Dovolená odděleně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
10.2.20 12:43

@unuděná řekl mi že nevidí důvod proč bych s malou někam jezdila sama, když jsem mu řekla že oni taky pojedou tak proč bych nemohla někam já tak to hned bral tak že mu to dělám na truc… Dokonce zmínil to že mu mám klidně malou nechat doma a odjet na víkend sama ale když si vezmu malou sebou tak je to špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.2.20 12:46

@zoidberg když byl jeho syn malej tak s ním tu dovolenou taky absolvoval a najednou je to problém? On se kolem malé otáčet nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
10.2.20 12:46

Asi musíš s takovými variantami počítat, když jsi šla do vztahu s někým kdo dítě už má, ale mě by to teda štvalo taky, pokud by přítel měl čas jen na jednu dovolenou a já bych musela být doma. Trvala bych na tom vymyslet místo kam můžeme všichni a nevidím problém v tom dovolenou u moře odložit na 1 rok. Naštěstí přítel žádné dítě z předchozího vztahu nemá takže takové situace řešit nemusím, ale asi by jsme se v tomhle směru hodně hádali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.2.20 12:48

@dena262 to my jsme se kvůli tomu taky dost pohádali ale z jeho strany jsem sobecká, přitom jak už jsem zmiňovala půl roku na to pojedou na hory jen oni dva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.2.20 12:56
@Lola14 píše:
@unuděná řekl mi že nevidí důvod proč bych s malou někam jezdila sama, když jsem mu řekla že oni taky pojedou tak proč bych nemohla někam já tak to hned bral tak že mu to dělám na truc… Dokonce zmínil to že mu mám klidně malou nechat doma a odjet na víkend sama ale když si vezmu malou sebou tak je to špatně…

No tak prostě argumentuj pádně - v létě nám bude lépe ve stínu na Mácháči, než ve vyhřátém bytě. Pobyt na čerstvém vzduchu je pro mimina důležitý. Rodina nás chce vidět a jet na otočku se mi nechce atd atd. Snad si dokážeš obhájit proč chceš někam vypadnout i s dítětem ne? :nevim:

Nicméně jak zde už padlo - to jsou rizika toho, když si vybereš za partnera chlapa s dítětem/dětmi. A takových třecích ploch může být mnohem víc, jakmile třeba začne jít i o peníze, to tě bude teprve parádně točit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
10.2.20 12:57
@Lola14 píše:
@dena262 to my jsme se kvůli tomu taky dost pohádali ale z jeho strany jsem sobecká, přitom jak už jsem zmiňovala půl roku na to pojedou na hory jen oni dva…

O to víc by mě to mrzelo. Proto nevidím problém tu dovolenou u moře odložit na 1 rok, když budou mít společné ještě hory. Mě zase přijde sobecké mít plány bez nás, protože dítě bude malinké. I to malinké bude jeho dítě, tak proč by mělo čekat na společně strávený čas když syn nemusí? Jako podle mě s ním nehneš a budeš se s tím muset smířit. Ale mě by to opravdu mrzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
10.2.20 12:58
@Lola14 píše:
@Lama Lama :D samozřejmě že můžou ale jde o to že už pak nebude čas na společnou dovolenou a půl roku na to pojedou na hory zase jen oni dva prostě co se tohohle týče tak musí být vždycky podle partnera ale na zbytek už nekouká a kdybych jela sama s malou tak by mu to vadilo… Dejme tomu že bych jela s malou třeba jen k vodě tady na Mácháč…

No, tak by měl smůlu, za jeho emoce nejsi zodpovědná. On jede, ty jdeš. HOtovo. Oznámit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
10.2.20 13:00
@zoidberg píše:
Možná je to účel, aby na společnou dovolenou už čas nebyl. Dovolená s miminem je příjemná asi jako kolonoskopie, se mu moc nedivím. Možná si chce svou dovolenou vyplýtvat příjemnějším způsobem.
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
10.2.20 13:01
@Lola14 píše:
@zoidberg když byl jeho syn malej tak s ním tu dovolenou taky absolvoval a najednou je to problém? On se kolem malé otáčet nebude ;)

No, okolo prvorozeného se vždycky nadělá víc cavyků a člověk dělá věci, které by už pak nikdy nedělal. Už je poučenej. Ty ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.2.20 13:04

@unuděná to ano ale jemu vadí že bych jela bez něj jenže na to aby jel už nemá čas protože ho vyčerpá na tu dovolenou s prckem.. právě proto řekl že na víkend sama můžu ale abych jela dýl i s malou je průser..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.2.20 13:07

@dena262 Jak to tu čtu tak asi záleží dost na povaze a úhlu pohledu jednotlivců… Já jsem v tomhle směru asi dost „blbá“ jelikož i kdyby mě to mrzelo tak bych to odložila a vymyslela něco společně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.2.20 13:09
@Lola14 píše:
@unuděná to ano ale jemu vadí že bych jela bez něj jenže na to aby jel už nemá čas protože ho vyčerpá na tu dovolenou s prckem.. právě proto řekl že na víkend sama můžu ale abych jela dýl i s malou je průser..

Tohle ti řekl jo? Jakože budeš mít průser, pokud si uděláš dovolenou jen s dcerou sama? :zed: To pak ale řešíš zcela zástupný problém a máš doma manipulativního blbečka, co na to říct? :nevim: Zase na druhou stranu je fakt, že pokud se nejedná zrovna třeba o pobyt u příbuzných, tak si moc nedovedu představit, proč bys jezdila s kojencem sama na týden na Mácháč? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
10.2.20 13:10
@Lola14 píše:

No tak by byl… :nevim: Otázka je, jestli to z tvé strany fakt není truc.
Takže klasika, zase vrchol ledovce. Problém není Apalucha, ale uplně někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.2.20 13:17

@unuděná ten Mácháč byl jen příklad :) jde o princip toho že vyrazit dlouhodobě někam jen s malou bez něj je prostě problém i když on si vybral jedinou dovolenou strávit jen se synem a na nás kašle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
10.2.20 13:22
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych znát váš názor.
Přítel mi oznámil že v létě pojede do Chorvatska se synem z předchozího manželství a že já budu doma s naší novorozenou dcerou. Řekla jsem mu jestli s tím nechce počkat až budeme moct odcestovat všichni, jelikož můj názor je takový že by rodina měla jezdit spolu a vytvářet si společné zážitky, obzvlášť když má syna ve střídavé péči tak by i on měl mít pocit toho že fungujeme jako celek a né se rozdělovat na dvě skupiny. Na konec mi přítel řekl že jsem sobecká. Mě to teda příjde líto a nevím jak to vyřešit abychom oba došli k nějakému kompromisu. :(

ahoj. Co jet spolecne nekde u nas. Je tu mnoho krásných mist. My byli s 2,5mesice holčičkou a 12ti letým synem tady v ČR, kempu a myslim, ze jsme si to užili. Meli jsme spolu i babičky a psa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí