salátech, co plavaly v majonéze
První trimestr jsem vždycky přežila na vajíčkovem salátu, vlašáku a pařížáku
A byly toho kýble
Zvláštní je, že mimo těhotenství majonézu nemusím, když, tak domácí. A ve vyšším stupni těhotenství pak bývalo období větrníku ![]()
Ahoj, chci se zeptat, jestli jste měly nebo máte taky neobvyklé těhotenské chutě.
Nemyslím tim chutě na nějaký kombinace jídel, ale na nejedlý věci
Třeba si vezmu čistý, voňavý ručník, namočim ho do vody a pak tu vodu z něho vysávám pusou a hned vyplivuju, nepolykam to
nebo po vyprání prádla si strčim hlavu do bubnu a čuchám tu vůni. No přijdu si jak blázen, ale nemuzu si pomoct. A pak mě jeste voní hlína. Při škrábání brambor jsem myslela, že tu hlínu z nich slíznu. No neslízla