Dovolená odděleně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106618
10.2.20 17:44
@neila píše: …bych si dovolila podotknout, že, ona pojede s jejich, zatímco on jen se svým. Já tam nic vyrovnaného nevidím teda :think: že ji nemá co omezovat, to souhlasím, samozřejmě. Ale jinak…

No on se zatím ve stylu. jejich. nechova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
10.2.20 17:52

Reakce jsem nečetla.
Když se nám narodil druhý syn, kluk měl 5 let.. NIkdy jsem manželovi neříkala nic, když si ho chtěl sám vzít a něco podnikat.. Chápu, že asi situace je jiná, že je to syn z předešlého manželství, ale na to by se hledět nemělo..
Kdyby z toho dítě mělo rozum, tak bych to i pochopila, ale miminko z toho rozum nemá.. spíš mi přijde, že jde o tebe, že to moře chceš i ty…
Kdyby to bylo u nás, tak bych nechala manžela jet, a domluvila bych se s ním, třeba na prodlouženem víkendu v létě všichni jako rodina třeba tady někde u vody…třeba my jsme byli na 4 dny v MOravii…
Tento přístup mi přijde, když ne já, tak ani vy..
Já xx dovolených, než kluk dorostl jsem trávila tak, že jsem třeba byla na chalupě a manžel s klukem lyžovaly, s kočárkem jsem nic moc nemohla dva roky, pak sáně, pak jednu zimu, byl kluk nachádlý tak jenom na chalupě a manžel chodil lyžovat.. Já z tho měla opravdu prd. ale prostě jsem byla ráda, že si to užili..
Taky jsem mohla říct, máme malého nelyžuje, nikam nepojedem, až doroste, někdy teda jeli i sami pak..

Příspěvek upraven 10.02.20 v 17:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.2.20 17:52

@Venetia No dokázal by se postarat ale musí chodit do práce a v době práce by se neměl kdo o malého starat což znamená že bych mu tím přitěžila protože by musel schánět hlídání… A když tu malej nebude a do toho odjedeme i my tak by tu byl hrozně sám takže by to taky nešlo protože by mu bylo hrozně smutno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106618
10.2.20 17:54
@Lola14 píše:
@Venetia No dokázal by se postarat ale musí chodit do práce a v době práce by se neměl kdo o malého starat což znamená že bych mu tím přitěžila protože by musel schánět hlídání… A když tu malej nebude a do toho odjedeme i my tak by tu byl hrozně sám takže by to taky nešlo protože by mu bylo hrozně smutno
Úplně mi vyhrkly slzy :,( to je nějakej cita asi. Jak dlouho měl dítě ve střídavce, než jste se poznali?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
10.2.20 17:56
@Venetia píše:
No on se zatím ve stylu. jejich. nechova

no právě… ovšem když se rozhodl pořídit si novou rodinu, tak by člověk tak nějak asi očekával, že se tak chovat bude. Proto se tady paní moc nedivím, že je z toho trochu rozhozená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.2.20 17:57

@Venetia Ani né půl roku… Pomáhala mu s tím mamka.. a od chvíle co jsme se začali scházet je to „moje povinost“ jak on tvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106618
10.2.20 17:59
@Lola14 píše:
@Venetia Ani né půl roku… Pomáhala mu s tím mamka.. a od chvíle co jsme se začali scházet je to „moje povinost“ jak on tvrdí.

A ty jsi na to jako správná blbka pristoupila :D
 Promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.2.20 18:05

@Venetia Máš pravdu, :lol: ale přišlo mi to normální vzhledem k tomu že jsem vstoupila do „rodiny“, kdyby malej byl můj tak bych se taky musela starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
10.2.20 18:11

@Lola14 Jo tak nejdřív maminka a pak ty, protože to je tvoje povinnost…no tak ten je teda vtipnej…a bez něj nikam nemůžeš, protože by mu bylo smutno a hlavně by se mu neměl kdo postarat o jeho dítě ve střídavé péči…to snad není ani pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106618
10.2.20 18:12
@Lola14 píše:
@Venetia Máš pravdu, :lol: ale přišlo mi to normální vzhledem k tomu že jsem vstoupila do „rodiny“, kdyby malej byl můj tak bych se taky musela starat.

Ale on tvůj není a asi si do toho naskočila moc brzo. Za jak dlouho tě s dítětem seznámil a začali jste spolu žít? Ty jsi nechodila do práce, že jsi mohla převzít péči za něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.2.20 18:17

@Venetia známe se dlouho a malej mě zná od malinka… V době mé neschopnosti jsem se ze známosti nabídla že pomůžu a tím vznikl náš vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
10.2.20 18:17

Já teda nevím, ale pokud jak tady i někdo píše- neni tvůj, jeho dítě, tak nemůžete jet někde jako rodina.. Přijde mi, že ti tady i radí jednou tak, podruhé jinak..
U nás v rodině se přiženil a vzal si tetu s holčičkou.. Tam nebylo, moje, tvoje, povinnost nepovinnost. Jak už byli spolu a měli další dítě, byla to rodina.. On chodil pro holku do školky, on byl na paragrafu když ona nemohla..
Takže tady se řeší, že je to,, jeho dítě a pak jedným dechm ti někdo radí, a i ty píšeš, že přece musíte jet k moři jak,, jedna velká rodina..
Myslím, ž e sama nevíš, jak to máš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
10.2.20 18:19
@Lola14 píše:
@Malina7 u nás se po pravdě všechno točí podle toho co chce malej, od toho co se bude vařit až po aktivity… Pokud se například malému nechce do obchodu tak s ním bývá přítel doma a já jdu, pokud malej rozhodne že chce těstoviny s omáčkou tak musí být těstoviny s omáčkou jinak prostě nejí…

No, obávám se, že ty do toho moc nezasáhneš, prostě sis vybrala tatíka, co to takle praktikuje. Pokud jste to nevyřešili před pořízením společného dítěte, tak už to jen tak nevyřešíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106618
10.2.20 18:23
@Lola14 píše:
@Venetia známe se dlouho a malej mě zná od malinka… V době mé neschopnosti jsem se ze známosti nabídla že pomůžu a tím vznikl náš vztah…

Aha, chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
10.2.20 18:25
@Lola14 píše:
Ale on tvůj není…
@Janasas píše:
Já teda nevím, ale pokud jak tady i někdo píše- neni tvůj, jeho dítě, tak nemůžete jet někde jako rodina..Přijde mi, že ti tady i radí jednou tak, podruhé jinak..

Simtě, můžeš u obou těch vět napsat, kdo konkrítně to napsal?
Protože já tu nic takového nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria