Dovolená Řecko 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
24.6.21 14:13
@PepiKo píše:
Byli jsme v květnu s dcerou, nemá ani dva roky. Byla to krásná dovolená, vzpominame skoro každý den. Malá si to u moře užila, my jsme si po náročném roce odpočinuli.
Na konci léta se chystáme znovu. Nevím, co mate v okolí za lidi, nám to všichni přáli :nevim:

no já se také bohužel s těma kecama, že něco zatáhnu sem apod. také dost setkávám…
asi lidi závidí… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.21 13:41

Ahoj, nechystáte se taky někdo s dětmi do Řecka?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.21 23:55
@Anonymní píše:
Ahoj, nechystáte se taky někdo s dětmi do Řecka?

Já se chystám. Sama s dětmi. Byla jsem i minulý rok.

• Citovat
  • Upravit
14
4.7.21 07:30

Ahoj, moc prosím byl jste někdo už letos V Řecku s dětmi do 6 let a vyplňoval jste ten příjezdovy formulář (PLF)? Vyplnila jsem ho za sebe a jako spolucestujícíhi člena rodiny jsem vyplnila dceru, teď mi od nic přišel QR kód a ten formulář v Pdf a dcera tam není… Měli jste to taky tak? Děkuji A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.21 22:09

@Damalinka potřebuji také vedet.

• Citovat
  • Upravit
14
9.7.21 07:38

Dítě tam být musí, pokud tam není vyplněné tak vás nepustí vůbec do letadla. Po 23hod dne před odletem, nelze opravit. Lze pak vyplnit nový formulář a letět další den. Tak jsme to nakonec vyřešili my…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.21 10:53

Moc děkuji za info :kytka:. Kde byla chyba? Vyplňování mě čeká zitra.

• Citovat
  • Upravit
14
10.7.21 07:06

To bohužel nevíme, zřejmě nějaká chyba v formuláři. Protože napodruhé jsem vyplnila úplně stejně a už tam dcera byla. A prý se to ten den stalo vícero lidem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
10.7.21 07:15

Byla jsem vloni a byla jsem i letos. Vloni tak o 70% mene lidi, prazdne plaze i mesta, letos uz je to horsi, turistu je o hodne vice.
Naockovana uz jsem a covid jsem nemela. Blbe kecy jsem poslouchala vloni, od blizkeho cloveka, ze kdo jede k mori je nezodpovedny deb. l a tak. :roll:
Neres, na dovcu jedte, staci dodrzovat nejaka pravidla a ockovani jste. Blbe kecy neposlouchej a s tema co je vedou omez kontakt na naproste minimum :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.21 10:21

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak to vypadá aktuálně na Kosu, máme vybraný hotel, ale stále váháme. Máme v plánu vyrazit v srpnu se dvěma dětmi. Děkuji za info:-)

• Citovat
  • Upravit
5185
22.7.21 10:36
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak to vypadá aktuálně na Kosu, máme vybraný hotel, ale stále váháme. Máme v plánu vyrazit v srpnu se dvěma dětmi. Děkuji za info:-)

A kvůli čemu váháte? My se chystáme příští týden na Krétu a nemám s tím ani malinkatý vnitřní problém. Všechna různá turistická místa v ČR jako zámky, hory, zoo, rozhledny jsou narvané lidmi k prasknutí. Takže nepovažuju cestování do zahraničí za větší riziko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.21 10:46

Asi máte pravdu, když vidím některá místa v ČR. My jsme s manželem naočkovaní, spíš mám obavu o děti (9 a 11), aby nebyl nějaký problém při cestě zpět, někdo nebyl pozitivní.

• Citovat
  • Upravit
2
23.7.21 11:26

Má prosím někdo čerstvou zkušenost s návratem do ČR - testy jsou povinné až po příletu, nebo jste se museli testovat ještě v Řecku? jde mi o syna 6 let, my jsme už naočkovaní…
Stále váháme…

děkuji moc přeji pěkné léto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
23.7.21 14:55

@MartyRich do 5 dnů po návratu, stačí antigen. Prileteli jsme v neděli, byli jsme dneska. V Řecku nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.7.21 17:44
@renap píše:
@MartyRich do 5 dnů po návratu, stačí antigen. Prileteli jsme v neděli, byli jsme dneska. V Řecku nic.

Tak to jste mě uklidnila, děkuji! právě jsme zaplatili Rhodos :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario