Neobvýklé těhotenské chutě

Anonymní
7.6.20 17:40

Neobvýklé těhotenské chutě

Ahoj, chci se zeptat, jestli jste měly nebo máte taky neobvyklé těhotenské chutě. :lol: Nemyslím tim chutě na nějaký kombinace jídel, ale na nejedlý věci :lol: Třeba si vezmu čistý, voňavý ručník, namočim ho do vody a pak tu vodu z něho vysávám pusou a hned vyplivuju, nepolykam to :lol: nebo po vyprání prádla si strčim hlavu do bubnu a čuchám tu vůni. No přijdu si jak blázen, ale nemuzu si pomoct. A pak mě jeste voní hlína. Při škrábání brambor jsem myslela, že tu hlínu z nich slíznu. No neslízla :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19986
7.6.20 17:45

Já neměla ani divný jídlo chutě natož tohle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
7.6.20 17:52

Já se u dcery mohla ucichat vůně jaru na nádobí 😂a pak jsem měla strašnou chut na led, proste kousat led 😀takže oproti zakladatelce docela v pohodě 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
7.6.20 17:52

Mamka mi vyprávěla, že když čekala bráchu, tak vždycky stála za autobusem a čekala, až se rozjede, aby mohla cuchat ty smrady z výfuku :lol: a taky ji hrozně chutnal logr z kafe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
7.6.20 17:53

Já mám (naštěstí) chutě jen na pálivé jídlo. Prý to na plod nemá mít vliv, tak doufám :D Občas kyselé okurky, a v prvním trimestru jsem se mohla utlouct po oříškách. Takže celkem nuda. :D Ale kamarádky vyprávěly: chuť na hlínu, uhlí, syrová játra, omítka, zelená (ten chlast)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.20 17:59
:mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
mackA159
7.6.20 18:30

Tyjo tak mě víc vonel náš pes… Furt mu cichala k uším :lol: v posledním měsíci jsem si chodila o půlnoci do sklepa pro zeli :jazyk:, a to se tam bojím i ve dne :lol:

• Citovat
  • Upravit
127
7.6.20 19:30

Já od 30tt fetuju vůni Sanitolu a Cifu. Jar se mi líbí, jak pění. A u pracího prášku ujíždím na vůni marseilleského mýdla :lol:
Takže teď uklízím častěji :D
U jídla to nemám, jen se teď více cpu samotnými ředkvičkami nebo olivami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.20 23:48

Chodila jsem na pískoviště se lžičkou, občas jsem jedla papíry…ale ten písek byl prostě nejvíc :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4596
9.6.20 00:02

Nastesti mam porad chut jen na sunku a obecne maso, takze nic zajimavyho. Ale moje mamka pry chtela pojidat Pepo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
9.6.20 00:03

Já jsem ujížděla na salátech, co plavaly v majonéze :srdce: První trimestr jsem vždycky přežila na vajíčkovem salátu, vlašáku a pařížáku :mrgreen: A byly toho kýble :mrgreen: Zvláštní je, že mimo těhotenství majonézu nemusím, když, tak domácí. A ve vyšším stupni těhotenství pak bývalo období větrníku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí