Dovolená v 14tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.6.21 09:52
@klamonožka píše:
No, ve 14tt jsem blila jak Alík, špatně se mi dělalo i z cesty tramvají nebo z jakéhokoliv silnějšího pachu, obecně celý den mi bylo divně šoufl, přestaly mi chutnat sýry a olivy a spala jsem tak aspoň 12 hodin denně. Takže já bych si v tu dobu dovolenou neužila. :nevim:
Ale je to individuální, taky ti může být úplně dobře, těžko říct. :nevim:

To ti bylo blbě od začátku nebo začalo až později?

• Citovat
  • Upravit
76590
10.6.21 09:53
@Anonymní píše:
Ahoj, ještě nemám potvrzené těhotenství od doktora, jdu tam až za týden, ale měla by mi vycházet na začátek 14 tt dovolená, máme zaplacené ubytování na 4 dny v Paříži (je to covid přesunutá dovolená), pak bychom jeli asi na 5 dní ještě k moři. Je to bez cestovky, letěli bychom letadlem, po Francii k moři vlakem. Takže by se 4 dny chodilo po Paříži a zbytek ležel u moře. Musím už začít řešit letenky, vstupenky, ubytování u moře. Jely byste nebo ne? Je to moje druhé těhotenství, první dopadlo ZT v 10tt před rokem.

víš co, já bych jela, dalších 50 % ti napíše, že ne,
nikdo neví, jak moc nebo málo ti bude blbě - to ležení u moře fajn, to chození po Paříži ve vedru nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.21 09:56
@stinga píše:
víš co, já bych jela, dalších 50 % ti napíše, že ne,
nikdo neví, jak moc nebo málo ti bude blbě - to ležení u moře fajn, to chození po Paříži ve vedru nevím :nevim:

Díky. Přesně, půlka by nikam nejela, půlka se diví, proč se toho bojím. :) Takže asi radši budu muset počkat na doktorku a poradím se s ní.

• Citovat
  • Upravit
6664
10.6.21 09:57
@Anonymní píše:
To ti bylo blbě od začátku nebo začalo až později?

No tak od počůrání testu ne, ale jinak v podstatě od začátku, úplně si nepamatuju od kdy, tak v 8tt už mi blbě určitě bylo. Přestalo to až někdy ve 20tt. Ale někomu je zas blbě později, někoho to naopak přejde mnohem dřív. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
10.6.21 10:04

Kvůli předchozímu potratu bych nejela.

• Citovat
  • Upravit
8733
10.6.21 10:10

@stinga jo tak to už mi bylo dobře v tu dobu. Mně i v tom 13tt už bylo dobré, už jsem nezvracela, ale ta cesta mi prostě nějak nesedla. Každopádně dovolenou jsem si užila, od té doby jsem ještě u moře nebyla, snad příští rok, tentokrát ale se 3 dětmi, tak to asi moc dovolená nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
10.6.21 10:22
@Anonymní píše:
Díky. Přesně, půlka by nikam nejela, půlka se diví, proč se toho bojím. :) Takže asi radši budu muset počkat na doktorku a poradím se s ní.

ale to zas záleží, jak moc svobodomyslná doktorka je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.21 10:23
@stinga píše:
ale to zas záleží, jak moc svobodomyslná doktorka je

Tak mojí anamnézu zná. :nevim: A loni mi dovolila koupat se týden po revizi v moři. :)

• Citovat
  • Upravit
35777
10.6.21 10:29
@Anonymní píše:
Tak mojí anamnézu zná. :nevim: A loni mi dovolila koupat se týden po revizi v moři. :)

8o 8o 8o ta je hodná. No o její zdraví nejde že :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.21 10:34
@JancaS84 píše:
8o 8o 8o ta je hodná. No o její zdraví nejde že :roll:

Tak asi už má nějakou zkušenost. :nevim: A fakt mi to tam po té revizi pomohlo, přestalo mě to všechno bolet a psychicky mi to pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
1977
10.6.21 10:49

Na dovolenou klidně, do letadla bych nešla. Já teda letěla, ale to jsem ještě nevěděla, že jsem těhotná. Zkusila bych třeba vlak..jinak jsem během těhotenství byla na třech kratších dovolených a v pohodě, program jsme trochu uzpůsobili, ale užili jsme si to i tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.21 10:52

@aanysek Ten vlak mě taky napadl, ráda jezdím vlakem, ale jede tam 20 hodin. A ještě nevím, kolik stojí, ale bude to asi víc než letenka. :-/

• Citovat
  • Upravit
578
10.6.21 11:04

Pokud nebudeš mít rizikové, tak leť. Já letěla 28. týden, návrat 31. týden. Doktorka mi řekla, že se nemusím bát. Vystavila mi papír s datumem porodu, nikdo se ale na nic neptal, stějně to nešlo moc vidět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
10.6.21 11:25

V prvním těhotenství jsem byla ve třetím měsíci letecky v Římě :srdce: Krásná dovolená, městská turistika, proste si tempo uzpusobíš jak ti to bude vyhovovat :) Když nebudes mít žádné zdravotní problémy, určitě jed ;) Muže to byt poslední,,klidná” dovolená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
10.6.21 11:42
@Anonymní píše:
@aanysek Ten vlak mě taky napadl, ráda jezdím vlakem, ale jede tam 20 hodin. A ještě nevím, kolik stojí, ale bude to asi víc než letenka. :-/

A co zkusit přesunout dovolenou na září? To už budeš nějak ke konci druhého trimestru (asi? Nevím kolik tt jsi), mělo by to být klidnější období, letadla bych se bála míň a hlavně by nemělo být takový vedro..na Paříž ideální a na moře taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí