Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky,
mám 10 měsíční dceru a rádi bychom někam na dovolenou. Do zahraničí se mi to zdá pro miminko příliš daleko. Takže bychom vyrazili někde po Čechách. Chtěli jsme na Lipno - ale tam se mi to zdálo moc drahé.
Takže na lokalitě už nezáleží, ráda bych příjemné prostředí a přijatelné ceny. Poradíte??
Děkuji
Adriana a Lucinka
Ahoj Adri,
My jsme právě ve fázi balení na dovolenou.Naší berušce je 11m a taky jsme to letos spíše nechali na tuzemskou dovolenou.Jedeme teď v sobotu na týden na Lipno do Černé pod Šumavou.Ubytování máme zajištěno od mého zaměstnavatele a za lidovou cenu.Máš pravdu,že ubytování je tam dost natažené,spíše kvůli cizincům.Ale to prostředí se nám líbí a jedeme tam již po několikáté,ale letos premiérově s Nicolkou.
Nejhorší je to balení a hlavně co na malou.Na Lipně pokud je chladno,tak tam je přímo kosa a jaká.Takže balím teplo i zimu.Pokud to nepůjde/ikdyž věřím,že vše bude OK/,jsme za 2hodinz doma.
Už se moc těšíme a přejeme i Vám krásnou dovolenou ať už kdekoli a aby vše proběhlo v pohodě.
Ahoj Naďa a Niki 11m
ahojky
já asi moc neporadím, my jedeme na šumavu do aparthotelu, ale je to drahý…
ale v říjnu máme sraz s holkama z deníčku v
www.navysocine.penzion.com
ceny jsou tam víc než příznivé a jsou zařízení na děti - tada aspon doufám, jelikož nás tam v říjnu bude 15 + 15 mrňat (cca kolem 7 měsíců)
tak třeba se ti to bude líbit a třeba budou mít volno
Markéta a Michal 5 měsíců a pár drobnejch
Ahoj adri,my jsme byli,když byl malýmu rok v Žacléři v Prkenném dole v Penzionu Zelený mlýn a můžu to s mimi jenom doporučit.Cena přijatelná a v okolí Dvůr Králové ZOO,Babiččino údolí,Adršpach a samozřejmě Krkonoše.Všude moc hezký procházky s kočárkem no prostě super dovolená.
Loni jsme byli v Beskydech v Horní Bečvě Hotel Bečva-a taky si to nemůžu vynachválit.To s námi byla kamarádka s roční holčičkou a taky spokojená.Cena taky solidní,příjemný lidi a opravdu jsme si to tam vychutnali v plné parádě.
Dobře vyberte a příjemnou dovolenou přeje L.