Dovolená odděleně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
11.2.20 09:59

@unuděná mockrát děkuji za názor a radu… Z počátku jsem opravdu měla jinou představu jelikož se malému věnoval ale postupem času jsem si i všimla toho že to „hodil“ na mě.. když jsem se mu to pokusila naznačit tak mi řekl že je to snad jasný.. teď jedinou povinnost kterou tvrdí že má je starat se o finance a já o ten zbytek… Když jsem mu řekla aby si uvědomil že malej potřebuje tátu když je u nás tak mi odpověděl že od toho jsem tu já a že ho mám prostě zastoupit… Teď zase najednou začal malého upřednostňovat před vším… Příjde mi že ani neví co chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.2.20 10:20
@Lola14 píše:
@unuděná mockrát děkuji za názor a radu… Z počátku jsem opravdu měla jinou představu jelikož se malému věnoval ale postupem času jsem si i všimla toho že to „hodil“ na mě.. když jsem se mu to pokusila naznačit tak mi řekl že je to snad jasný.. teď jedinou povinnost kterou tvrdí že má je starat se o finance a já o ten zbytek… Když jsem mu řekla aby si uvědomil že malej potřebuje tátu když je u nás tak mi odpověděl že od toho jsem tu já a že ho mám prostě zastoupit… Teď zase najednou začal malého upřednostňovat před vším… Příjde mi že ani neví co chce…

No možná jsi měla být trochu tvrdější - jak jako „od toho jsi tady ty?“ Od toho jsou tu jeho rodiče! Čili pokud ne zrovna matka, tak holt tatínek. Pokud by po mě chtěl muž po několika měsíční známosti, ať se starám o jeho dítě, musel by mě sakra vyvažovat zlatem (rozuměj nesměl by to brát jako samozřejmost). To bych si teda sakra vyjasnila hned zkraje. Jenže vy jste tohle podstoupili ještě v době růžových brýlí, počáteční zamilovanosti, to se pak těžko druhému něco odmítá, když udělá oči. Proto si myslím, že jste to moc uspěchali. Otázka teď je, co s tím. Za mě pokud odmítá jakékoli snahy o zlepšení komunikace mezi vámi, tak bych byla ostřejší. Aby se mu taky za chvíli nestalo, že bude mít alimenty na dvě děti a tu dovolenou si s nimi bude muset brát dvojitou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
11.2.20 10:37

@unuděná No vzhledem k tomu že jsem součástí rodiny tak bych se podle toho měla dle jeho názoru chovat, což je pochopitelný, ale zase se nehodlám přizpůsobovat tomu co z malého vychovávají.. potřebuju aby ta domácnost nějak fungovala ale to on odmítá ( chápu žádnému rodiči se neposlouchá dobře že má rozmazlené dítě ) jenže zase nedokáže pochopit mě že prostě nejsem zvědavá na to co předvádí malej… Já se s dětma nikdy moc neprděla jenže když si to dovolím tady tak je oheň na střeše… No snaží se to zlepšit ale příjde mi to jakoby to dělal jen abych mlčela jelikož když jsem pak třeba u rodičů tak se vrátí do najetejch kolejí které měli dřív ( malej to vždycky vyslepičí ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí