Dotazníky za penízky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
953
7.4.06 13:08

Jo, holky, i mě to prijde trochu ubohý, pořád se do někoho navážet. K tomu snad tenhle server neni, ne? Poslední dobou jsou tu samý hádající se diskuse, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
7.4.06 13:47

Holky, klííííííd! Hádáte se tu jako starý baby :evil:
Ať si tu píše kdo chce co chce, reagovat na to nemusíte, nebo jen napsat, že nesouhlasíte. Ale proč ta výměna názorů? Tady a předtím na „pomožte nám vyhrát“
Ohledně dotazníků, já jsem ráda za tip, i kdyby z toho byla jen stovka měsíčně. 6e má z toho autorka penízky je přece jasný a normální! Nikdo není nucen se registrovat, když nechce pomoci přijít autorce ke stovce.

A ohledně té fotosoutěže, jak to asi dělají ostatní autoři fotek??? Všichni schánějí známé, aby bylo co nejvíc bodu pro ně. Myslíte snad, že vyhraje ten, kdo má fakt tu nej fotku nebo ten, kdo má nejvíc známých s připojením na net :?:
Nikoho neodsuzuju, prostě to tak je. Já kdybych tam soutěžila, tak taky obeznámím své známé. A teoreticky, proč ne na emiminu? Vždyť jsme tu přece jedna velká rodina. Jen mi je líto, že se na pisatelku většina holek vrhla jako saňe :roll:

Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
7.4.06 13:51

Alenko
souhlasim s tebou :D

magrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
7.4.06 14:30

aalenkooo,

ahoj :):) bylas rychlejší než já, souhlasím s tebou :):):)

Tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
7.4.06 14:39

Podepisuju se pod Alču.

• Citovat
  • Upravit
953
7.4.06 14:49

Taky souhlasím s Alenkou.
P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.4.06 17:14

Holky díky. O těch fotkách si myslím to stejné.

Abych pravdu řekla, tak si ani nemyslím, že to tam dala Papaja, spíš se někdo z Aisy inspiroval a použil část mého textu - a proč ne?

Jenom mě hrozně rozladilo, že to považujete za mé, přitom já jsem se nikdy neschovávala za žádný cizí nick. Taky jsem napsla, že se omlouvám a chápu jak to Papaja myslela. Napsat jsem to tam mohla o té stovce. Nic by se nezměnilo, stejně by se lidi registrovali, akorát bych předešla zbytečné diskuzi o ničem.

Takže vyhlašuji smír a Papaje tímto znovu dávám za pravdu, že jsem to tam zmínit MOHLA!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
7.4.06 17:27

Misho, psané slovo fakt někdy působí dost jinak, než kdybychom si to povídaly mezi sebou - všechny : ) Určitě bychom se mnohem dřív pochopily… :wink:

Sama někdy sedím nad klávesnicí a přemýšlím, jak co napsat, aby to mělo ten smysl, který jsem chtěla říct…

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
7.4.06 19:04

Uzavírám smír se všemi, které jsem možná svým názorem rozladila, ale v tu chvíli co jsem to četla, tak mě to tak nakoplo....... jsem prostě „co na srdci to na jazyku“ a asi už jiná nebudu :lol:

Papaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
7.4.06 20:23

A já z vás mám fakt radost :-)

• Citovat
  • Upravit
17
25.4.06 21:47

Holky tak mi dorazily stížnosti, že Vám třeba sice někdo zavolal, ale od té doby nic! Již jsem na Aisu zaslala dost naštvaný email, že slibují do 10 dnů a pak nic. Asi nestíhají, ale proč slibují do 10 dnů???

no tak komu ještě ani jednou nevolali, tak mi napište na trestikovam@seznam.cz, já budu urgovat.

Misha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
27.4.06 14:06

Misho, mě sice volai hned vzápětí a prý do 14 dnů si domluvíme schůzku, ale už je to snad měsíc…a pořád nic:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
27.4.06 14:12

Tak já to stejný-do týdne se měli ozvat a nic !
Abych řekla pravdu,tak asi na to peču :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
27.4.06 17:42

Ahoj tak mě se ozvali snad hned druhý den po tom co jsem psala Mishe at mi to tam taky pošle,a ta paní mi řekla,že mě bude do deseti dnů kontaktovat nějaký pán ,že si domluvíme schůzku.Pán se ozval až po 14 dnech ,ale přeci jen přijel k nám domů vyplnila jsem registrační list a ted prý musím čekat až se mi ozvou zpátky tak jsem zvědavá :lol: .S pozdravem ELI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
27.4.06 22:55

ahoj, tak ja jsem tuto diskuzi cetla na zacatku a divne mi to neprislo,tak ted koukam proc se tady hadate.ja se zaregistrovala ozvala se pani, nechtela jsem aby mi nekdo doma vyzityroval tak jsem zasla k ni, tam jsem to vyplnila a ted cekam az se ozvou z AISY a poslou instalacni CD.MISHO:ja ti dekuji za registraci a na ostatni nedej.nejlepsi je kdyz se nekdo zacne hned do nekoho navazet :? no nic tak uz ty hadky snad ustaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat