Dotazníky za penízky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jestli jsme drsný nebo nejsme tady na emiminu oproti babinetu je mi celkem jedno. Jsem ale ráda, když mi někdo řekne pravdu než aby mi mazal med kolem pusy. A proto jsem také reagovala na zprávu od Mishy. A jak už jsem tu jednou psala ani mě nenapadlo sem dát tuto nabídku, měla bych právě pocit, že něčeho zneužívám. Z tohoto důvodu taky nejsem klasickým tazatelem na ulici.
Pokud však některá z maminek chce provést registraci i s tím vědomím, že za každého spolupracujícího respondenta oddržím 100,– Kč samozřejmě vám tuto činnost umožním.
S díky a pochopením
Papaja
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, to že Aisa vyplatí za každého nového tazatele stovku není nic divného. Tyhle firmy mají obrovské zisky, za 1 dotazník, který tazatel vyplní třeba za 150 korun firma od zadavatele dostane třeba 5000. A to běžný vzorek lidí kterých se v jednom výzkumu ptají je 1000 osob. Tak je jen správné že za získání dalších spolupracovníků zaplatí. A dělat dotazníky z cizími lidmi není až tak strašné, poznáte přitom hodně zajímavých lidí, mimo Prahu se to dělá dost dobře, v Praze je to horší, ale i tam se to dá. A výdělek pro maminky s dětma je ideální. Dá se to dělat na dohodu o provedení práce nebo na živnostenský list. A sama si určíte, jak hodně chcete pracovat. Spíš mne udivuje že Aisa platí za sehnání nových tazatelů, já už tuhle práci doporučila spoustě kamarádek ale žádná firma mi za to nic nedala. Tak se mějte a vy odvážné to zkuste. Novajda
- Citovat
- Upravit
Holky koukam,ze dneska se nemuzete bavit bez toho aby jste se vzajemne napadaly(viz diskuse ,,Pomuzete nam vyhrat,,)…nezapomente,ze se bavite pres internet,takze jedna kdyz neco napise,tak to muze vyznit zle,ale pritom to tak vubec nemyslela,zacina to byt tady pekne hadave.
Vsem preji pekny vecer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ona byla ta diskuse opravdu vymazána? Jsem si nestihla přečíst všechny reakce…
M.
- Citovat
- Upravit
Ano, diskuse byla smazána, na přání maminky, která ji založila. Romča
- Citovat
- Upravit
Je vidět, že kamarádka maminka Misha se pěkně činila co?! : ![]()
A pak že jí to je jedno, že na tom nechce vydělat !!!!!
Podle ní jsme drsný, ale neoblbujeme, že !
Každý ať si udělá svůj obrázek.
To nemění nic na tom, že dotazníky od společnosti AISA opravdu nejsou podvod.
Papaja
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Papaja píše:
Je vidět, že kamarádka maminka Misha se pěkně činila co?! :
A pak že jí to je jedno, že na tom nechce vydělat !!!!!
Podle ní jsme drsný, ale neoblbujeme, že !
Každý ať si udělá svůj obrázek.
To nemění nic na tom, že dotazníky od společnosti AISA opravdu nejsou podvod.Papaja
Ale to jsem já nepsala! Tohle mě dost uráží, myslím, že tady někdo zkopíroval mě a dal to tam. Prosím už mi dejte pokoj! Omluvila jsem se za to, že mě nepřišlo důležitý nějaký zas… kilčo ale tohle je moc. Mám Verunku, bude jí 5 měsíců a nemám potřebu schovávat se za jiný nick než je Misha a email trestikovam@seznam.cz. Používám to už pěknou řádku let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
asi ten anonym
je to tady opravdu ubohé. I mě se každá korunka hodí, ale ostatním taky. Papaja si hrabe pro sebe a pak soudí!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zvláštní že to tam Marcka dala v ten den, kdy tady Papaja upozornila na ten podvod! No ať si každý myslí své, pošlete nějaké odkazy Marcce a pak se zeptejte Aisy jak na vás přišla. Od Michaely Třeštíkové to určitě nebude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tohle fakt nechapu
Misha vam sem napsala, aby si kdo chtel, mohl neco privydelat, tak z toho ma nejakou provizi, boze to vam tak strasne vadi ? Kdo bude chtit, tak se zaregistruje a kdo ne, necha byt
priznavam, ze me nektere diskuse na emiminu zacinaji stvat, pomalu to tady vypada jako na rodine ![]()
magrat a delfinek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hahaha, proč bych to tam dávala! Myslím, že jsem napsala sem popravdě co si myslím a nemám potřebu se schovávat za jiný nick na jiný server. Kdybych si hrabala pro sebe tak to sem dám už dávno !!! Jelikož ten dopis mám doma už přes měsíc a na tento server chodím pravidelně. Jestli to tam dal někdo jiný nebo ne nevím, ale vypadá to dosti podivně. Hlavně ten text je skoro stejný. Nehledě na to, že jsem až později napsala, že pokud se tedy chce někdo registrovat na AISU tak s vědomím mé odměny. Jak vyznělo z této diskuze, aby se někdo necítil ochuzen.
Myslím, že toho už tu bylo dost. Jsem člověk, který napíše pravdu a své názory. To jsem taky udělala a nemíním se k tomu již dále vracet.
Papaja
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dokud se sprostě neurážejí a nenapadají, tak ať si to vyříkají ![]()
M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit