Dotazníky za penízky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Doatzníky: holky, nebojte se, před pár lety jsem dělala tazatelku, takže i když se pohrne někdo k vám domů, můžete to vyplnit mezi dveřmi a ještě si ověřit jeho totožnost zavoláním do agentury… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chipsy píše:
Ahoj Misho,tak mi dnes volala paní (jméno mi vypadlo) kvůli mé registraci na vyplňování dotazníků. Zkontrolovala si všechny údaje a prý se mi do 10-ti dnů ozvou k domluvení osobní schůzky - to mě trochu zaskočilo, ale uvidíme. Každopádně do baráku si nikoho nepozvu
Petra
Bebatko má pravdu. Všichni musí mít průkaz a můžeš si to ověřit. Ale klidně se s ním sejdi někde na kafi v hospůdce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mamči,
je hezké že „hodná“ maminka Misha vám nabídla, aby jste se stali tazateli společnosti AISA, ale ZAPOMNÉLA napsat, že za každou z vás, se kterou společnosti podepíše smlouvu o vyplňování dotazníků dostane MISHA 100,– Kč. Jelikož jí začínáte posílat vaše kontaktní údaje slušně si vylepší rozpočet. Vyplňuji dotazníky pro uvedenou společnost již několik let a dopis o hledání nových tazatelů mi přišel taky, ale nenapadlo by mě využít tohoto maminkovského serveru ke svému obohacení. I když vám nabídne možný přivýdělek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ji to Papajo nezávid, ona ty maminky tím nijak neošidí, a ony si ještě přivydělají. Průzkumy trhu dělá v ČR víc firem, kdo by si tím chtěl vydělávat víc, je to celkem dobrá práce pro ty, které se nestydí mluvit s cizíma lidma. Já už to dělám několik let a mám tak v průměru 3 - 5 tisíc měsíčně. Stačí si najít ve Zlatých stránkách firmy pod heslem markrting nebo průzkum trhu a obvolat si je jestli vás nepotřebují jako tazatele. Patří mezi ně třeba Stem nebo TNS Factum, jejichž výzkumy skoro denně citují v televizi. Tak to skuste a uvidíte. Nemáte s nima žádnou pevnou smlouvu, takže když vám to nepůjde nebo vás to nebude bavit, můžete kdykoliv přestat. Doporučuju napřed začít u jedné firmy a postupně si přibírat další. Já takhle dělám pro 4 firmy a je to fajn. Zabere mi to tak 1 den v týdnu a čas si vybírám podle svého. Nováková
- Citovat
- Upravit
Já ji to nezávidím, jen mi vadí, že pod záminkou bezelstné pomoci si vlastně významně pomáhá sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
souhlasím s Papajou. Je fajn, že někdo nabízí možnost si přivydělat, ale uvést na rovinu, jak se věci mají, mi přijde férové… Navíc, zakládat si nick, abych tu získávala peníze, mi už vůbec nepřijde slušný…
Ale není mi do toho nic. A bohužel, spousta maminek na MD peníze potřebuje a tak se „chytne“.
Mirka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzdyt tím ale nikoho nepoškodí, ty maminky se chytí na to že si mohou přivydělat a ne na nějaký podvod. A kdo dělá tazatele, tak se pak zeptá třeba své kamarádky a dostane za to zaplaceno. Výzkumy trhu nejsou podvod, ne VŠE se z něj dělají zápočty a zkoušky. Je to v ekonomii a sociologii běžná věc. A shánet lidi ne netu je určitě lepší než chytat lidi na ulici. Kdo to nechce dělat, nikdo ho přeci nenutí a neslibuje mu nic, co se nesplní. Novajda
- Citovat
- Upravit
Jsem pro, jen jsem chtěla říct, že souhlasím s názorem Papaji. O to v diskusi nejde, sama si ráda přivydělám.
Papajo - nemohla by si mi poslat bližší informace ![]()
M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MirkaV - jedná se o vyplňování dotazníků prostřednictvím netu. Potřebuješ k tomu jen PC, net a musíš s nimi vyplnit registrační list. Přidělí ti číslo (ID) a na PC si nainstaluješ jejich malý prográmek pro zasílání jejich dotazníků. Nadiktuješ jim číslo účtu na které ti mají penízky chodit a cca 2× do měsíce ti přijde nějaký dotazník. Odměna za něj se pohybuje opravdu něco mezi 50 - 150. Zatím mi dotazník za 150 ještě nepřišel. Průměrně je to za 80, aspoň co chodí mě.
Jo a ještě musíš mít mobil, na který ti posílají zprávy, že máš dotazník k vyplnění.
P.S. díky za podporu
Papaja
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Papaja píše: Ahoj mamči,
je hezké že „hodná“ maminka Misha vám nabídla, aby jste se stali tazateli společnosti AISA, ale ZAPOMNÉLA napsat, že za každou z vás, se kterou společnosti podepíše smlouvu o vyplňování dotazníků dostane MISHA 100,– Kč. Jelikož jí začínáte posílat vaše kontaktní údaje slušně si vylepší rozpočet. Vyplňuji dotazníky pro uvedenou společnost již několik let a dopis o hledání nových tazatelů mi přišel taky, ale nenapadlo by mě využít tohoto maminkovského serveru ke svému obohacení. I když vám nabídne možný přivýdělek.
To je pravda, že takový dopis mi přišel, ale pro mě není nějaká stovka důležitá. Čekala jsem až to poprvé proplatí a pak jsem to tu napsala. Papaja má asi pravdu, že jsem to tu napsat mohla, ale pro mě to nic neznamenalo. (Kdo ví, jestli to vyplatí a čím to je podmíněno) Stejně tak, jako když mě tam registrovala švagrová, která je taky tazatelkou a dotazuje lidi i na ulici, která za mě neměla jednorázově penízky, ale měla je z každého mého dotazníku, který jsem vyplnila. Mě to bylo jedno, hlavně, že to funguje a platí mi. Asi proto mě to ani nenapadlo. Takže se omlouvám, komu to vadí ![]()
Pokud Papajo a Novajdo vyplňujete dotazníky i s lidmi na ulici nebo obvoláváte firmy, tak klobouk dolů, protože jsem to jednou se švagrovou zkusila a je to fakt dost náročné! (alespoň já na to moc nemám buňky)
Mě by ale více naštvalo, že ty celou dobu víš o možnosti, jak si přivydělat a holkám to tady nenabídneš! To je můj názor
pro mě je nejdůležitější, že to hokám bude fungovat a na to se těším, až mě napíšou, že jim přišli peníze. Klidně posílejte kontakty Papaje, pokud Vás zaregistruje, hlavně ať tu možnost máte! A někdo si to nenechává pro sebe!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MirkaV píše:
Ahoj,souhlasím s Papajou. Je fajn, že někdo nabízí možnost si přivydělat, ale uvést na rovinu, jak se věci mají, mi přijde férové… Navíc, zakládat si nick, abych tu získávala peníze, mi už vůbec nepřijde slušný…
Ale není mi do toho nic. A bohužel, spousta maminek na MD peníze potřebuje a tak se „chytne“.
Mirka
Já nediskutuju na emiminu, ale na babinetu (jsem tam moderátor), kde jsem tuhle možnost holkám napsala a holky (které stíhají i emimino - já bohužel ne
) mi začaly psát, že to mám dát i sem, protože i nám na babinetu jste tady hodněkrát pomohly (třeba rodičovský příspěvek v měsíci narození miminka) Tak jsem prostě poslechla a proto jsem to sem zkopírovala. Proto jsem nově zaregistrovaná, ale na babinetu jsem pod stejným nickem a se stejným metříkem i fotkami.
Kdybych na tom chtěla jó vydělat, tak to třeba na babinetu dám do právní poradny, nebo do sexuální či rodinné finance a tam by byl ohlas! Já to raději dala jen maminkám, protože doufám, že jim to pomůže.
Na každém diskutujícím serveru to asi funguje jinak. Vy jste tady na sebe trochu drsný a nesnažíte si moc rozumět ani pomáhat (viz pomozte nám zvítězit) a tak bude asi nejlepší držet se toho co znám a neplést se Vám sem.
Registrujte se u Papaji (to nemyslím vůbec ironicky!) Hlavně ať to zkusíte a až to začne fungovat a budou Vám platit, tak já budu ráda, že jsem Vám alespoň trochu pomohla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Misho, dobře. Ale mohla si dát pouze kontakt na firmu a ne že sama zaregistruješ maminy… Na své „konto“
Koukala jsem i na babinet, vybízela si ostatní, ať řeknou, že se znáte ze srazu atd…, i když to není pravda.
Napsala jsem, co jsem chtěla. Fakt je to tvoje věc a já už se k tomu nechci vracet…
Něco jako „pomůžete nám vyhrát“… I tato diskuse by si zasloužila vymazat.
Mirka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit